Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5580, 20

66 мільйонів гривень надійшли з податків до бюджету Рахівського району

ДПІ у Рахівському районі: 2012 року до зведеного бюджету надійшло майже 66 млн. грн. Це на 9 млн. грн. більше, ніж за 2011 рік. До Державного бюджету платники податків району сплатили 14 млн. грн., що на майже 5% більше, як у   2011 році.

На 43 мільйони гривень чопські митники порушили справ у 2012 році

Як зазначають фахівці служби боротьби з контрабандою та порушень митних правил Чопської митниці, зміни в митному законодавстві, які вже діють рік, і якими декриміналізовано так звану товарну контрабанду, підвищили рівень фінансової відповідальності за правопорушення. Зокрема, за ввезення або вивезення товарів з приховуванням від митного контролю.

У Закарпатті сніжитиме, як мінімум, до 24 лютого

У Закарпатті наразі буде морозно, сніжно й падатиме дощ. Читайте погоду на найближчі дні.

Пожежна хроніка за добу

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку за добу.

Вчора рятувальники витягали КАМАЗ з кювета

19 лютого о 19.00 на ОКЦ поступило повідомлення   про те, що поблизу с. Сіль, В. Березнянського району   на автодорозі   Львів – Ужгород автомобіль «КАМАЗ»-5410 д.н.з. 81-91 РЕ з’їхав в кювет і не в змозі був самостійно виїхати.

Мінометну міну виявили у Закарпатті

19 лютого об 11.00 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо мінометна міна) часів Другої світової війни, за адресою: Ужгородський район,   с. Оноківці, р. Уж. О 16.50 група піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС у Закарпатській області   вилучила та знешкодила одну мінометну міну 82 мм,   часів Другої світової війни.

В Ужгороді презентували книгу про закарпатців-воїнів-афганців (ФОТО)

Автори книги зібрали матеріали на 3049 закарпатських воїнів-афганців. При цьому термін «закарпатці» вжили у широкому розумінні – це уродженці краю, ті, хто тут живуть та ті, які поховані в нашій області.
Особливістю видання є те, що в ньому містяться біографічні дані про закарпатських учасників бойових дій, зокрема, дата та місце народження, роки проходження служби в Афганістані, нагороди, військове звання.

Закарпатські медіа за добрі новини можуть виграти комп’ютер

Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому спільно з Ужгородським прес-клубом започатковують проект «День гарних новин».

Для публіцистів оголосили конкурс на кращий матеріал

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує з 1 березня до 1 травня 2013 року прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені   Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

Закарпаття має трирічну програму охорони навколишнього природного середовища

Закарпаття є лідером з розвитку природозаповідного фонду вже 5 рік поспіль, адже 14 відсотків Закарпаття є заповідною територією. Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області Андрій Погорєлов.

Повітря в Ужгороді стало ще більш забруднене

Про це під час брифінгу повідомив начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області Андрій Погорєлов.

Анонс виставки, показових виступів, концерту

У четвер, 21 лютого, в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі ім.Шерегіїв (м.Ужгород, вул. Л.Толстого 12) відбудуться урочистості до Дня захисника Вітчизни.

У 2012 році закарпатським родинам виплатили допомоги на 242 мільйони більше, ніж у 2011 році

Зі слів директора департаменту соціального захисту населення Віктора Мацоли, які у п’ятницю прозвучали на розширеному засіданні колегії департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, 2012 рік у сфері соцзахисту був досить результативним.

На закарпатській Хустщині досі забруднено 225 тон грунту

Про це під час брифінгу повідомив начальника Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області Андрій Погорєлов.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини і наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

Активісти боряться за публічність податків

Нещодавно у Києві відбулись установчі збори, під час яких представники Центру Політичних Студій та Аналітики й інших неурядових громадських організацій розпочали створення коаліції задля просування ефективної системи прозорого використання бюджетних коштів як на законодавчому, так і на місцевому рівні. Наразі експерти ЦПСА завершують розробку законопроекту «Про публічність використання податків».

Закарпатцям нагадують про сплату авансових внесків з податку на прибуток

20 лютого – останній день сплати авансових внесків з податку на прибуток

Закарпатці не піддаються аптечному ажіотажу і не вірять в дефіцит ліків

В аптеках Ужгорода жодних надзвичайних черг Мукачево.net не побачило. Закарпатці не піддаються аптечному ажіотажу і не вірять в дефіцит ліків

Мисливську зброю вилучили на Закарпатті (ФОТО)

Під час проведення інвентаризації зброї, що знаходиться на обліку в державних підприємствах «Свалявське лісове господарство» та «Воловецьке лісове господарство» працівники дозвільної системи сектору охорони громадського порядку Свалявського РВ (з обслуговування Свалявського та Воловецького районів) УМВС   виявили та вилучили   70 одиниць гладкоствольної мисливської зброї, що знаходиться в несправному технічному стані,   для подальшого проведення експертизи та знищення.

Двох грузинів затримали у Закарпатті

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили чергову спробу незаконного перетину українсько-словацького державного кордону.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат