Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1300, 20

Поліцейські Закарпаття спілкуються сімома іноземними мовами

Головне управління Нацполіції в Закарпатській області сформувало список правоохоронців, котрі у випадку необхідності спілкування іноземною мовою, нададуть кваліфіковану допомогу аж на сімох мовах.

1 квітня на Закарпатті стартує «сезон тиші» для диких тварин

У період масового розмноження диких тварин – з 1 квітня по 15 червня – на Закарпатті триває «сезон тиші».

З початку року на Закарпатті відстріляно 176 диких кабанів

З початку року для проведення депопуляції (зниження чисельності) cформовано 69 бригад мисливців з залученням 1150 чоловік. Чисельність диких кабанів за матеріалами обліку на 1 березня 2018 року складає 2930 гол.

Голова Закарпатської ОДА Москаль ініціює купівлю будівлі для загальноосвітньої школи в селі Довге

Москаль ініціює купівлю 4-поверхової будівлі для загальноосвітньої школи в с.Довге, де школярі тривалий час навчаються в дві зміни.

Перечинський хімкомбінат подарував рятувальникам взуття

Днями представникам 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Перечина вручили новеньке спецвзуття. Його від щирої душі та з добрими намірами було закуплено за кошти благодійників з ТДВ «Перечинський лісохімічний комбінат», - повідомляє прес-служба ДСНС у Закарпатті.

У Кольчино згорів деревообробний цех

Пожежу у недіючому деревообробному цеху у смт Кольчино ліквідовано спільними зусиллями професіоналів та добровольців.

Рятувальники повернули власнику двох домашніх улюбленців, котрі випали з балкону багатоповерхівки

23 березня рятувальникам Ужгорода поступив дзвінок від мешканця однієї з багатоповерхівок, що на вул. Минайській.

Закарпаття в п’ятірці лідерів в країні за показниками експорту товарів

Обсяг експорту товарів за підсумком 2017-го року на Закарпатті в розрахунку на одну особу становив 1149,4 доларів. Це на 19,4%   більше порівняно з 2016-м роком (962,6 доларів США).

В Ужгороді визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2018»

У номінації «Українська мова та література» перемогла Тетяна Піцура, вчитель Лужанської ЗОШ І-ІІІ ст., Рахівського району. Кращою у номінації «Німецька мова» визнано Оксану Решетар, вчителя Мукачівського НВК «Дошкільний навчальний заклад – ЗОШ І ст. – гімназія». У номінації «Фізика» переміг Микола Пантьо – вчитель Виноградівської гімназії. У номінації фізична культура найкращим визначено Нікіту Мельника, вчителя Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 19. Загалом у кожній номінації протягом двох днів змагалися п’ятеро педагогів.

Рятувальники закликають українців не виходити у гори під час оголошення лавинної небезпеки!

Щодня, зусиллями гірських аварійно-рятувальних формувань ДСНС України здійснюються роботи з пошуку і порятунку людей, надання їм невідкладної медичної допомоги на об’єктах і територіях у гірській та лісовій місцевості.

На Закарпатті цьогоріч заплановано будівництво 28,5 кілометрів лісових доріг з твердим покриттям

Будівництво лісових доріг – один із пріоритетів розвитку лісової галузі України та Закарпаття зокрема на найближчу перспективу. У 2017 році держлісгоспами Закарпаття здійснено будівництво земляного полотна понад 24 кілометри, облаштування дорожнім одягом понад 22 кілометрів та проведено капітальний ремонт понад 21 кілометр.

На Закарпатті торік зафіксували втричі більше шлюбів, ніж розлучень

На Закарпатті нині мешкає 1 мільйон 258 тисяч людей, з них 36 відсотків   – жителі міст, 62 відсотка – мешканці сіл. Такі показники є нетиповими для України. Ці дані під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА навела начальник головного управління статистики в   області Галина Гриник. Чисельність населення одного села на Закарпатті в середньому становить 1,4 тисячі осіб (середній показник в Україні — 0,7 тисяч).

В Ужгороді переселенцям пропонують гранти на власний бізнес

Проводиться   реєстрація на участь у новому проекті з підтримки   самозайнятості та мікропідприємництва «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні».

Закарпатські "аліментщики" злякалися мобільної групи Міністерства юстиції України

Перші результати роботи мобільної групи Міністерства юстиції України зі стягнення заборгованості по аліментам на Закарпатті.

Облдержадміністрація повернула на доопрацювання матеріали щодо створення Холмківської ОТГ

Голова Закарпатської ОДА повернув на доопрацювання проект рішення Холмківської сільської ради, Сторожницької сільської ради та Тарнівської сільської ради про схвалення проекту рішення „Про добровільне об᾽єднання територіальних громад” сіл Холмок Холмківської сільської ради, Сторожниця Сторожницької сільської ради та села Тарнівці Тарнівської сільської ради в Холмківську об᾽єднану територіальну громаду з центром у селі Холмок”.

Фінансові ігри, які є зовсім не іграми

Керівник «Клубу фінансової грамотності» Василь Дідичин про фінанси, освіту і як не бути дурним і бідним.

У разі створення Холмківської ОТГ Ужгородський районний бюджет недоотримає понад 57 відсотків надход

У разі створення Холмківської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) Ужгородський районний бюджет недоотримає понад 85 мільйонів гривень або 57,7 відсотків надходжень загального фонду. Про це йдеться в спільному листі голови Ужгородської райдержадміністрації та районної ради на адресу Геннадія Москаля.

Учасниць акції "За права жінок" націоналісти облили фарбою. (Відео)

Сьогодні в Ужгород на площі Театральній відбулась акція на захист прав жінок. Серед учасників акції перебували декілька осіб, які раптово почали жбурляти листівки та ємкість з фарбою, після чого спробували втекти.

В Ужгороді горів гуртожиток, 23 людини евакуйовані

7 березня о 10:45 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у гуртожитку Ужгородського торгово-економічного коледжу Київського національного торгово-економічного Університету за адресою м. Ужгород вул. Декабристів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат