Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1240, 20

Голова Закарпатської ОДА створив благодійний фонд з метою збереження Боржавської вузькоколійки

Півтора тижні тому Геннадій Москаль здійснив робочу поїздку в Румунію й зустрівся з власником залізничного депо, котрий реставрує ретро-паровози та вагони до них.

У будівлі на вулиці І. Ваша в Ужгороді сталася невелика пожежа

У неділю сталося загоряння покрівлі двоповерхової будівлі офісного призначення в Ужгороді по вулиці Івана Ваша.

На Закарпатті угорців стало значно менше (ДОСЛІДЖЕННЯ)

Експерти презентували результати дослідження "Summa–2017", яке стосувалося стану етнічної групи угорців на Закарпатті.

У Закарпатті відремонтують дві дороги - в Ужгородському та Виноградівському районах

На Виноградівщині почався капітальний ремонт автодороги «Вилок – Виноградів». Також закінчився тендер на ремонт автодороги «Ужгород – Демечі».

Підтримка закарпатських аграріїв і фермерів: Спеціальні кредити й компенсація за державними програма

Закарпатські аграрії можуть отримати фінансову підтримку для розвитку своєї справи. Відтак державний ПриватБанк постійно впроваджує кредитні лінії для агропромислової діяльності. Також саме через ПриватБанк аграрії одержують компенсації за державними програмами.

Протягом 2017-го року Закарпаття зменшило викиди забруднюючих речовин вдвічі порівняно з 2016-м роко

Державна служба статистики України підготувала дані щодо темпів зростання (зменшення) викидів забруднюючих речовин стаціонарними джерелами забруднення в розрахунку на одиницю населення.

Борги за газ позбавлять закарпатців можливості отримати субсидію

З травня діє нова програма житлових субсидій, яка є більш адресною і направлена на протидію наявним зловживанням з боку споживачів. Про це   сьогодні, 14 червня, йшлося під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА за участі заступника директора соціального захисту населення облдержадміністрації Наталії Омелянюк та директора газопостачальної компанії «Закарпатгаз Збут» Вікторії Томинець.

Москаль: «Лісова галузь Закарпаття стала заручником брудних міжусобиць, у які втягують центральні те

– «Викривальні» сюжети та програми центральних телерадіокомпаній (ТРК) про «страшні зловживання в лісовій галузі Закарпаття» не мають майже нічого спільного з реальним станом справ, – заявляє Геннадій Москаль.

Визначено переможців обласного фотоконкурсу   «Миттєвості сімейного щастя»

Цьогоріч вже втретє, з метою пропаганди сімейних цінностей, департамент соціального захисту населення облдержадміністрації організував обласний фотоконкурс «Миттєвості сімейного щастя».   До нього мали можливість долучитися як фотографи-професіонали, так   і аматори. Для участі у конкурсі вибрали 15 робіт різних жанрів за рубриками на родинну тематику.

«Теплу ямку» зруйнували, аби встановити хрест Московського патріархату...

1 червня перед в’їздом до Перечина з боку Ужгорода в урочищі «Тепла ямка» — галявині, де завжди у гарну погоду відпочивали люди і фотографувалися молодята, зрізано великі та здорові дерева, а землю розрівняно спецтехнікою, повідомляє 0312.ua.

У Карпатах пік цвітіння рододендрона

На високогірї Карпат пік цвітіння рододендрона, більше відомого як "Червона рута". Цвіте всього три тижні. Рододендрон в Карпатах дуже рідкісний та занесений до Червоної книги.

Москаль: «Таке враження, що якщо Рахівський район накрив кір, то Виноградівський – якась невиліковна

Перекриття автодороги державного значення «Виноградів – Вилок – Велика Копаня» у Виноградівському районі з вимогами до обласної й районної державних адміністрацій провести негайний капітальний ремонт – це повний абсурд і відсутність будь-якої логіки! Так вважає голова облдержадміністрації Геннадій Москаль.

Знущання над конем: Поліція порушила справу

Як ми розповідали, у Рахівському районі колишній лісничий прив'язав коня до автомобіля і тягнув його по асфальту. Кінь зазнав травм. У нього обдерта шкіра, вибите око.

Працівники Ясінянського лісомисливгоспу врятували коня

Кінь, якого 6 червня було знайдено у селі Чорна Тиса на Рахівщині був травмований – на ньому були садна з лівої сторони, рвана ліва повіка та рвана рана на задній лівій кінцівці.

Вилучений на Закарпатській митниці автомобіль подарували Обласному будинку дитини в Сваляві

Представники облради та митниці ДФС передали транспортний засіб «Mercedes Benz» 312 Sprinter Обласному будинку дитини.

Упродовж вихідних на Закарпатті двічі горіли житлові будинки

Так, 2 червня, о 11:28 до виноградівських рятувальників надійшло повідомлення про загорання у житловому будинку на вулиці Зеленій, що у смт Вилок, Виноградівського району. На місце події негайно направлено чергові відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

На Закарпатті зменшився рівень підліткової злочинності

В області нині мешкає понад 2 тисячі дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, більшість з них – 85 відсотків – охоплені сімейними формами виховання.

12 тисяч мальків форелі випустили лісники гірську річну на Рахівщині

Завдяки зусиллям Станиславського лісництва вдалося запустити у гірські струмки понад 12 тисяч малька королівської риби.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат