Газета » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 40, 20

Підготовка до садочка та школи

Садочок та школа — надзвичайно важливі етапи в житті кожної дитини. Всі батьки знають, що підготуватися до них потрібно особливо ретельно.

Чи знизяться ціни на ліки?

Як відомо, уряд запровадив новації шляхом прийняття Закону «Про запобігання фінансовій катастрофі та створення передумов для економічного зростання». Одне з нововведень торкнулося населення і пов’язане воно з оподаткуванням ліків податком на додану вартість.

Хвороби шкіри -- проблема всього життя

У 30 % родин малеча хворіє на серйозне захворювання шкіри, що кардинально змінює сімейне щастя.

Здоров’я малюка в руках матері

Але й під пильним оком лікарів.

У Тячеві реконструювали   відділення для хворих із хронічною нирковою недостатністю

У Тетяни з с. Руське Поле вже протягом двох з половиною років три дні на тиждень — це дорога та процедури гемодіалізу. Нирки у жінки відмовили після пологів. Раніше Тетяна, долаючи сотні кілометрів, через день їздила до Ужгорода, потім до Хуста, відтепер життєво необхідну процедуру може проходити ближче до дому.

Як лікуватися, якщо ліки неякісні?

300 бракованих лікарських засобів виявили торік у закарпатських аптеках.

Сесія: тахікардія, стреси, нервовий зрив

Бути впевненим у собі й не дозволяти власному страхові брати гору вміє далеко не кожна людина. Але запобігати стресовим ситуаціям, контролювати свої емоції можна навчитися. Тим паче, що вміння володіти собою важливе не тільки під час складання іспитів, а й у інших життєвих ситуаціях.

Окуляри в оптиці за 99 гривень?

Парадоксально, незважаючи на наявність у місті мережі якісних оптичних салонів із недорогими акційними пропозиціями на окуляри, попит на так звані базарні, готові окуляри, які   носять по офісах та будинках або продають на лотках на базарах та в сумнівних магазинах оптики, не вщухає.

Вбивча косметика

Старіти й хворіти завдяки кольоровим баночкам.

98 % маленьких закарпатців мають проблеми з зубами

Серед причин — газовані напої, ласощі, дефіцит фтору і йоду,
а також відсутність культури догляду за порожниною рота.

В Ужгороді з’явився перший медовий магазин

У «солодкій крамниці» представлено понад 10 зразків якісного меду з різних куточків Закарпаття.

На Закарпатті найнижча після Києва смертність   в Україні

За 9 місяців 2013 року в області знизилася смертність і нині становить 8,25 на тисячу населення проти 8,72 за відповідний період минулого року. Природний приріст населення зріс до 2,57 проти 2,55 за 2012 рік.

Чергову самовільну врізку в трубу нафтопроводу виявили біля кладовища

До чергової частини Ужгородського райвідділу міліції надійшло повідомлення від начальника охорони об’єкта лінійної виробничо-диспетчерської станції «Дубриничі». Заявник повідомив про те, що під час обходу труби нафтопроводу, що пролягла територією Закарпаття й належить фірмі з Росії, охоронці підприємства виявили в полі біля кладовища в с. Барвінок самовільну врізку в трубу, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Безкоштовний підбір окулярів від «Світ оптики — Прогрес»

Нещодавно на розі проспекту Свободи та вул. Заньковецької в Ужгороді відкрився сучасний салон «Світ оптики — Прогрес». Зручність місця розташування та паркування дозволить у максимально короткий термін підібрати і швидко виготовити нові окуляри.

Магазин-салон «Оптика Нова» —   якісно новий рівень в оптичній сфері

Салон поєднує в собі сучасний дизайн та новітні оптичні технології. «Оптика Нова» співпрацює з усіма виробниками оптичної продукції, представленої й ліцензованої в Україні. В нашому магазині ви знайдете найбільший вибір оправ та аксесуарів, а також велику дитячу та підліткову колекцію і якісні сонцезахисні окуляри. Ми працюємо тільки з новою продукцією, яка щойно була представлена виробниками, тому наші колекції модні, ексклюзивні, сучасні.

Безкоштовний підбір окулярів від «Світ оптики — Прогрес»



Нещодавно на розі проспекту Свободи та вул. Заньковецької в Ужгороді відкрився сучасний салон «Світ оптики — Прогрес». Зручність місця розташування та паркування дозволить у максимально короткий термін підібрати і швидко виготовити нові окуляри.

Дитину рік водили по ворожках, не годували, а потім привели до лікарів — із мінус 20 кг

Лікуванння діабету буде успішним, якщо не зволікати з його виявленням.

«Йодовані» проблеми Закарпаття

Понад 10 років у області не можуть реалізувати проект,
який може врятувати мешканців від йододефіциту.

Загибель бджіл матиме непередбачувані наслідки, в тому числі голод

Цінні комахи страждають від хвороб та людської діяльності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат