Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 100, 20

У Мукачеві затримали розбійників які, пограбували жителя Ракошина

14 лютого, близько 1-ої години ночі до поліції надійшло повідомлення від 25-річного мешканця села Ракошино про погрози та вимагання від нього грошей групою невідомих осіб. За словами заявника подія трапилася у Мукачеві.

На Закарпатті активізувалися шахраї, які виманюють у підприємців гроші від імені голови ОВА

Продовжуємо фіксувати активізацію шахрайських дій з боку поки що невстановлених осіб, які дзвонять, пишуть підприємцям регіону та, представляючись головою ОВА Віктором Микитою, просять зробити грошові внески на підставні рахунки з метою власної наживи.

На Закарпатті судитимуть експосадовця районного ТЦК, який змушував солдатів будувати собі будинок

За даними слідства, 44-річний колишній начальник відділу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки порушив порядок проходження військової служби та в умовах воєнного стану залучив шістьох військових до будівництва і ремонту приватного будинку, що знаходиться на земельній ділянці його близької родички у селищі Перечин на Закарпатті.

Крадія-«гастролера», що обікрав жительку Мукачева, засуджено до 6 років ув’язнення

Прокурор Мукачівської окружної прокуратури в судовому засіданні довів вину 30-річного громадянина у скоєнні крадіжки в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Його засуджено до 6 років ув’язнення.

11 років ув’язнення – вирок суду мешканцю Закарпаття за замах на зґвалтування малолітньої дівчинки

За підтримання публічного обвинувачення ювенальним прокурором Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури суд визнав мешканця с. Хмільник винним у скоєнні замаху на зґвалтування малолітньої (ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 152 КК України).

Патрульні Мукачева виявили у дівчини наркотичні речовини

Подія трапилась 8 лютого. Патрулюючи вночі вулицею   Федорова, поліцейські виявили підозрілу громадянку, яка почала помітно нервувати, побачивши службове авто.

На Тячівщині водійка Тойоти смертельно травмувала пенсіонерку

8 лютого до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком у селі Дулово.

У Закарпатського переправника виявили крадений автомобіль

Під час проведення перевірочних заходів прикордонники Чопського загону виявили транспортний засіб, що з 2014 року перебуває у розшуку як викрадений.

Неподалік кордону з Угорщиною прикордонники зупинили два мікроавтобуси з 40 чоловіками

У ході реалізації інформації, яку отримав оперативно-розшуковий підрозділ Мукачівського прикордонного загону, прикордонний наряд відділу «Лужанка» разом з оперативними співробітниками зупинили неподалік кордону з Угорщиною два мікроавтобуси з 40 чоловіками.

На Тячівщині ексначальниця відділу сільради понавиписувала собі премій на 100 тис. грн

Колишню начальницю одного з відділів Углянської сільської ради засудили до двох років позбавлення волі за заволодіння коштами з місцевого бюджету шляхом зловживання службовим становищем.

Закарпатець із в’язниці торгував зброєю та вибухівкою, закопаною на околицях Ужгорода

У Закарпатській області викрито 42-річного кримінальника, який відбуває покарання у виправній установі за незаконний збут зброї.

Судитимуть 4 учасників злочинного угруповання, які масово збували метамфетамін в Ужгороді

Прокурори Закарпатської обласної прокуратури та Ужгородської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо організованої групи у складі чотирьох осіб, які налагодили мережу розповсюдження метамфетаміну на території обласного центру.

Житель Тячівщини торгував ручними та протитанковими реактивними гранатами

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури місцевому жителю повідомили про підозру у незаконному поводженні з боєприпасами та вибуховими пристроями. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внести 242 тис. грн застави.

Закарпатець позбувся автомобіля Мерседес через 300 пачок сигарет

У пункті пропуску «Дзвінкове - Лонья» митного поста «Косонь»,   що на кордоні з Угорщиною, інспектори Закарпатської митниці   упередили незаконне вивезення з України майже 300 пачок сигарет.

За зґвалтування 13-річної падчерки закарпатець проведе за ґратами 15 років

Рівненський районний суд визнав 30-річного чоловіка винним у зґвалтуванні 13-річної падчерки.

На Тячівщині правоохоронці вилучили на 2 млн грн сигарет без марок акцизного податку

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області викрили жителя Тячівського району, який продавав фальсифіковані тютюнові вироби.

Підприємство на Тячівщині ухилилося від сплати 9,9 млн. грн податків

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків. До бюджету відшкодовано 9,9 млн грн.

Переправника на Закарпатті засуджено до 7 років ув’язнення

32-річного мешканця села Дийда, що на Берегівщині, засуджено за сприяння військовозобов’язаним у незаконному перетині кордону. Йому призначено покарання – 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

В Ужгороді раніше судимий обікрав стоматолога під час візиту до клініки

5 лютого до поліції зателефонувала 31-річна жителька Ужгорода та повідомила, що декілька хвилин тому у її колеги невстановлена особа викрала з приміщення кабінету стоматології мобільний телефон.

На Закарпатті вдруге затримали переправника військовозобовʼязаних через держкордон

Правоохоронці заблокували канал переправлення військовозобов`язаних чоловіків через державний кордон України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат