Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-05') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 960, 20

Специфіка закарпатців: Дружні до Угорщини і лояльні до контрабандистів — соцопитування

У Закарпатській області наприкінці минулого року Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва та фірмою «Юкрейніан соціолоджі сервіс» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні було проведене соцопитування, яке показало, що закарпатці таки трошки специфічні.

На Закарпатті зникли дороги

Ця зима не є якоюсь особливою, але наші дороги все одно не витримують. Влітку чиновники вихваляються тим, що десь щось полатали, десь щось заасфальтували, але всі ми навчені якістю тих ремонтів і латань, тому з острахом чекаємо зими, а потім і відлиги.

На Закарпатті хочуть відновити історичну стежку

Днями у Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася зустріч лісівників Воловецького та Міжгірського лісгоспу, працівників обласного управління та головою Правління громадської спілки «Регіональна туристична організація Закарпаття» Валентином Волошином та Олександром Бурсановим, керівником Туристичного товариства «Карпатські стежки».

Міжгірський лісгосп реконструює контори лісництв (ВІДЕО)

Запереділянське лісництво Міжгірського держлісгоспу, відтепер з новою конторою. До цього часу лісництво не мало власного адмінбудинку, а його працівники працювали у будівлі Міжгірського держлісгоспу.

На Закарпатті зменшилася заборгованість із виплати заробітної плати

У середу, 30 січня, у Закарпатській облдержадміністрації під головуванням директора обласного департаменту соціального захисту населення Михайла Петрішки відбулася селекторна нарада з райдержадміністраціями та міськвиконкомами щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати, заборгованості до Пенсійного фонду та сплати єдиного соціального внеску.

На Ужгородщині чоловік втопився у потічку

Учора вранці рятувальників повідомили про можливе утоплення людини у селі Кам'яниця.

Одне з головних бюджетоутворюючих підприємств Тячівщини — Брустурянський лісгосп

Минулий рік Брустурянське лісомисливське господарство завершило одним із найбільших платників податків у державний та місцеві бюджети Тячівського району. Зокрема, із загального прибутку, підприємство сплатило близько 40% у бюджети всіх рівнів. Якщо говорити мовою цифр, то сума становить майже 50 млн. грн.

У селі Чорнотисово згорів будівельний магазин

Учора ввечері до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в селі Чорнотисово Виноградівського району. Загорівся магазин будівельних матеріалів.

Деталі автоаварії поблизу села Глибоке на трасі Київ-Чоп (Відео)

Прес-служба ДСНС інформує, що внаслідок зіткнення 5 автомобілів   (Mercedes-Benz E 320,   Mercedes-Benz Vito 110CDI, ВАЗ 2108 та двох Renault Duster) 7 людей отримали травми середньої тяжкості. Потерпілих   автомобілями екстреної медичної допомоги було госпіталізовано до лікувальних закладів мм. Ужгород та Мукачево.

Рятувальники відшукали тіло загиблого в лавині туриста-киянина

Близько 11:00 28 січня пошукова група рятувальників дісталася до місця сходження снігової лавини, в якій загинув турист з   м. Київ.

Закарпатському професору Петру Лизанцю успіх пророкував академік Рильський

Відомий професор-гунгаролог, якому минуло 88 років, сімдесят — віддав Ужгородському університетові.

У Мукачеві від подружжя забрали десятьох дітей

Як виявилося, батьки пиячили і дітьми фактично не займалися.

Біля Ужгорода застрелився студент першого курсу університету

Трагедія сталася в селі Шишлівці біля Ужгорода.

У Чехії в страшній автоаварії загинув підприємець із Закарпаття

В автокатастрофі в Чехії загинув закарпатський підприємець Василь Пукман. Василь уже доволі давно жив у Чехії, мав бізнес, допомагав закарпатським заробітчанам, переймався долею України.

Песик Кевін, якому в Ужгороді розірвало петардою щелепу, одужав і прилаштований в родину

Це була дуже сумна історія. Люди знайшли цуцика з розірваними щелепами. Найвірогідніше, щелепи цуцику розірвало петардою.

Володимир БОНДАР: «Ми боремося з порушниками, які вирубують ліси і застосовують проти нас зброю»

Розвиток лісового господарства, примноження лісів — велике   загальнодержавне завдання. З цими проблемами добре справляється Державне агентство лісових ресурсів України (Держліс­агентство). Які нагальні питання стояли перед його керівництвом та фахівцями торік і як вони з ними впоралися? Яку роботу проводитиме ця інституція 2019-го? На ці й інші запитання «Урядового кур’єра» відповідає заступник голови Держлісагентства Володимир БОНДАР.

Лісники Рахівщини приділяють увагу нарощенню виробництва

Людвиг Мільчевич, начальник відділу лісового та мисливського господарства розповідає: "Наше лісодослідне господарство – не лише одне з найбільших лісокористувачів району, а й, відповідно, платників податків до бюджетів усіх рівнів".

Рятувальники знайшли туриста, що заблукав на схилах Гимби

Учора, 20 січня, рятувальникам повідомили, що в районі гори Гимба Міжгірського району зник турист. Повідомила про це о 23:20   дружина лижника.

Рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку та доправили потерпіле подружжя до карети екстре

21 січня о 06:28 іршавським рятувальникам повідомили про пожежу в житловому будинку на вул. Коцюбинського в с. Ільниця. Загорання помітив 78-річний власник оселі, коли полум'я майже повністю охопило дах будинку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат