Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1460, 20

Вперше за довгий час Анця Кушницька виїхала з депо з паровозом

Користувачі соцмережі Фейбук діляться світлинами, на яких відома вузькоколійка "Анця Кушницька" рухаєть з ретро-паровозом "ГР-80"

Угорщина одноразово виплачуватиме матерям-угоркам на Закарпатті по 60 тисяч форинтів

Із січня наступного року угорський уряд в рамках спеціальної програми виділятиме одноразову фінансову допомогу і матерям, що проживають за межами адміністративного поділу країни.

Віз під назвою "Аеропорт "Ужгород". Спроба №?

Депутати Закарпатської обласної ради VIІ скликання підготували звернення, адресоване прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, яке планується прийняти 28 липня під час четвертої сесії облради.

Новий асфальтний завод відкриють на Хустщині

Дорожня фірма, яка капітально ремонтує трасу «Мукачево – Рогатин» від адміністративної межі Закарпаття на Яблуницькому перевалі, призупиняє роботи через технологічні причини, інорфмує ОДА.

У центрі Мукачева руйнується унікальний фасад австро-угорської доби

Йдеться про двоповерховий будинок, зведений по вул. Духновича

На Закарпатті газифікують найвисокогірніший район

Рахівщина – єдиний район Закарпаття і один із кількох в Україні, які взагалі не газифіковані

У понеділок, 17 липня до Закарпаття прибуває Порошенко

У понеділок, 17 липня, Президент України Петро Порошенко планує здійснити робочий візит до Закарпатської області

Герої серед нас: Закарпатська сім'я усиновила 67 сиріт

Сьогодні пані Марія з чоловіком дбає про 9 дівчат із інтернатів, які живуть безпосередньо з ними, хоча бувало що одночасно сім’я Луцьо з Ужгорода дбала про 16 дітей

На Закарпатті серед мальовничих гір з'явилася унікальна гідроспоруда європейського взірця

У мережі з'явилося ВІДЕО сучасної міні-ГЕС на р. Брустурянка у селі Лопухово на Тячівщині, яка була введена в експлуатацію у 2016 році.

Як українцям виводити гроші за кордон і скільки це коштує

Найчастіше капітали потрібні на покупку закордонної нерухомості, відкриття бізнесу і на виїзд на постійне місце проживання

Фарисеї з Мукачівської міськради позбавляють городян стадіону

Геть футбол! Даєш генделик! 6 липня,на черговому засіданні Мукачівської міської ради розглянуть питання про розроблення детального плану території по вул.Ужгородська,165А в місті Мукачево, яким буде узаконена зміна цільового призначення земельної ділянки під діючим футбольним полем.

XV Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль відбудеться з 4 до 6 серпня у Скадовську

Оргкомітет фестивалю «Чорноморські Ігри» визначився із учасниками журі, яке буде прослуховувати і оцінювати конкурсантів. Як і личить такому сейозному музичному заходу, журі буде високопрофесійним.

Смоланка знову очолив Асоціацію нейрохірургів України

Професор із Закарпаття очолюватиме Асоціацію наступні 4 роки.

Що закарпатцям потрібно знати про підвищення пенсій восени

Влада пообіцяла з жовтня суттєво підняти пенсії. Але у той же час, буде проведено тотальну перевірку дійсності пенсійних документів та права на соціальну допомогу

5 тисяч угорських вчителів на Закарпатті отримають по 26 000 гривень допомоги. Від Угорщини

Віце-прем’єр міністр Угорщини Жолт Шем'єн заявив, що близько п’ять тисяч угорських вчителів на Закарпатті, отримають по 26 000 гривень (270 тисяч форинтів) одноразової щорічної допомоги.

В Ужгороді Анатолій Гриценко зустрінеться з журналістами

У четвер, 15 червня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі   відбудеться прес-конференція Анатолія Гриценка, лідера політичної партії «Громадянська позиція».

Заява Геннадія Москаля з приводу сфабрикованої справи міського голови Чопа Валерія Самардака

«Під ширмою боротьби з корупцією Закарпаття хотіли перетворити на СРСР зразка 1937 року, коли людей засуджували не за злочини, а за сфабриковані провокаторами фальшивки»

Як цієї ночі в межах Закарпаття запрацював безвізовий режим: перші враження

На 2-х найбільших пунктах пропуску, а це Чоп – Захонь на кордоні з Угорщиною та «Ужгород – В.Нємецьке» на кордоні з Словаччиною, великого напливу чи черг з огляду на скасування віз у момент запровадження безвізу не спостерігалося.

У Берегові співав єврейський Паваротті

Саме так називають головного дяка Будапештської синагоги Франкела талановитого Гергеля Новграді. 9 червня в рамках Днів єврейської культури на Закарпатті він виступив у Берегівській синагозі.

Консультант: Все, що ви хотіли знати про безвіз, але соромилися спитати

Тарас Березовець, політконсультант, президент Фонда національних стратегій розповідає про правила безвізу, яких слід дотримуватися вже з 11 червня 2017 року

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат