Підготовка до садочка та школи

08.08.2014 18:34 ЗДОРОВ'Я

Садочок та школа — надзвичайно важливі етапи в житті кожної дитини. Всі батьки знають, що підготуватися до них потрібно особливо ретельно.

Дитячий садок — перший самостійний досвід малечі. Нова обстановка, новий розпорядок, велика кількість нових людей... А це означає раптовий контакт із великою кількістю незнайомих мікроорганізмів: бактерій, вірусів, гельмінтів тощо. Додамо до цього серйозний стрес, якого зазнає дитина, і отримаємо звичну картину: хвороби кожні 2 тижні та, як наслідок, ослаблений імунітет. Школа — теж стрес і велике навантаження, адже потрібно багато сидіти, виконувати завдання, підкорятися новим правилам.

ЯК ЗАПОБІГТИ ПРОБЛЕМАМ ЗІ ЗДОРОВ’ЯМ І НАПОВНИТИ ЦІ ВАЖЛИВІ ПОДІЇ РАДІСТЮ?

Всім батькам відомо, що перед садочком та школою дитина повинна пройти всесторонній огляд лікарів і отримати Медичну карту дитини. Там повинні бути запис педіатра про стан здоров’я дитини, всі результати аналізів, виписані всі щеплення та визначена група здоров’я для занять фізкультурою. Часто батьки підходять до цього питання, як до формальності: «треба зробити довідку, о-ох, як це довго і важко», а так неправильно. Вам самим буде спокійніше, якщо дитина якісно обстежена.

Саме тому ми у КЛІНІЦІ «ГЕМО МЕДИКА» створили новий пакет — «Підготовка до садочка та школи». Це комплексний огляд та обстеження дитини з турботою про її здоров’я й комфортну адаптацію до нового етапу в житті:

1) ви здасте всі необхідні аналізи прямо на місці — загальний аналіз крові та сечі, кал на яйця гельмінтів та найпростіших;

2) дитину ретельно оглянуть професійний уважний педіатр та вузькі спеціалісти;

3) за необхідності дитині призначать та проведуть додаткові обстеження, лікування чи профілактичні заходи (корекція раціону, підвищення імунітету, дегельмінтизація).

Переваги КЛІНІКИ «ГЕМО МЕДИКА» при підготовці до садка чи школи:

1. Економія часу та сил — усі необхідні обстеження можна пройти за 1-2 дні, у зручний для вас час за попереднім записом, без черг.

2. Комплексний підхід — тільки у нас в одному закладі є і власна лабораторія європейського рівня, і діагностичні процедури, і практично всі потрібні лікарі.

3. Особлива увага — наші лікарі підходять до справи дуже серйозно і оглянуть вашу дитину ретельно, усвідомлюючи, наскільки важливо в цей період виявити найменші проблеми у здоров’ї.

ПАКЕТ «ПІДГОТОВКА ДО САДОЧКА ТА ШКОЛИ»

Щоб заощадити ваші гроші, ми розробили пакет «Обстеження перед садочком та школою», послуги в якому коштують дешевше, ніж коли вони надаються окремо. Після огляду педіатра вам буде виписана Медична карта дитини. Щоб отримати довідку, вам потрібно буде зробити тільки один короткий візит у поліклініку, все інше ви просто, зручно та комфортно отримаєте у КЛІНІЦІ «ГЕМО МЕДИКА».

Зверніться до нас і ми допоможемо вам підібрати оптимальний пакет послуг, адже наш пріоритет — здорова дитина та спокійна мама.

Чекаємо вас у КЛІНІЦІ «ГЕМО МЕДИКА»!

***

Попередній запис телефонами:
(0312) 67-18-17,
(099) 531-76-87.
Ужгород, вул. Перемоги, 28 (біля «Білочки»)
www.HemoMedika-Uzhgorod.eu
Ліцензія МОЗУ АЕ 282400 від 13.02.2014.


НИЖЧЕ У ПРЕВ’Ю СКЛАД ПРОГРАМИ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат