Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1060, 20

Лісівники оприлюднили ціни на дрова в різних лісництвах

Ціни на дрова вказані до державних лісогосподарських підприємствах без врахування ціни на їх довоз та без врахування ПДВ – 20%.

В районі гори Петрос загинув львівський турист

6 жовтня під час проходження туристичного маршруту в районі г. Петрос групи туристів з 15 осіб, у одного з них, мешканця м. Львів 1963 року народження, різко погіршилося самопочуття.

«Свіча догоріла. Душа відлетіла…»

…Пообіднє 3 жовтня. Телефонний дзвінок від Михайла Фединишинця — і крізь сльози його тяжкі, як гори, слова:
— Щойно помер батько…

На Перечинщині стався витік нафти

Вчора, 4 жовтня 2018 року, до Державної екологічної інспекції у Закарпатській області надійшла телефонограма від ДПРЧ-1 про витік нафтопродуктів у потічок с. Туриця Перечинського району.

Закарпатські та чеські рятувальники облаштовуватимуть точки порятунку людей у Карпатах

В рамках реалізації чергового етапу спільного партнерського проекту між   Управлінням ДСНС України у Закарпатській області та Пардубицьким краєм Чеської Республіки, впродовж 03-04 жовтня, Закарпатську область відвідав представник кризового управління канцелярії гетьмана Пардубицького краю Чеської Республіки Олдріх Масін.

На Ужгородщині відремонтували дорогу між Середнім та Анталовцями (Фото)

Підрядник завершив капітальний ремонт ділянки автодороги районного значення «Середнє – Анталовці», що в Ужгородському районі.

На Дні освітян у Києві було запрошено закарпатців

У Києві відбулися урочистості до Дня працівників освіти. Президент Порошенко вручив освітянам державні нагороди. На захід було запрошено двох закарпатців - винахідника Валентина Фречку та його наукового керівника вчительку хімії та екології Сокриницької ЗОШ Ольгу Сабадош.

Сотня жителів Дубріки на Іршавщині залишилися без питної води через сміттєзвалище

Сотня жителів Дубріки на Іршавщині залишилися без питної води через сміттєзвалище, розташоване за кількасот метрів від села.

Чому виникають черги на кордонах?

ДФС у Закарпатській області називає головні причини накопичення вантажівок на митному посту «Ужгород».

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на території області, населення сповіщатимуть по СМС

Сьогодні, 2 жовтня, відбулося підписання меморандуму про співробітництво між Закарпатською обласною державною адміністрацією та ПрАТ «ВФ Україна» ТМ Vodafone.

На Воловеччині зросла популяція бобрів

Бобер — рід великих водних гризунів з перетинчастими лапами, широким плоским хвостом і густим, водонепроникним хутром. Тварин не було помічено на Воловеччині протягом останніх восьми років.

ТГМ — taticek та некоронований король, який подарував Закарпаттю «золоте двадцятиліття»

На початку 1919 року закарпатську землю зайняла чехословацька армія, а вже у травні збори в Ужгороді виступили за входження краю до складу Чехословаччини. У червні 1920-го за Сен-Жерменським договором Підкарпатська Русь, чеською Zeme Podkarpatoruska, стала окремою адміністративною одиницею країни, що асоціювалася із яскравою постаттю Масарика, першого Президента Чехословацької Республіки.

Лісівникам Рахівського лісодослідного господарства затвердили сертифікат FSC

Цього року державне підприємство «Рахівське лісове дослідне господарство» успішно пройшло наглядовий аудит, який проходив на підприємстві з 10 по 12 вересня цього року. За результатами аудиту підприємство рекомендоване на продовження дії міжнародного сертифікату, який підтверджує ефективне управління лісом.

Третина усіх усиновлених дітей на Закарпатті, усиновлена іноземцями

У 2018 році на Закарпатті вже усиновлено 58 дітей, у тому числі громадянами України – 44, іноземними громадянами – 14.

Закарпаття впевнено демонструє стабільність у збереженні чисельності населення

Свіжі дані щодо чисельності населення Закарпаття, оприлюднені Головним управлінням статистики області, демонструють, що в краї, на відміну від інших регіонів України, й надалі зберігається демографічна стабільність.

На Свалявщині вантажівка впала з мосту

Водія з понівеченого «Renault Magnum» діставали свалявські рятувальники.

З початку року через низькі зарплати з Закарпатгазу звільнилося 185 працівників

Станом на початок вересня в компанії нараховується 496 вакантних посад, і їх кількість щомісяця зростає. Основна причина звільнень — низький рівень заробітної плати на підприємстві, — повідомили в прес-центрі підприємства.

«Епідемія перекриття»

Москаль просить поліцію порушити кримінальні справи за фактом перекриття автодоріг провокаторами.

Що робити з мовами в Україні

Питання мов у нашій країні останнім часом мало виключно політичний характер. Саме це питання використовувалося багатьма штабами партій, особливо перед виборами.

Ужгородському лісовому господарству підтвердили сертифікацію

Оцінка відповідності системи ведення лісового господарства міжнародним стандартам – так коротко можна назвати систему сертифікації за міжнародною схемою Ради розпорядників лісів, яку іще іменують Лісовою опікунською радою (ЛОР — Forest Stewardship Council, FSC). Ця міжнародна некомерційна неурядова організація через відповідні свої структури гарантує незалежність, неупередженість та об’єктивність оцінки ведення лісового господарства у будь-якій країні. Експерти вкотре підтвердили: діяльність держпідприємства «Ужгородське лісове господарство» є прозорою і відповідає міжнародним вимогам.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат