Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1400, 20

Портрети і творчість закарпатських літераторів презентували в ОДА

Два видання, присвячені закарпатським письменникам, презентували сьогодні (23.11) в облдержадміністрації. Книги, видані за кошти обласного бюджету, приурочені до 70-річчя Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України.

У Полянській об’єднаній   громаді хочуть створити інноваційно-культурний етнопарк

У Полянській об’єднаній територіальній громаді розробили проект сучасного екосферного інноваційно-культурного етнопарку "Родниковий край" з центром в селі Родникова Гута.

Закарпатці зможуть безкоштовно дзвонити з мобільного за кордон

З 21 листопада 2017 року лідер телеком-ринку України запускає новий тарифний план «Z-тариф» для абонентів у Закарпатській та Волинській області, з безлімітним 3G,   необмеженим спілкуванням в мережі та хвилинами для дзвінків за кордон.

Поліцейські Мукачівщини розшукали зниклу 11-річну мешканку села Бобовище

Працівники поліції Мукачівського району знайшли неповнолітню, яка посварившись з батьками, втекла з дому. Поліція розшукала зниклу в одному з мукачівських готелів. Неповнолітню поліція помістила до притлку, на батьків дівчинки склали відповідні адмінпротоколи

Вчителька намалювала трійку у дитини на чолі, бо та забула щоденник

Інцидент стався у Вербовецькій середній школі Виноградівського району.

Москаль: «Імпортувати румунський асфальт дешевше»

Геннадій Москаль: «Через відсутність залізничних вагонів дорожники на Закарпатті змушені імпортувати готовий асфальт із Румунії. Який навіть після розмитнення обходиться дешевше за український»

У фойє Закарпатської ОДА триває виставка до Дня Гідності та Свободи

До Дня Гідності та Свободи, який у країні відзначають 21 листопада, в Закарпатській ОДА розгорнули оновлену експозицію світлин та речей із Майдану часів Революції Гідності.

11-річна дівчина посварилася з батьками і пішла з дому

Поліція просить допомоги небайдужих громадян, у пошуках зниклої малолітньої, що мешкає у селі Бобовище. Дівчинка пішла з дому і не повернулася. За фактом зникнення поліція розпочала розслідування

На Закарпатті стартувала програма бізнес-школи для керівників провідних підприємств краю

В Ужгороді, у рамках «Тижня kmbs на Закарпатті”, від  Kyiv-Mohyla Business School [kmbs] та Агенції реіонального розвитку Закарпатської області, стартувала програма «Перезавантаження для управлінців: лідер, команда, система».

У видавництві «Патент» вийшла друком чергова книжка Юлії Драгун «Ой віночку з барвіночку»

Нині у її творчому доробку п’ятнадцять книг поезії, прози й драматичних сценок. Художня література стала для неї не тільки захопленням, а й творчою програмою всього подальшого життя.

Відома закарпатська письменниця Вікторія Андрусів презентувала нову книгу в обласній бібліотеці

16 листопада у Закарпатській обласній бібліотеці відбулась презентація   нової книги Вікторії Андрусів під назвою «Тринадцять жінок Івони».

Олександр Куцик: «Актори завжди підуть за режисером, якщо в нього є, куди їх повести»

Один із найвідоміших закарпатських режисерів про «театральну дієту», дитинство як сценарій автобіографії і «Недотепу із Вертепа» - візитівку «Бавки».

«Перечинський лісгосп» сприяє розвитку туризму на території Перечинщини

Ще у серпні місяці поточного року лісівники разом із представниками громадських організацій «Туристичне товариство «Карпатські стежки» та «Закарпатська регіональна організація розвитку туризму» проклали одноденний туристичний маршрут протяжністю 20 кілометрів.

На Хустщині триває безстроковий протест проти свавілля правоохоронців

В Хусті почався і триває анонсований безстроковий протест проти свавілля правоохоронців Хустщини. Вимога - зняти керівника поліції Володимира Щадея та прокуратури Сергія Зовдуна за "кришування" злочинності.

Тринадцять шкіл у різних районах Закарпаття отримали нові автобуси

Навчальні заклади Берегівського, Великоберезнянського, Виноградівського, Воловецького, Іршавського, Мукачівського, Перечинського, Рахівського, Свалявського, Тячівського, Ужгородського, Хустського районів, а також міста Хуст, отримали нові шкільні автобуси. Ключі та сертифікати до автівок керівникам освітніх установ вручили голова ОДА Геннадій Москаль та голова облради Михайло Рівіс.

Понад 550 тисяч саджанців дерев висаджено на Свалявщині

Лісівники Свалявщини завершують заходи з лісовідновлення у масивах ДП «Свалявське ЛГ». На даний час заліснення зроблено у всіх лісництвах, які підпорядковуються дежлісгоспу - Плосківсьвому, Полянському, Ганьковицькому та Свалявському.

УжНУ запрошує на цікавий захід у рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності

07 листопада 2017 року о 14.30 у рамках Всеукраїнського тижня фінансової грамотності відбудеться навчально-просвітницький семінар для студентів економічного факультету УжНУ, приурочений до Всесвітнього дня заощаджень.

Безвіз... за 10 євро: як Євросоюз може змінити правила в'їзду для українців

(далі — мовою оригіналу) Планируя поездку в Европу, нужно будет пройти специальную онлайн-проверку, ответ с отказом или разрешением во въезде придет в течение 72 часов

Закарпаття на смак: 15 їстівних сувенірів, які варто взяти з собою

Буває, треба купити закарпатський сувенір, а на думку нічого не спадає. А хочеться чогось автентичного, колоритного і справжнього. Тож ось вам перелік закарпатських ласощів

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат