Новини » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

Водна артерія Севлюша "потонула" у фекаліях!

За виявлені порушення природоохоронного законодавства до ВУЖКГ м. Виноградів виставлено фінансову претензію на суму 5 тис. 585 грн. для добровільного відшкодування завданих збитків.

Поради: як працювати в спеку

Вплив перегрітого сонцем   мікроклімату створює шкідливий вплив на організм працюючого, сприяючи погіршенню самопочуття, зниженню працездатності та порушенню здоров'я.

У Рахові лікарів звинувачують у смерті новонародженої дитини

Рахівські правоохоронці з’ясовують, чи винні медики в смерті новонародженої дитини.

Ужгород отримає 8,2 мільйони гривень. За лікування

Вісім мільйонів двісті тисяч дев’яносто одна гривня – таку суму прийме міськрада на здійснення видатків з міського бюджету на лікування пацієнтів з Ужгородського району в медичних установах обласного центру.

Громадська рада обговорить питання здоров’я закарпатців

У вівторок, 24 червня, о 15.00 в конференц-залі ОМІАЦ (м. Ужгороді, адресою, пл. Театральна, 6) відбудуться установчі збори Громадської ради з питань охорони здоров'я при обласному управлінні   охорони здоров'я.

В Ужгород приїхали вчитися провідні неврологи і нейрохірурги України (ФОТО)

19-21 червня в Ужгороді проходить науково-освітній проект для фахівців – Школа клінічних нейронаук «Карпатські читання». У рамках події відбулася прес-конференція головних організаторів та поважних учасників цьогорічних «Карпатських читань».

Закарпатські стоматологи впроваджують сучасніше лікування (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стали сучасні методики стоматологічної імплантації та проблеми імплантологічного лікування на Закарпатті.

У центрі Ужгорода мешканців оглядатимуть кардіологи, ендокринологи та терапевти

Виміряти тиск, рівень цукру в крові, отримати фахові консультації від лікарів –ендокринологів, кардіологів та терапевтів можна 19 червня, з 13.00 до 14.00 – в приміщенні фойє обласної державної адміністрації та на пл. Театральній з 14.30 до 16.00.

У Закарпатті впровадять сучасні методики стоматологічної імплантації

У четвер, 19 червня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стануть сучасні методики стоматологічної імплантації та проблеми імплантологічного лікування на Закарпатті.

В Ужгороді пройде Школа клінічних нейронаук

В обласному центрі Закарпаття зберуться провідін неврологи та нейрохірурги України.

У Закарпатті до 20 червня здають кров для хворих діток (ФОТО, ВІДЕО)

В Ужгороді триває благодійна акція, приурочена до міжнародного дня донора крові - "Тиждень донора крові".

Уночі пройшла одна з наймасштабніших АТО: вбито 600 «кусків терористичного м'яса (ДОПОВНЕНО)

В Снежном, состоялся один из самых масштабных антитеррористических мероприятий, в котором украинские спецподразделения и Нацгвардия показали себя на высшем уровне

Двотижневе навчання плаванню пройде в Ужгороді для дорослих і дітей

В Ужгороді стартує акція з навчання плаванню дітей та дорослих. Записуйтеся!

У селі Ярок на Ужгородщині лікують пірамідою та бджолами

«Новини Закарпаття» вже писали про чудодійний сон на вуликах, що в с.Ярок Ужгородського району влаштувала Ольга Лоре. Але зараз пані Ольга вирішила бджолотерапію зробити ще більш цілющою. Тепер це дерев’яна хатинка на вуликах, яка завершується пірамідою.

У суботу в Ужгороді бігатимуть лікарі

У суботу, 31 травня   на ужгородському стадіоні «Авангард» відбудеться   ХІV обласна спартакіада медиків Закарпаття. Урочисте відкриття Спартакіади о 10.30.

Ізраїльські реаніматологи борються за життя багатодітної закарпатки

Ізраїльські медики борються за життя матері трьох дітей. Та це коштує немалих грошей, яких у родини майже не залишилось.

Про корисні зайві кілограми, найкращий “крем” та підступність фруктів

Інтерв’ю з українським лікарем-дієтологом Оксаною Скиталінською, опубліковане у минулих числах РІО, мало популярність у аудиторії видання, відтак редакція підготувала чергову розмову з фахівцем про одну з дуже важливих складових здоров’я — правильне харчування.

Русин став судинним хірургом року

Відзнаку судинний хірург року-2014 отримав закарпатський хірург Василь Русин.

В Ужгороді, на Міжнародній конференції обговорять, як полегшити життя з муковісцидозом (ПРОГРАМА)

З 28 по 30 травня в Ужгороді буде проходити міжнародна конференція присвячена новітнім методикам лікування важкого генетичного захворювання – муковісцидозу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат