Окуляри в оптиці за 99 гривень?

03.01.2014 14:14 ЗДОРОВ'Я

Парадоксально, незважаючи на наявність у місті мережі якісних оптичних салонів із недорогими акційними пропозиціями на окуляри, попит на так звані базарні, готові окуляри, які   носять по офісах та будинках або продають на лотках на базарах та в сумнівних магазинах оптики, не вщухає.

Бажання заощадити кілька десятків гривень або проста байдужість до свого зору суперечить здоровому глузду, а обрані «на око» окуляри з часом завдають непоправної шкоди власному зору.

Ми ж при головному болю не починаємо ковтати всі наявні пігулки з аптечки в очікуванні, що якась із них таки подіє, так само і окуляри потребують ретельного підбору відповідно до особливостей нашого зору.

Як і торік, закарпатська мережа оптичних салонів «Світ оптики» продовжує соціальну акцію на рецептурні окуляри за ціною 99 грн.*! У вартість входить як виготовлення окулярів, так й індивідуальний підбір рецептурних лінз та оправи. Акція діє тільки до 31 грудня 2013 р. на визначений асортимент оправ та окулярних лінз, тому поспішайте — вибір таких окулярів буде зменшуватися.

Можливо тому, саме зараз час звернутися в оптику й визначити, як добре бачать наші очі, тим паче, що це необхідно саме нам і нашій родині, крім того це можливість потурбуватися і про своїх батьків та привести їх до оптики.

Якщо ви вже відклали гроші на Різдвяні свята, є дуже зручна послуга придбати окуляри в розстрочку і виплачувати суму незалежно від курсу валют у гривні. Нова послуга діє завдяки співпраці з «Приватбанком» та акції «Оплата частинами», що дає можливість, маючи картку банку або оформивши її, сплачувати за окуляри рівними частинами протягом 6 місяців у розстрочку**.

Підібрати відповідні окуляри та перевірити зір це лише перший крок.

Друга обов’язкова річ, яка випливає з першої, це ретельний підбір рецептурних лінз, тут потрібна порада кваліфікованого спеціаліста, який допоможе підібрати лінзи, тому що в цій сфері дуже багато нюансів, які знає тільки досвідчений та компетентний працівник наших оптичних салонів. Зокрема, виходячи з особливостей вашої роботи або денного режиму, він порадить вам вибрати:

— матеріал окулярних лінз (наприклад, небиткі полімерні або скляні лінзи),

— потребу, тобто для чого вам потрібні окуляри: для читання, для далечини, роботи з комп’ютером або для офісу, водіння або спортивних занять та ін.;

— окуляри за фірмою-виробником та ціною (Німеччина, Франція, Польща, Японія або нашого виробництва).

Підбираючи лінзи в салоні, ви можете обирати як із дорожчих, так і з дешевших. Це в жодному разі не означає, що дешевші будуть неякісними, просто кожен виробник має свій сегмент на офтальмологічному ринку.

І насамкінець, коли ви перевірили свій зір, підібрали необхідні лінзи, залишається обрати зручну оправу за розміром обличчя. Головне, щоб вона була не важка і не викликала у вас алергічної реакції, тоді ви навіть не відчуватимете окулярів на обличчі, використовуючи їх у необхідній для вас ситуації, будете почуватися дуже комфортно. І головне, гарно пасуючі окуляри — необхідний аксесуар, який додає солідності та ще й прикрашає обличчя.

У салоні «Світ оптики» передноворічний настрій, увага та привітне ставлення, швидкість і якість наших послуг Вас приємно вразять.

Крім того, попри акційну пропозицію гарантійне обслуговування окулярів є таким самим, як і у продукції, яка не підпадає під цю акцію.

Наші адреси: Ужгород, Собранецька, 16, тел. 61-30-79; Капушанська, 21, тел. 67-11-61 (навпроти входу в обласну лікарню); Минайська, 35-а, тел. 67-16-94 (район «Осетії» біля так званого «п’яного» базару); Проспект Свободи, 40, тел. 67-19-75 (навпроти піцерії «Деліція», поворот на вул. Заньковецької).
Тел. для довідок: 61-99-59 та (050) 371-99-00.

______________________________________________

*Акційна пропозиція діє на чітко визначений асортимент оправ та окулярних лінз. Акція діє до 31.12.2013.

** З умовами акції Приватбанку «Оплата частинами» можно ознайомитися у віділленях банку або на сайті www.pb.ua/сhast.

ТЕГИ : світ оптики

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат