Під час кип'ятіння води збільшується кількість шкідливих речовин

admin 23.09.2014 17:37 ЗДОРОВ'Я

При кип'ятінні важкі метали залишаються на місці, а вступаючи в сполуку з іншими елементами, утворюють ще більш небезпечні речовини. Повторне кип'ятіння знову збільшує кількість шкідливих речовин.


Українська вода не відрізняється хорошою якістю. Пити воду з-під крана - порівнянно з самогубством через високий вміст хлору і важких металів, пише УНІАН із покликанням на nashpilkah.com.ua.

То як захищати своє здоров'я, якщо немає можливості весь час купувати воду в магазині? Можна придбати хороший фільтр, який хоча б частково захистить від хлору і важких металів. Поки що в Україні немає іншої альтернативи.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат