Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1220, 20

Незаконно отримав соціальну допомогу — будь готовий відповідати!

Як це працює у Британії і що планують зробити у нас?

Порівняно з 2015 роком вирубка лісу на Закарпатті зменшилася на 15 відсотків

Якщо в 2015 році обсяги заготівлі деревини від усіх видів рубок на Закарпатті становили 1 мільйон 402,6 тисяч кубометрів, то в 2016 цей показник знизився до 1 мільйона 373,4 тисяч кубометрів, а в 2017-му – до 1 мільйона 204,1 тисяч кубометрів деревини. Різниця між 2015 та 2017 роком становить 198,5 тисяч кубометрів деревини, тобто майже 15 відсотків.

Москаль: «Закарпаття досі не отримало жодної гривні на відновлення пошкоджених минулорічним паводком

Якщо кошти не будуть виділені, найближчим часом, уся відповідальність за можливі наслідки від осіннього паводка ляже на Кабінет міністрів та Державне агентство водних ресурсів України.

Закарпатські лісівники роз'яснюють ситуацію в Сімерках

Державне підприємство «Перечинське лісове господарство» дає коментар щодо статті, опублікованої 03.07.2018 р. на сайті Лісовий Портал (https://www.lisportal.org.ua/99881/).

Поради закарпатцям: як зекономити час на відпочинок і оплатити комуналку на «раз—два»!

Як же не хочеться у золоту літню пору стояти в довжелезних чергах зі сплатою за комунальні послуги. ПриватБанк придумав, як швидше та вигідніше клієнти можуть оплачувати комуналку, і пропонує декілька варіантів.

До уваги усіх бажаючих здобути вищу економічну освіту!

Кафедра фінансів і банківської справи економічного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет» пропонує Вам унікальну можливість за 1 рік і 4 місяці здобути освітній ступінь «Магістр» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування»

Туристки з Москви заблукали у Карпатах

25 червня близько 20:00 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що у лісовому масиві в районі гори Великий Верх Міжгірського району, рухаючись по маршруту, втратили орієнтир на заблукали дві туристки із Москви 1996 та 1997 років народження.

На Закарпатті у власність учасникам АТО передано 2000 земельних ділянок

З початку запровадження ініціативи про надання земельних ділянок учасникам АТО, Головне управління Держгеокадастру у Закарпатській області та органи місцевого самоврядування регіону надали військовим 4583 дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення землі.

Два лісогосподарства позбулися сертифікату FSC

Дія міжнародного сертифікату FSC (Лісова наглядова рада) зупинена для Брустурянського ДЛМГ і призупинена для Мокрянського ДЛМГ. Лісництва, що не мають даного сертифікату не зможуть виходити на сертифіковані ринки лісопродукції.

На Ужгородщині є пам"ятник праці лісорубів

У віддаленому від обласного центру Закарпаття селі, в Анталовцях, поряд з лісом стоїть пам'ятник лісорубу з граніту. У руках - дерев'яна бензопила. Він акуратно огороджений та поряд розташована колода-взірець в 1 кубічний метр й вказівник з ініціалами лісничих. Навпроти - контора Анталовецького лісництва, а далі йде дорога, прокладена ще в далекому 19 столітті.

Історія Анни Жуковскі з добровільної пожежної команди села Дерцен Закарпатської області

У вихідні прес-служба обласної ДСНС традиційно розповідає про закарпатських рятувальниць. Героїня цієї суботи - Анна Жуковскі, яка з 18-ти років разом із вогнеборцями-добровольцями виїжджає на пожежі та рятує закарпатців.

Неходяча жінка із Закарпаття підкорила Тису на катамаранах (ВІДЕО)

Коли йде мова про благодійність, то основна підтримка людям з обмеженими можливостями полягає в матеріальній допомозі. Але не завжди.

Юрій Фущич: «В   середньому по Закарпатській області на одну вакансію претендують троє безробітних»

Впродовж п’яти місяців поточного року послугами служби зайнятості скористалися понад 17 тисяч закарпатців, майже 9 тисяч з них – працевлаштовані. Про це під час брифінгу в прес-центрі закарпатської ОДА повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

Москаль: «Градобій із буревієм завдали Закарпаттю збитків на понад 60 мільйонів гривень»

Градобій із буревієм, що пронеслися Закарпаттям 12-13 червня, загалом завдали збитків на понад 60 мільйонів гривень. Такі попередні підрахунки, зробленими комісіями, що обстежували пошкоджені приватні дворогосподарства, соціальні об’єкти, лісовий фонд, об’єкти інфраструктури тощо.

Стало відомо, які професії є найзатребуваніші в Закарпатській області

На кінець весни 2018 року в Закарпатській області найбільший попит серед професій мали робітники з інстументом та робітники з обслуговування. В той час, як найменш затребуваними були законодавці, керівники і менеджери.

У селі Богдан горів житловий будинок

Сьогодні, 19 червня, у селі Богдан (Рахівщина) на вул. Шевченка загорівся житловий будинок. Про це повідомили рятувальників жителі сусіднього дому, коли побачили дим над будівлею.

На Закарпатті за два роки оголосили понад півтори тисячі конкурсів на державну службу

В Ужгороді відбувся брифінг присвячений сторіччю української державної служби за участі Миколи Трофименка, заступника начальника міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях.

На Закарпатті від продажу землі до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 37 мільйонів гривень

З початку року в області продано 128 земельних ділянок державної та комунальної власності на площі 23,77 га вартістю – 31 млн. 132 тис. гривень.

У Перечинському, Виноградівському та Іршавському районах невдовзі відремонтують деякі дороги

Відбувся тендер на капітальний та середній поточний ремонт трьох автодоріг місцевого значення.

В Ужгороді горіла квартира у п"ятиповерхіці (Відео)

18 червня, у квартирі на останньому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Грушевського в Ужгороді загорілася квартира.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат