Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1020, 20

На Березнянщині відкрились спеціальні пункти реалізації дров

Останнім часом дуже часто говорять про постійне подорожчання традиційних джерел енергії, особливо газу. Відтак обігріти приміщення цим видом палива нині для багатьох стає розкішшю. І тут у пригоді стануть джерела енергії, які покликані прийти на зміну дорогому газу. До того ж у Закарпатській області більшість території гірська та вкрита лісом. Тож місцеве населення обирає для опалення домівок тверде паливо.

З початку року до водойм Закарпаття вселено 120 тис. екземплярів молоді риби

Вселення водних біоресурсів у водні об’єкти Закарпатської області здійснюється за рахунок користувачів, які діють згідно Режимів спеціальних товарних рибних господарств (СТРГ), благодійних внесків, підприємств регіону тощо.

Відновлення унікальних пам’яток та об’єктів – запорука розвитку галузі туризму на Закарпатті в насту

Протягом останніх кількох років галузь туризму отримала потужний поштовх до розвитку й у подальшому залишатиметься пріоритетною для керівництва області. На цьому під час засідання Ради регіонального розвитку Закарпаття наголосив керівник краю Геннадій Москаль.

Лісівники Закарпаття виписали населенню майже 200 тис. кбм. паливних дров

Лісівники Закарпаття переглянули ціни на паливні дрова для населення. Цьому передувала зустріч начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги з громадськими активістами.

Лісівники Іршавщини врятували та прихистили козуль

Річанське лісництво, Довжанського лісомислиського господарства, стало домівкою для трьох козуль. На території підприємства лісівниками було збудовано спеціальний вольєр, де на сьогоднішній день знайшли прихисток три козулі.

«Аллах Акбар» — це «Слава Богу». Тест на цивілізованість

Новина про те, що останнім часом почастішали випадки агресії ужгородців щодо іноземних студентів не дуже здивувала. Скоріше, засмутила... Темношкірі студенти-медики почали з’являтися в Ужгороді з 2014 року. Тоді з Луганського національного медичного університету до УжНУ було переведено 570 іноземних студентів-медиків, здебільшого, громадян Індії. Вони зразу стали для нашого люду екзотикою. Та все ж у багатонаціональному Ужгороді, який так пишається своєю толерантністю, не мало б бути ніяких проблем ще з кількома національностями. Але це за ідеального розвитку подій, який у цьому випадку, на жаль, не спрацював...

Місцеві бюджети за 11 місяців: лідери Ужгород та Мукачівський район, аутсайдери – Мукачево та ОТГ

За січень – листопад цього року місцеві бюджети Закарпаття виконали планові показники доходів загального фонду в середньому на 103,5 відсотків.

В Іршавському районі будуть переглянуті ціни на дрова

Для забезпечення ведення лісового господарства на засадах сталого, економічного обґрунтованого розвитку підприємства, постійного контролю щодо фінансово - господарської діяльності підприємства спрямовану на підвищення продуктивності праці, досягнення найвищих результатів при мінімальних витратах матеріальних, трудових і фінансових ресурсів в Іршавському районі переглянули ціни на дрова для населення.

Кількість розмитнених авто на Закарпатській митниці постійно зростає – вже 215

Станом на сьогодні, 4 грудня 2018 року, в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС оформлено 215 легкових автомобілів, які дозволено оформляти згідно з Законом України від 8 листопада 2018 року № 2612-VIII.

На Закарпатті стартувала акція "Нагодуй птахів взимку"

Закарпатські лісівники розпочали традиційну акцію “Нагодуй птахів взимку”. Цього року старт благодійної кампанії розпочав Ужгородський держлісгосп, працівники якого завітали до вихованців Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру.

Представники австрійської компанії Neuman запрошують закарпатців на співбесіди

Представники компанії Neuman таки проведуть співбесіди в Хусті, Мукачеві та Ужгороді.

Закарпатці відмовляються від встановлення газових лічильників

523 домогосподарства відмовляються допускати газовиків для встановлення побутових приладів обліку за кошти газової компанії. Загалом в області без обліку залишаються 1,2 тис споживачів газу, 692 з яких відключені.

Рахівський браконьєр намагається поновитись на посаді (ВІДЕО)

Колишній лісничий Утеріцького лісництва, якого підозрюють у вбивстві червонокнижної Рисі, намагається через суд поновитись на посаді. Резонансна справа бере свій початок з осені 2017 року.

Дороги, пункти пропуску, аеропорт – ключові інфраструктурні проекти області на 2019-2021 рр.

Головними пріоритетами у розбудові інфраструктури Закарпаття є ремонт і відновлення автошляхів, відкриття нових пунктів пропуску з країнами ЄС та відновлення роботи Міжнародного аеропорту «Ужгород». Про це під розширеного засідання Ради регіонального розвитку області розповів керівник краю Геннадій Москаль.

Закарпатські рятувальники відзначили дівчину, яка під час пожежі врятувала своїх чотирьох братів та

28 листопада працівники Рахівського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області навідалися з подарунками в гості до помешкання, де зараз тимчасово проживає сім’я погорільців із с. Кобилецька Поляна.

Звернувшись на "гарячу лінію", можна отримати консультації з питань захисту прав споживачів

Державна установа Закарпатський обласний контактний центр спільно з Управлінням захисту споживачів Головного Управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області з метою проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення 29 листопада 2018 року проведуть прийом звернень громадян у телефонному режимі для мешканців Закарпатської області.

У Кобилецькій Поляні горів будинок - врятовано 11 людей

Шістьох людей було врятовано на пожежі, що сталася в житловому будинку у с. Кобилецька Поляна Рахівського району вночі 25 листопада. Лише завдяки оперативним та злагодженим діям місцевого населення та 11-річної доньки власників помешкання, трагедії вдалося уникнути.

Закарпатські лісівники та WWF запускають проект зі збереження ведмедя бурого

Сьогодні в Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулась зустріч з представниками Всесвітнього фонду дикої природи. На зустрічі присутні - очільник лісової галузі Закарпаття Валерій Мурга, к.б.н., асистент природоохороних проектів Богдан Вихор та перший заступник начальника ЗОУЛМГ Ігор Коцур.

Лісівники розпочали підгодівлю диких тварин

Підгодівля диких звірів узимку – важливий захід, яким щорічно заклопотані лісники. Коли настають холоди і в лісі все замерзає, диким тваринам стає все складніше добувати їжу. І тут на допомогу їм приходять охоронці лісу Великоберезнянського лісгоспу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат