Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1320, 20

У Закарпатті Великдень буде вихідним днем

У зв’язку зі святкуванням християнами Великодня за Григоріанським календарем для всіх мешканців Закарпаття, незалежно від конфесійної приналежності, 2 квітня буде вихідним днем.

Москаль: Закарпатська область заробляє на себе тільки на 26,8 відсотків від потреби

– Закарпаття при всіх владах не могло заробляти на себе і утримувалося за рахунок зовнішніх фінансових вливань, – наголошує Геннадій Москаль. – Так було і при Австро-Угорщині, і при Чехословаччині, і при Радянському Союзі, так є і в наші дні.

Весна тільки почалася, а на Закарпатті вже є перша жертва неконтрольованого спалювання сміття й сухо

1 березня о 15:35 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення з Хустської районної лікарні, що каретою швидкої допомоги до них, з опіковими травмами, було доставлено мешканця с. Сокирниця Хустського 1966 року народження.

Поліція Рахівщини розшукує зниклих туристів з Києва та Дніпра

Співробітники Рахівського відділення поліції спільно з рятівниками розшукують двох туристів: 34-річного Книж Євгена з міста Києва та 36-річну Бикову Людмилу з Дніпра. Востаннє їх бачили 25 лютого працівники курортного комплексу у селищі Ясіня. З того часу молоді люди на зв'язок не виходили і до турбази не повернулись.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

У фойє облдержадміністрації відкрили експозицію про спротив ОУН та УПА.

В "рейдерській справі" магазину Корзо в Ужгороді апеляційний суд хоче через "нововиявленні" обставин

Сьогодні, 28 лютого о 13:00, в апеляційному суді Закарпаття під головуванням М.Мацунича переглядатиметься рішення Верховного суду у резонансній справі довкола скандального магазину "Корзо", свого часу рейдерським шляхом "віджатого" у групи літніх жінок, що утримували його у спільній власності.

Суддя Михайло Довжанин прийняв антинародне рішення і під вигуки "Ганьба" покинув зал суду

В Хусті "вбили" правосуддя: суддя Михайло Довжанин знову виніс незаконне рішення проти громади Березова у справі МГЕС, пише правозахисник Віталій Грегор.

Рятувальник із Буковини приїхав на пожежній машині, щоб освідчитись коханій з Рахова

Рятувальники не тільки героїчні та мужні чоловіки, а й не аби які романтики, - повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Соціальну допомогу торік отримали понад півмільйона закарпатців

Державною допомогою різної спрямованості торік в області було охоплено 538 тисяч закарпатців, що становить 43% від загальної кількості населення, на загальну суму близько 3,8 мільярда гривень.

Лісівники Закарпаття створюють високопродуктивні, біологічно стійкі лісові насадження

Відновлення лісів проводиться як штучним, так і природнім шляхом. При складанні проектів лісових культур обов’язковим є врахування лісо рослинних і технологічних особливостей кожної окремої лісокультурної площі.

Верховний Суд України відкрив провадження у скандальній справі по міні-ГЕС на Хустщині

Верховний Суд України своєю ухвалою відкрив провадження за касаційною скаргою ініціаторів будівництва каскаду міні-ГЕС на р.Ріка в Хустському районі Закарпатської області.

Впродовж вихідних гірські рятувальники відшукали 16 заблукалих туристів

Вихідними, рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини тричі залучалися до проведення пошуково-рятувальних робіт у Рахівському районі. Загальна кількість врятованих – 16 чоловік.

Лісівники уже цього року відстріляли 100 свиней

Уже цього року відстріляно понад сотня тварин цього виду. У семи випадках вірус африканської чуми підтвердився лабораторно. Для уникнення масового розповсюдження, туші хворих тварин утилізують. А в три кілометровій зоні виявлення лісівники проводять повне знищення кабанів. У 10-ти кілометрах від місця ураження – моніторинг.

Маргарита Берец (1956) – художник, живописець, майстер декоративно-прикладного мистецтва

Маргарита Берец є членом Закарпатської організації Національної спілки художників України (1989). Член Товариства угорських митців Закарпаття імені Імре Ревеса (1993 р.).

У центрі Ужгорода по вулиці Гойди сталася крупна пожежа

Неподалік будівлі "Водоканалу" горить приватний будинок. На місці пожежі вже працюють рятувальники.

Лісівники нагадують про штрафи за реалізацію первоцвітів

За збір і реалізацію первоцвітів, які охороняються Червоною книгою, в Закарпатті загрожує солідний штраф.

Москаль: «Закарпаття на першому місці в Україні по доступу сільського населення до інтернету»

За даними Державної служби статистики Закарпатська область займає перше місце по доступу сільського населення до мережі інтернет.

Як отримати відшкодування відсоткових ставок за кредитами

Закарпатські бізнесмени мають можливість отримати часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами з обласного бюджету.

Місцеві бюджети Закарпаття торік отримали понад 120 мільйонів гривень на соціально-економічний розви

У минулому році Закарпаття отримало 136 мільйонів гривень з державного фонду регіонального розвитку, з яких освоєно понад 130 мільйонів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат