Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1420, 20

Завдяки співробітництву з Угорщиною Закарпаття зможе залучити фінансові джерела Євросоюзу

На розгляд депутатів облради вноситься проект рішення щодо співробітництва між Закарпатською ОДА (Україна), Закарпатською облрадою (Україна) та Загальними Зборами області Саболч-Сатмар-Берег (Угорщина).

Любомир Белей: Термін «русин» треба заборонити використовувати у значенні «неукраїнець»

Професор-україніст переконаний, що русинство – це дуже зручна псевдодемократична форма денаціоналізації та асиміляції української меншини Словаччини, Польщі, Румунії, а також дезінтеграції етномовного українського простору на Закарпатті

Переважна більшість підприємств області відносяться до харчової промисловості

Головне управління статистики у Закарпатській області повідомляє, що кожне сьоме промислове підприємство області займається виробництвом продуктів харчування - в основному напоїв.

Як придбати дрова для опалення

Працівники державного підприємства ДП "СЛАП" Іршаваагроліс" продовжують роботу з населенням щодо виписки дров'яної деревини для опалення житлових приміщень. Починаючи з травня жителі розпочали подавати заяви на придбання дров. Про те, яким чином їх може придбати дрова для населення, розповідає директор ДП "СЛАП" Іршаваагроліс" Іван Фущич:

Українці не готові до Європи – висновок після року перебування за кордоном

Раніше я думав, що всі біди в нас від продажної та недолугої влади, яка знущається над працьовитими українцями. Але після прожитого року за кордоном я докорінно змінив свою думку.   Зараз я вважаю, які люди – така і країна.

Ліси Закарпаття: життя після бурелому

Ліс у Закарпатті – єдиний на території України ареал поширення середньоєвропейських лісів. Тут можна зустріти світлі сонячні діброви, тінисті бучини, похмурі величні ялинові та смерекові ліси. Не випадково Східні Карпати називають Лісистими, а південно-східну частину гір – Буковиною.

Більшість закарпатських дітей, всиновлених цього року іноземцями, виховуються в США

На Закарпатті цьогоріч всиновили 51 дитину, 17 з них взяли до родин іноземці, здебільшого – громадяни США. Про це під час брифінгу повідомила начальник Служби у справах дітей Закарпатської ОДА Світлана Якімеліна.

Генеральний консул РП у Львові Рафал Вольські зустрівся з польською спільнотою в Ужгороді

25 вересня Генеральний консул РП у Львові пан Рафал Вольські зустрівся з членами Товариства польської культури Закарпаття (ТПКЗ) імені Гнєви Волосєвич. Це перша зустріч нового Генерального консула з закарпатцями польського походження, відтак вони обговорили багато нагальних питань.

Ужгородський кондитер, який не живе даремно (ВІДЕО)

Гості Ужгорода шукають кафе-кондитерську "Штефаньо" в надії на те, що зможуть побачити там господаря і сфотографуватися з ним.

Окружний суд переніс розгляд резонансної ГЕСівської справи по Хустщині

Сьогодні в Ужгороді Закарпатський окружний адміністративний суд під головуванням судді Сергія Гаврилка провів чергове засідання в резонансній справі за позовом ТОВ "Гідроресурс-Ріка" та "Ріка Енерго" і третя сторона на боці позивача – Хустська РДА до Закарпатської ОДА про скасування розпорядження Геннадія Москаля №370 від 20.07.2017 р. "Про скасування розпоряджень Хустської РДА" щодо спорудження міні-ГЕС на річці Ріка.

На Закарпатті почали створювати охоронні зони навколо гнізд червонокнижних птахів

Виконуючі нові Санітарні правила в лісах України, працівники державної лісової охорони Перечинського держлісгоспу почали створювати охоронні зони навколо гнізд червонокнижних птахів.

Патронатні родини. На Закарпатті шукають потенційних батьків-вихователів

Патронат над дитиною – нова послуга підтримки сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків негоди на території Закарпаття

Внаслідок погіршення погодних умов, через шквальний вітер та грозу, було частково пошкоджено покрівлі 5 будівель різного призначення у двох районах Закарпатської області

Лісівники Закарпаття витратили на охорону праці майже 9 мільйонів

Лісова галузь відноситься до галузей, де найбільш небезпечні умови праці. Тому і питання охорони праці на лісогосподарських підприємствах є одним з основних і надзвичайно актуальним.

Премія імені Петра Скунця та навколо неї

Як стало відомо із засобів масової інформації (газети «Ужгород», «РІО» та ін.) Ужгородська міська рада ще в кінці 2016 р. заснувала премію імені Петра Скунця в галузі літератури і краєзнавства, затвердила відповідну конкурсну комісію, Положення про премію тощо, а у серпні 2017 р. конкурсна комісія визначила переможців у номінації «краєзнавство», але не спромоглася визначити лауреата у номінації «література».

Наступного року з Дорожнього фонду Закарпаття отримає 236 млн. грн.

В «Укравтодорі» повідомили, скільки коштів піде на дороги в кожній області України.

5 головних реформ осені: яких змін чекати українцям

Вже з наступного тижня Рада голосуватиме за 5 ключових реформ. Що вони принесуть українцям

Закарпатські АТОвці провели жорстку розмову з головою облради

Закарпатські бійці та волонтери із всієї області прийшли до облради Михайла Рівіса з питаннями, чому він ігнорує їх законні права та інтереси

Майже 5 мільйонів доларів привласнили чиновники в Мукачеві

Посадові особи одного з КП під час тендерних торгів купили 20 міських автобусів за значно завищеними цінами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат