Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1120, 20

Кока-Кола Беверіджиз Україна оприлюднила   Звіт зі сталого розвитку

Київ, 22 жовтня, 2018 — Кока-Кола Беверіджиз Україна оприлюднила Звіт зі сталого розвитку за 2017 рік, який демонструє прогрес компанії у виконання зобов’язань та основні досягнення в області захисту довкілля, задоволенні потреб споживачів, соціальної відповідальності та корпоративного управління. Звіт був підготовлений за новою версією стандартів звітності у сфері сталого розвитку GRI (GRI Standards) і став шостим публічним нефінансовим звітом компанії.

На горі Петрос застрягли туристи з Києва

Це сталося у суботу, 27 жовтня. Бійці ДСНС з Лазещини всіх врятували.

Непокірливий закарпатський пастир Теодор Ромжа перед приходом совітів готувався працювати у підпіллі

За мемуарами «Лубянка и Кремль» Павла Судоплатова, одного з очільників НКДБ-МДБ-КДБ, «на рахунку» чекістів — ліквідація 1 листопада 1947 року лідера греко-католиків Закарпаття, єпископа Теодора Ромжі, який заважав «визволителям» як противник переходу до православ’я і як джерело просочування важливої інформації з УРСР до Ватикану.

Репресії комуністів на Закарпатті

Як нащадки губернатора Костянтина Грабаря познайомилися
з радянсько-більшовицькою системою.

Ужгородці Наталії Марфідіній потрібна допомога

Страшний діагноз наприкінці вересня поставили ужгородці Наталії Марфідіній – гостра мієлобластна лейкемія. Хвороба раптово ввірвалася в життя молодої матусі, яка разом із чоловіком виховує двох прекрасних донечок, молодшій із яких всього два роки.

На Закарпатті лісівники відтворюють ліси і озеленюють край (ІНФОГРАФІКА)

Лісові масиви відновлюють буквально вручну. Основним завданням лісівників є вирощування та відтворення лісів.

На Воловеччині ростуть екзотичні коркові дерева (Відео)

Лісівники Воловецького лісгоспу активно розвивають зелений туризм. На території підприємства у Нижньоворітському лісництві, туристи можуть пройти екологічною стежкою.

В Ужгороді визначили кращі українські коньяки, вино і шампанське

З 16 по 19 жовтня в Ужгороді на базі ОП «Ужгородський коньячний завод» проходила дегустація зразків вітчизняної виноробної продукції Центральною галузевою дегустаційною комісією корпорації «Укрвинпром» у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України та за підтримки Закарпатської ОДА.

Карпатські праліси. Хто спекулює на проблемі?

Лісова галузь з мінливим успіхом веде боротьбу із кампанією дискредитації роботи лісівників. Новим інформаційним ударом стала чергова «качка» про масову вирубку лісгоспами так званих пралісів – первісних лісів, які виникли природним шляхом десятки тисяч років тому.

Корупція довкола українського лісу – очима британців

Деревину з Карпат не гребують незаконно закупати й європейські компанії-гіганти.

Лісівники оприлюднили ціни на дрова в різних лісництвах

Ціни на дрова вказані до державних лісогосподарських підприємствах без врахування ціни на їх довоз та без врахування ПДВ – 20%.

В районі гори Петрос загинув львівський турист

6 жовтня під час проходження туристичного маршруту в районі г. Петрос групи туристів з 15 осіб, у одного з них, мешканця м. Львів 1963 року народження, різко погіршилося самопочуття.

«Свіча догоріла. Душа відлетіла…»

…Пообіднє 3 жовтня. Телефонний дзвінок від Михайла Фединишинця — і крізь сльози його тяжкі, як гори, слова:
— Щойно помер батько…

На Перечинщині стався витік нафти

Вчора, 4 жовтня 2018 року, до Державної екологічної інспекції у Закарпатській області надійшла телефонограма від ДПРЧ-1 про витік нафтопродуктів у потічок с. Туриця Перечинського району.

Закарпатські та чеські рятувальники облаштовуватимуть точки порятунку людей у Карпатах

В рамках реалізації чергового етапу спільного партнерського проекту між   Управлінням ДСНС України у Закарпатській області та Пардубицьким краєм Чеської Республіки, впродовж 03-04 жовтня, Закарпатську область відвідав представник кризового управління канцелярії гетьмана Пардубицького краю Чеської Республіки Олдріх Масін.

На Ужгородщині відремонтували дорогу між Середнім та Анталовцями (Фото)

Підрядник завершив капітальний ремонт ділянки автодороги районного значення «Середнє – Анталовці», що в Ужгородському районі.

На Дні освітян у Києві було запрошено закарпатців

У Києві відбулися урочистості до Дня працівників освіти. Президент Порошенко вручив освітянам державні нагороди. На захід було запрошено двох закарпатців - винахідника Валентина Фречку та його наукового керівника вчительку хімії та екології Сокриницької ЗОШ Ольгу Сабадош.

Сотня жителів Дубріки на Іршавщині залишилися без питної води через сміттєзвалище

Сотня жителів Дубріки на Іршавщині залишилися без питної води через сміттєзвалище, розташоване за кількасот метрів від села.

Чому виникають черги на кордонах?

ДФС у Закарпатській області називає головні причини накопичення вантажівок на митному посту «Ужгород».

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на території області, населення сповіщатимуть по СМС

Сьогодні, 2 жовтня, відбулося підписання меморандуму про співробітництво між Закарпатською обласною державною адміністрацією та ПрАТ «ВФ Україна» ТМ Vodafone.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат