Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1200, 20

Через відсутність залізничних вагонів на Закарпатті зривається графік ремонту доріг

Москаль просить керівництво Мінінфраструктури вплинути на підлеглих, які саботують накази власного керівництва.

Рятувальники відшукали у горах Рахівщини заблукалих туристів

Впродовж минулих вихідних закарпатські гірські рятувальники тричі виїздили на пошуково-рятувальні роботи на території Рахівського району.

Де найчастіше стаються автопригоди в Закарпатті та Ужгороді

За інформацією відділу безпеки дорожнього руху УПП в Закарпатській області, сьогодні, на відрізку автошляху М-06 «Київ-Чоп» найнебезпечнішими ділянками дороги є 702-й та 704-й кілометри. Саме тут зареєстровано найбільше автопригод, у тому числі з потерпілими.

250 торгових точок Закарпаття здійснюють інкасацію через ПриватБанк

Для торговельно-сервісних підприємств з великою щоденною або хоча б регулярною готівковою виручкою, ПриватБанк пропонує інкасацію готівки з автоматичним зарахуванням на рахунок.

Суд повернув Невицький замок на баланс області

У середу (18.07) Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційну скаргу обласної прокуратури щодо повернення на обласний баланс Невицького замку. Колегія суддів задовольнила апеляцію.

Найбільше заробляють лісівники Берегівщини, найменше - Перечинщини

З початку року зарплата закарпатських лісівників склала 9659 грн., тобто ріст проти аналогічним періодом минулого року на 2372 грн., або 133%.

Помер закарпатський хореограф Михайло Сусліков

"Шановні колеги та друзі! Сьогодні вночі пішов з життя Народний артист України, почесний громадянин міста Ужгород Михайло Сусліков. Співчуваємо рідним та близьким. Його життя нерозривно пов’язане з ансамблем «Юність Закарпаття». 1 січня 2018 року Михайлу Львовичу Суслікову виповнилося 96 років", - повідомили у Закарпатському обласному осередку Національної хореографічної спілки України.

Розпочато ремонт дороги обласного значення «Берегово – Бадалово – Вари – Боржава»

Після зустрічі представників автодорожньої компанії ТОВ «ПБС» із Геннадієм Москалем розпочато ремонт дороги обласного значення «Берегово – Бадалово – Вари – Боржава» на Берегівщині. Підрядник уже завіз техніку в с.Мочола і почав підготовчі роботи.

Небезпечних пляжів на Закарпатті побільшало

114 українських пляжів та рекреаційних зон не рекомендуються для купання, оскільки в них зафіксоване мікробне забруднення (лактопозитивні кишкові палички). Такі дані опублікував Центр громадського здоров'я МОЗ України, ґрунтуючись на результатах дослідження води 22 червня — 5 липня.

Біомедична інженерія — нова спеціальність в УжНУ

Цього року нова спеціальність з’явиться на факультеті фізики УжНУ. Біомедична інженерія покликана навчити студентів розробці приладів для створення людських органів, регенерації людських клітин, знешкодження ракових клітин та ще чимало прогресивних методик.

Рейтингове агентство Moody’s підтверджує позитивний прогноз стратегії ПриватБанку

«Підвищення агентством Moody’s прогнозу для української банківської системи підтверджує, що ПриватБанк рухається в правильному напрямку», — відзначив голова правління банку Петр Крумханзл. За його словами, оцінка агентства збігається з розрахунками, що лежать в основі нещодавно затвердженого стратегічного плану розвитку ПриватБанку. Зокрема, стратегія банку передбачає поліпшення якості активів та збільшення прибутковості в банківському секторі за рахунок позитивної макроекономічної ситуації, що, у свою чергу, покращить кредитне середовище для ПриватБанку.

З першого вересня закарпатським породіллям даватимуть «пакунок малюка»

З вересня при народженні дитини родини отримуватимуть «пакунок малюка» - одноразову безповоротну адресну соціальну допомогу.

В Ужгороді відкрили Центр підтримки підприємництва

Центр функціонуватиме в Закарпатській ОДА і обслуговуватиметься департаментом економічного розвитку і торгівлі.

Наступного тижня компанія «Онур» продовжить капітальний ремонт траси «Воловець – Міжгір’я»

Геннадій Москаль зустрівся з керівництвом турецької автодорожньої компанії «Онур Конструкціон Інтернешнл», яка минулого року зайшла на Закарпаття й побудувала сучасний асфальтний завод поблизу Волівця.

Юрій Фущич: На закарпатському ринку праці нестача трудових ресурсів

Про ситуацію на ринку праці Закарпаття, основні тенденції та діяльність обласної служби зайнятості, розповів нещодавно в інтерв’ю з журналістами одного з регіональних телеканалів директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

В Ужгороді горіла вантажівка з вугіллям

Сьогодні вранці на об’їзній дорозі поблизу КПП «Ужгород» зайнялося деревне вугілля у вантажному автомобілі Mercedes-Benz, що належить одному з підприємств міста Дрогобич Львівської області.

На Ужгородщині спостерігається всихання дуба

Працівники Ужгородського держлісгоспу зіткнулися з напастю - масовим всиханням в лісових угіддях дуба.

ПриватБанк і UnionPay стануть партнерами на українському ринку

Сьогодні в Києві ПриватБанк і компанія UnionPay International підписали протокол про наміри, який дає старт реалізації спільних проектів лідера українського банківського ринку та найбільшої міжнародної платіжної системи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат