Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1340, 20

Рівно 67 років тому Ужгородський університет відрядив у професійний світ своїх перших 64 випускників

Кореспондентці Медіацентру УжНУ вдалося знайти в архівах святковий репортаж закарпатського радіо з події.

У мисливських угіддях "Лєшул" трупа козулі не виявлено

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства офіційно повідомляє по ситуації, яка була днями опублікована в соціальній мережі facebook громадянином Рахівщини М.Кокіш-Мельником.

В Ужгороді інваліди та АТОвці збирають гроші на добудову реабілітаційного центру

3 лютого 2018 року відбувся суботник на території майбутнього спортивно-реабілітаційного центру інвалідів та учасників АТО.

Петро Ходанич скульптор-різьбяр з Перечинщини, відомий своїми доробками у багатьох країнах світу

Петро Ходанич (1951 р. н.) – скульптор-різьбяр, прозаїк, кандидат педагогічних наук. Член Національної спілки письменників України (1984), член Національної спілки майстрів народного мистецтва України (1995). Один із засновників Об’єднання професійних художників Закарпаття.

Грудневий паводок на Закарпатті класифіковано, як надзвичайну ситуацію регіонального рівня

Таким чином зроблений ще один крок для виділення області компенсації збитків від негоди з резервного фонду державного бюджету.

Україна готується до 4G

31 січня 2018 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ), провела тендер за сімома лотами на право отримання ліцензії для впровадження мобільного зв’язку четвертого покоління у смугах радіочастот 2600 МГц.

Аудитори виявили витрати ресурсів на суму понад 200 мільйонів гривень

За результатами аудитів правоохоронні органи розпочали 5 досудових розслідувань та долучили до кримінального провадження матеріали одного аудиторського дослідження.

Більше двадцяти закарпатців мають статус постраждалих внаслідок торгівлі людьми

Офіційно нині двадцять троє закарпатців мають статус постраждалих внаслідок торгівлі людьми, це один з найвищих показників по Україні.

За 2017 рік закарпатські єгері склали 38 адмінпротоколів

137 рейдів щомісячно проводять єгері Закарпаття.

Лісівники заперечують рубку лісу на Шахті

У зв’язку із повторною хвилею незадоволення мешканців міста Ужгорода щодо проведення вибіркової санітарної рубки у кварталах 10 та 11 Ужгородського лісництва ДП «Ужгородський лісгосп» (біля мікрорайону Шахта), інформуємо про наступне.

На Закарпатті істотно зменшилася кількість безробітних

Минулого року послугами служби зайнятості скористалися 33 з половиною тисячі закарпатців, статус безробітного мали 18 тисяч, майже половина з яких – молодь до 35 років. За сприянням центрів зайнятості отримали роботу понад 20 тисяч закарпатців. Про це під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

Кожен третій українець хоче виїхати з країни за "кращим життям" - соцопитування

Кожен третій українець розглядає можливість виїхати з країни - просто зараз чи за певних сприятливих обставин.
Про це – "Дзеркало тижня" з посиланням на опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Хвойні дерева масово хворіють і сохнуть на Закарпатті

Ця проблема торкнулася також охопила такі країни, як Польща, Литва, Молдова. Шпилькові насадження в нашій країні хронічно всихати почали близько 20 років тому. Зараз лісівники та представники лісопатологічних служб пильно стежать за станом ялин та ялиць.

ТОВ «Закарпатгаз Збут»: у платіжках за грудень сума рекомендованого платежу відокремлена

В рахунках за газ, спожитий у грудні минулого року, сума рекомендованого платежу відокремлена від загальної інформації про заборгованість або переплату. Аналогічні зміни відбулися і в особистих кабінетах споживачів на сайті 104.ua.

Андрій Бачинський: Просвітитель, який відчинив закарпатцям двері до Європи

У листопаді 2017 року минуло 285 років із дня народження єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії, просвітителя Андрія Бачинського.

Працівники Перечинського лісгоспу врятували маленьку козулю

Тварина потрапила у річку Шипот. Імовірно, що у воду її загнали вовки.

Мисливські господарства Закарпаття проводять облік диких тварин

На сьогоднішній день загальна площа мисливських угідь в Закарпатській області складає 1 068943 га. Щороку після завершення сезону полювання мисливські господарства Закарпатської області проводять облік диких тварин і на його підставі   визначають норми відстрілу на наступний мисливський сезон, ухвалюють рішення про часткову чи   повну заборону полювання на певний вид дичини.

У Ясінях,   на Рахівщині відбудеться віче, приурочене 99-ій річниці Гуцульської республіки

Цієї неділі, 21 січня, в смт. Ясіня, що на Рахівщині, відбудуться урочистості з нагоди 99-ї річниці Гуцульської республіки – унікальної держави, яка утворилася після розпаду Австро-Угорської імперії.

На публічному захисті дипломних робіт магістрантів економічного факультету побували й роботодавці

Економісти вдячні гостям за активну співпрацю і розуміння того, що розвиток партнерства роботодавців та УжНУ сприятиме підвищенню якості підготовки фахівців, в чому зацікавлені обидві сторони

На Закарпатті субсидію одержують майже 150 тисяч родин

Протягом 2017 року право на отримання житлової субсидії перевірили 200 тисяч 502   закарпатських домогосподарств, призначено субсидію 191 тисячі 901 сім’ї.   В нинішньому опалювальному періоді на обліку як одержувачі житлової субсидії перебуває 147 тисяч 855 домогосподарств області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат