Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1080, 20

«Ясінянське ЛМГ» проводить моніторинг, охорону   рідкісних рослин

Державна лісова охорона Ясінянського лісомисливгоспу піклуються про збереження і розвиток унікальних природних комплексів у державному лісфонді.

На лікування постраждалих учасників Революції Гідності та АТО виділять 540 тисяч гривень

Про заходи із забезпечення санаторно-курортним лікуванням та соціально-професійною адаптацією постраждалих учасників Революції Гідності та АТО розповіли у Закарпатській ОДА.

В Ужгороді є лабораторія США з виготовлення хімічної зброї?

Цього тижня виник міжнародний скандал. Колишній міністр Державної безпеки Грузії Ігор Гіоргадзе повідомив про те, що на території Грузії та України діють таємні лабораторії США, де проводять біохімічні експерименти над людьми.

Британці засуджують порушників і шахраїв у сфері соцвиплат. А українці? Вже є дані дослідження

Британці добре розуміють: гідний соціальний захист неможливий без контролю за тим, щоб кошти, призначені нужденним, надходили за адресою, а не прилипали до рук спритників і шахраїв.

В Ужгороді знайшли двох убитих собак

Одна з них з відрізаною головою.

На Говерлі рясно цвіте рододендрон

Червона рута – назва гірської квітки, що росте у високогір’ї Українських Карпат. За древніми гуцульськими легендами, що досі з покоління в покоління переказують жителі гірської Рахівщини, червоною рутою вважають рододендрон миртолистий.

Лісівники Берегівщини відновили стародавній колодязь

У рамках роботи благоустрою територій, акцій «За чисте довкілля», «Розчистимо лісові джерела» в Берегуйфалівському лісництві державного підприємства «Берегівське лісове господарство» облаштовано колодязь, який знаходиться в селі Ремети, однак прилягає до лісового фонду.

Соціально-економічне становище Закарпаття за даними статистики

Населення. На 1 липня 2018р. в області, за оцінкою, чисельність наявного населення становила 1256,9 тис. осіб. Упродовж січня–червня 2018р. мало місце загальне зменшення населення на 1210 осіб.

Закарпатку, яка збирала в лісі гриби і заблукала, знайшли івано-франківські рятувальники

Уночі 8 вересня до закарпатських рятувальників надійшло повідомлення, що під час збору грибів в районі гора Сивуля заблукала 31-річна мешканка села Ганичі Тячівського району.

Закарпатська ОДА звернулася до суду, щоб отримати з Держказначейства кошти на ремонт доріг

– У 2018 році Дорожній експеримент (перерахування на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання митницею планових показників) на Закарпатті практично припинив дію, – заявляє Геннадій Москаль. – Мінфін України настільки завищив Закарпатській митниці планові показники, що та їх не може виконати, а не те, що перевиконати.

Протягом літа туристи збагатили місцеві бюджети Закарпаття на 1 млн грн

Протягом восьми місяців 2018 року до місцевих бюджетів Закарпатської області надійшло 2,5 млн грн туристичного збору.

У Сваляві горів студентський гуртожиток

Під час пожежі в гуртожитку навчального закладу свалявські рятувальники евакуювали 39 учнів. Постраждалих немає.

Закарпатці зможуть отримати безкоштовну консультатцію спеціалістів з управлінням захисту прав спожив

Закарпатський обласний контактний центр спільно з управлінням захисту прав споживачів головного Управління Дерпродспоживслужби в Закарпатській області 30 серпня проведуть прийом звернень мешканців області у телефонному режимі.

З 1 вересня розпочинається прийом рукописів закарпатських авторів

Відповідно до заходів щодо реалізації Програми підтримки видання творів закарпатських авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2018 – 2020 роки, спрямованих на випуск видавничої продукції та її розповсюдження, з 1 вересня 2018 року розпочинається прийом пропозицій на випуск видавничої продукції за кошти обласного бюджету.

У освітній галузі Закарпаття бракує вчителів

Цьогоріч перший дзвінок пролунає у 667 закладах загальної середньої освіти Закарпаття. Понад 164 тисячі учнів розпочнуть новий навчальний рік, що на 3 тисячі більше, ніж торік.

На Мукачівщині відремонтовано дорогу «Червеньово – Великі Лучки – Гать»

– Загальна протяжність дороги становить 21,2 км, на сьогодні зроблено ремонт із суцільним асфальтним покриттям ділянки на суму 2,4 мільйони гривень, – зазначає Геннадій Москаль. – Наступного року, після відновлення фінансування, ремонт буде продовжено.

У Рахові відновили знесений під час паводку міст

Геннадій Москаль проінспектував хід відновлювальних робіт у Рахові, частина якого була підтоплена внаслідок потужної зливи 17 серпня.

Лісівники ДП «Великобичківське ЛМГ» запрошують туристів у рекреаційний пункт в урочищі Кузій

Лужанське лісництво, загальною площею 6433 га, входить до складу ДП «Великобичківського ЛМГ» і розташоване в південній частині, на території Рахівського адміністративного району.

Що насправді стало причиною затоплення Рахова

Минулої п’ятниці   через коротку, але потужну зливу у Рахові було підтоплено понад 50 будинків та десятки автомобілів. У мережі з’явилися відео того, як вода зносила все на своєму шляху.

Де вигідно взяти позику без відсотків?

Кожному знайома ситуація, коли потрібна певна сума грошей, але ні на картці, ні готівкою цих грошей немає. Це не обов'язково величезна сума, припустимо, для покупки нерухомості, відкриття бізнесу, або дорогої техніки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат