Сергій Ратушняк: До влади повинні прийти захисники України

29.07.2023 11:27 ПОЛІТИКА

Відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк у своєму дописі у соцмережах підвів певні підсумки того, що відбувається.

«Ну що ж, час підбити підсумки, того що вже є очевидним.

В України було безкоштовно відібрано ядерну зброю на 175 млрд доларів. Сьогодні це 500 млрд. $.

Була запущена мережа ворюг-олігархів для пограбування держави і знищенню її промислового потенціалу. Капітал безперешкодно перекочував на Захід.

30 років спільно з нашими бандитами західні гангстери тримали під контролем Уряд України і НБУ, через який викачали сотні мільярдів доларів у вигляді відсотків за ОДВЗ (облігації державного внутрішнього займу). Це депозит. На Заході він не перевищує 0,1 - 0,3%. Україна платила від 10 до 15%.

Тільки через Яресько-Яценюка за кредит 3 млрд - на нас повісили борг 45 млрд $.

При Порошенкові виведено 100 млрд $.

Кучма (в народі - Пінчук) найзаможніша людина у Великобританії з майном і активами в сотні мільярдів. Вивіска цього грабежу «Фонд - АнтиСНІД» доньки Кучми.

ЄС активно росте економічно за рахунок дешевої сировини РФ. Німеччина перегнала США по станкобудуванню. Це потрібно було припинити. Початок операції 2014 рік - Крим. Як результат -домовленості Байдена з Путіним. Голова ЦРУ про це оголосив публічно.

США мали на меті опустити РФ санкціями, віддавши цяцянки у вигляді територій України. ЕЄ перевести на американський скраплений газ і на низькі кредити затягнути європейський бізнес в США. Отримати військових замовлень на озброєння замість РФ. Завдання виконано.

До цього додайте африкано-арабську еміграцію до ЄС, що висмоктує з європейьских бюджетів сотні мільярдів євро щороку.

Ось чому на самому початку гарячої фази війни в 2022 році саме Байден заборонив Чехії, Словаччині, Польші передавати нам літаки МІГ-29. Саме Байден понад півроку не давав дозвіл на передачу танків. Жодного танку з США ми так і не отримали. Це був подарунок Путіну за домовленістю, щоб той побудував тисячі кілометрів укріпспоруд, замінував 200 тис. кв. км української території і перевів промисловість на військові рейки. Виконано.

Ми ж за 8 років не зробили нічого. Тільки крали і піарились по ТВ. За червень місяць РФ виробила зброї і боєприпасів більше, ніж ще весь попередній рік. Ешелони з Китаю цілодобово ідуть на РФ через Казахстан і цього ніхто не помічає.

У США 2000 літаків F-16 стоять на списання, бо на заміну прийшли літаки нового покоління F-35. Нам жодного не дають. З травня 2022 Конгресом виділено 100 млн $ на навчання українських пілотів. Жодного не почали навчати. У вересні цього року закінчується дія Закону США про Лендліз, який в свій час врятував СРСР від поразки. Жодного набою за цим законом нам не передано.

У США є 1100 установок «Петріот». 5 закрили би Одесу, Херсон, Миколаїв. 100 закрили би всю Україну. Нам же дали одну на Київ.

Також на списанні в США стоять 250 000 джипів HUMMER, нам надали 457 штук, а Афганістану свого часу подарували 94 000 штук.

США знають про цілу армія Кремля на всіх рівнях влади в Україні - від ОП до райцентру. Нікого не чіпають.

А в цей час сотні мільярдів українських грошей всіх рівнів розкрадаються через ремонти сільських стадіонів, парків, клубів, закупку барабанів. Сотні мільярдів розкрадаються на закупівлі для потреб ЗСУ і через розкрадання гуманітарки. Промисловість, економіка і всі бюджети не мобілізовані на потреби ЗСУ і перемогу. А питання стоїть - чи виживе Україна взагалі. Поки що очевидно, що чиновники і 5-та колона виживуть.

Військовий полігон за словами бариги Рєзнікова на території України продовжує зміцнювати США в підпорядкуванні собі ЄС і світу. До останнього Українця. В Іраку США 40 днів знищувала всі тили, логістику і військову інфраструктуру дальньою артилерією і авіацією. І тільки потім прогулялись територією на танках. Нам пропонують іти в чортів контрнаступ на суцільні мінні поля без дальньої артилерії і авіації. І замість ATACAMS, - нам посміхаються і тримають дулю в кишені, посилаючи від НАТО в напрямку російського корабля. Розпад РФ не бажають, бо тоді нема потреби в НАТО. А це ТРІЛЬЙОННІ бюджети щороку. Краще розтягнути війну на роки, на всю територію України і Європи, а потім 100 років надавати кредити для відновлення.

Тому зараз і стає цілком очевидно, що НІКОЛИ і ні за яких обставин ми не будемо ні в ЄС ні в НАТО. Імперія - США дала нам це чітко зрозуміти в Вільнюсі. Навіщо приймати державу, якої скоро не буде. Крапка.

Картина маслом.

Ганьба Україні, яка хоче побороти РФ, а не спроможна перемогти Єрмака, Татарова, Резнікова і Шуфрича. І цілком зрозуміло, що якщо ми хочемо зберегти державу, до влади повинні прийти захисники України», - написав Ратушняк.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат