Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-07') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1040, 20

На Закарпатті створено осередок ГС «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських уг

На Закарпатті створено осередок   ГС «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь».

Що кажуть закарпатці, які працюють на підприємстві австрійської компанії NEUMAN в Словаччині (ВІДЕО)

Власники компанії зробили всі умови, щоб закарпатці почували себе комфортно.

У Закарпатській ОДА презентували книгу про участь закарпатців у Першій світовій війні

У середу, 14 листопада, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася презентація книги «Неси мамці жалість мою» за участі автора Юрія Фатули, директора видавництва «Патент» Івана Ключевського, т.в.о. директора обласного департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Василя Комарницького. Книга, де чи не вперше зафіксовано дані про участь тисяч закарпатців у Першій світовій війні, вийшла в світ у рамках обласної програми підтримки видань творів закарпатських авторів.

Благодійна акція "Корзина доброти"

У Виноградові реалізовується благодійна акція "Корзина доброти".

Закарпатські лані збагатять фауну Донеччини

Вже згодом закарпатські лані з'являться у лісах Донеччини. Одним з ініціаторів презентувати закарпатських ланей став начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга у знак дружби між Сходом і Заходом України.

У Великих Ком'ятах горів будинок

6 листопада у селі Великі Ком’яти на вул. Ватутіна загорівся житловий будинок місцевого 38-річного жителя. На сполох забили сусіди, коли на даху оселі помітили язики полум'я.

Лісівники Свалявського лісгоспу формують нове покоління лісу природним поновленням

Впродовж декількох років на відведеній ділянці лісового масиву, відбувається процес рівномірно-поступової рубки, яка передбачає поетапний зруб вікових дерев.

Сказ: Чи такі безпечні звірята, як нам здається?

Минулого тижня Ужгород облетіла несподівана новина: в Боздоському парку просто на дорогу до людей вийшла молода дика лисиця. Чутка про те, як худюще молоде лисеня не боялося людей і залюбки їло з рук печиво збаламутила м’якосердих людей, які фотографували, знімали відео та спеціально приходили годувати «бідолаху»... Словом, мімімі потрохи підходило до зашкалу.

Кока-Кола та Освіторія оголосили про новий етап Програми розвитку молоді

В Україні стартував новий етап Програми розвитку молоді, мета якої допомогти соціально незахищеній молоді отримати доступ до освіти та професії і, тим самим, забезпечити собі краще майбутнє. У 2018-2019 навчальному році проект охоплює 15 шкіл-інтернатів у 9 областях України. Учасниками Програми стали понад 1200 учнів старших класів.

Кока-Кола Беверіджиз Україна оприлюднила   Звіт зі сталого розвитку

Київ, 22 жовтня, 2018 — Кока-Кола Беверіджиз Україна оприлюднила Звіт зі сталого розвитку за 2017 рік, який демонструє прогрес компанії у виконання зобов’язань та основні досягнення в області захисту довкілля, задоволенні потреб споживачів, соціальної відповідальності та корпоративного управління. Звіт був підготовлений за новою версією стандартів звітності у сфері сталого розвитку GRI (GRI Standards) і став шостим публічним нефінансовим звітом компанії.

На горі Петрос застрягли туристи з Києва

Це сталося у суботу, 27 жовтня. Бійці ДСНС з Лазещини всіх врятували.

Непокірливий закарпатський пастир Теодор Ромжа перед приходом совітів готувався працювати у підпіллі

За мемуарами «Лубянка и Кремль» Павла Судоплатова, одного з очільників НКДБ-МДБ-КДБ, «на рахунку» чекістів — ліквідація 1 листопада 1947 року лідера греко-католиків Закарпаття, єпископа Теодора Ромжі, який заважав «визволителям» як противник переходу до православ’я і як джерело просочування важливої інформації з УРСР до Ватикану.

Репресії комуністів на Закарпатті

Як нащадки губернатора Костянтина Грабаря познайомилися
з радянсько-більшовицькою системою.

Ужгородці Наталії Марфідіній потрібна допомога

Страшний діагноз наприкінці вересня поставили ужгородці Наталії Марфідіній – гостра мієлобластна лейкемія. Хвороба раптово ввірвалася в життя молодої матусі, яка разом із чоловіком виховує двох прекрасних донечок, молодшій із яких всього два роки.

На Закарпатті лісівники відтворюють ліси і озеленюють край (ІНФОГРАФІКА)

Лісові масиви відновлюють буквально вручну. Основним завданням лісівників є вирощування та відтворення лісів.

На Воловеччині ростуть екзотичні коркові дерева (Відео)

Лісівники Воловецького лісгоспу активно розвивають зелений туризм. На території підприємства у Нижньоворітському лісництві, туристи можуть пройти екологічною стежкою.

В Ужгороді визначили кращі українські коньяки, вино і шампанське

З 16 по 19 жовтня в Ужгороді на базі ОП «Ужгородський коньячний завод» проходила дегустація зразків вітчизняної виноробної продукції Центральною галузевою дегустаційною комісією корпорації «Укрвинпром» у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України та за підтримки Закарпатської ОДА.

Карпатські праліси. Хто спекулює на проблемі?

Лісова галузь з мінливим успіхом веде боротьбу із кампанією дискредитації роботи лісівників. Новим інформаційним ударом стала чергова «качка» про масову вирубку лісгоспами так званих пралісів – первісних лісів, які виникли природним шляхом десятки тисяч років тому.

Корупція довкола українського лісу – очима британців

Деревину з Карпат не гребують незаконно закупати й європейські компанії-гіганти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат