Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1180, 20

В Ужгородському районі безкоштовно роздали землю для потенційної електростанції

Отримати землю безкоштовно. Те, що нібито гарантує Закон, насправді є бездонним джерелом корупції в органах місцевого самоврядування: починаючи від сіл і закінчуючи столицею. Тому що земля, отримана буцімто безкоштовно, уже за лічені тижні вправно переоформлюється на третіх, четвертих, п’ятих осіб. В результаті гроші, які громада могла б заробити при умові прозорого продажу наділів, осідають будь-де, але точно не в бюджеті.

Лісівники просять громадян утриматись від відвідування лісових масивів

Внаслідок значного підвищення температури повітря на території району зросла загроза виникнення пожеж в природних екосистемах, особливо в лісових масивах. У вихідні та святкові дні різко збільшується відвідування лісів населенням, що створює загрозу виникнення лісових пожеж.

До місцевих бюджетів Закарпаття надійшло близько мільйона гривень за адмінпослуги в земельній сфері

З початку року фахівці Головного управління Держгеокадастру у   Закарпатській області надали населенню 74 452 адміністративні послуги, із них: 64 857 – на безоплатній основі та 9 595 – на платній. Загальна вартість наданих послуг становить 982,6 тисяч гривень, які надійшли до місцевих бюджетів Закарпаття.

Триває капітальний ремонт обласної дороги «Свалява – Мукачево» (+ ФОТО)

На Закарпатті триває капітальний ремонт обласної автомобільної дороги «Свалява – Мукачево» загальною протяжністю 16,3 км. Роботи охоплюють 8,2 км дорожнього полотна у Свалявському районі та 8,1 км – у Мукачівському.

В Ужгороді, під час гасіння пожежі, врятовано чотирьох людей, серед яких двоє дітей

7 серпня об 11:50 до ужгородських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на вул. Можайського. Об’єктом пожежі   стала квартира на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ спростовує наклепи

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства офіційно повідомляє, що в публікації голови Громадської ради при Тячівській РДА Івана Фіцая, що розміщена на сторінці в фейсбук міститься недостовірна інформація щодо керівництва та колективу ДП «Тячівськее ЛГ».

Минулими вихідними рятувальникам довелося тричі допомагати туристам, які відпочивали у горах

Один випадок стався на Рахівщині, в районі Говерли, інші два випадки - на Міжгврщині, в районі Пилипця.

На Закарпатті буде розроблено Стратегію розвитку гірських територій області

Окремі питання соціального та економічного розвитку регіону розглянуто 2 серпня на засіданні колегії департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА, яке відбулося через систему конференц-зв’язку.

ПриватБанк компенсує вартість авіаквитків у разі затримки рейсів

ПриватБанк розширив можливості сервісу компенсації вартості авіаквитків, який тепер дозволяє отримати гроші не лише в разі скасування авіарейсів, а й у разі затримки вильоту.

Маніпуляція фактами британської неурядової організації Earthsight щодо неконтрольованого експорту лі

У доповіді британської неурядової організації Earthsight, яка вивчає проблеми незаконного вирубування лісів в усьому світі, вказано, що Україна є лідером за обсягом контрабанди лісу в країни ЄС. Зазначена організація робить висновок, що ліс в Україні рубають і вивозять великими обсягами. Тому за чотири роки його експорт у країни ЄС зріс на 75 % і оцінюється у понад мільярд євро у 2017 році. Водночас навіть стосовно структури лісового фонду та лісистості країни надано некоректну інформацію.

За десять днів операції «Перевізник» поліція Закарпаття знайшла 123 порушення в 686 маршрутках

За 10 днів операції «Перевізник» перевірено 686 маршруток, в яких виявлено 123 порушення.

Локалізувати лісову пожежу допоможуть мінералізовані смуги

Одним із ефективних методів боротьби з вогняною стихією є мінералізовані смуги – штучно створений протипожежний бар’єр, шляхом очищення певної ділянки території, що межує з лісовим масивом, від горючих матеріалів. З початку 2018 року Міжгірським держлісгоспом створено 3,4 км мінералізованих смуг та здійснено догляд за 10.8 км існуючих мінералізованих смуг.

За рік на дорогах України гине ціле село

Останні жахливі автоаварії з багатьма жертвами змусили владу нарешті задуматися, що з безпекою на дорогах варто щось робити. Дороги залишилися без контролю. Відеокамер немає. Патрульних на дорогах немає. Завдяки «євробляхам» автомобілі стали доступними. Завозять часто старі автівки, а техогляд в Україні відмінили.

У Іршавському районі ДСНСівці ліквідовували наслідки бурелому

26-27 липня іршавські рятувальники займалися ліквідацією наслідків буревію.

Біля гори Піп Іван заблукали туристи з Вінниці

Учора, 26 липня, під час проходження туристичного маршруту поблизу гори Піп Іван Мараморошський, заблукали двоє туристів з Вінниці - чоловіки 1947 та 1963 років народження.

Ясінянський лісомисливгосп продовжує нарощувати обсяги глибокої переробки низькосортної деревини

Курс держлісгоспів Закарпаття націлений на раціональне природозберігаюче господарювання в лісі.

Поліція Закарпаття взялася за перевірку громадського транспорту

Після кількох страшних аварій на дорогах України, поліція отримала розпорядження про перевірку перевізників.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат