Магазин-салон «Оптика Нова» —   якісно новий рівень в оптичній сфері

23.08.2013 16:48 ЗДОРОВ'Я

Салон поєднує в собі сучасний дизайн та новітні оптичні технології. «Оптика Нова» співпрацює з усіма виробниками оптичної продукції, представленої й ліцензованої в Україні. В нашому магазині ви знайдете найбільший вибір оправ та аксесуарів, а також велику дитячу та підліткову колекцію і якісні сонцезахисні окуляри. Ми працюємо тільки з новою продукцією, яка щойно була представлена виробниками, тому наші колекції модні, ексклюзивні, сучасні.


Салон «Оптика Нова» презентує ужгородцям потужну японську фірму «НОYА», яка є лідером у оптичних технологіях ХХІ століття. Це єдиний виробник, який надає гарантію на свою продукцію від двох до трьох років.

У салоні постійно діє безкоштовна послуга оптометриста, який працює на новітньому авторефрактокератометрі 2013 року випуску. Оптичні окуляри можна виготовити за індивідуальним замовленням від 90 грн. Надаємо послугу термінового виготовлення окулярів та здійснюємо сервісне обслуговування нашої продукції. В салоні розпочалася акція на дитячі, підліткові оправи та сонцезахисні окуляри (знижки від -20 % до -50 %).

Зауважуємо, що існує група людей, яка розповсюджує готові окуляри від нашого імені. Будьте обачливими і бережіть свій зір! Замовляйте окуляри безпосередньо в салоні «Оптика Нова». За межами магазину ми окуляри не розповсюджуємо.

Наша адреса: ТЦ «Смерічка», пл. Кирила і Мефодія, 1-а, тел.: 050-541-76-59, 098-124- 66-38.

З великою повагою до наших клієнтів, «Оптика Нова».

ТЕГИ : оптика нова

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат