Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 1480, 20

Навіщо 3G

Нещодавно довелося стати свідком досить цікавої сцени. Подружжя пенсіонерів у аптеці побилося об заклад із провізором, що вони знайдуть ліки, які були їм потрібні, за помірнішу ціну. Сіли в куточку, дістали смартфон і без поспіху почали роздивлятися цінові пропозиції.

В Ужгороді презентували найдовший в Україні туристичний маршрут

Вчора в Ужгороді стартував Тур Вишиваним Шляхом, який об’єднає унікальні туристичні місця нашої країни від Ужгорода до Слов’янська.

Хто хоче косити капусту: Де, як і скільки можна заробити за кордоном влітку

Заробити влітку можна в сільському господарстві або в туристичній галузі. У Західній і Північній Європі робота пов’язана зі збором врожаїв, на півдні і в східних країнах шукають офіціантів і працівників в готелі.

В Ужгороді проведуть «Годину смерті»

Наступного тижня Верховна Рада України матиме останній шанс розглянути пакет законопроектів у сфері охорони здоров’я, підготовлений Урядом, аби цю нагальну реформу не довелося відкладати ще на 3-5 років.

Митниця клянеться, що вилучає лише контрафактну продукцію

У ДФС пояснюють, що вилучають не всі брендові товари, а лише контрафактні

Закарпатська "фішка": навіть після безвізу малий прикордонний рух діятиме без проблем

Угоди про малий прикордонний рух, укладені з Польщею, Угорщиною, Словаччиною та Румунією, діятимуть і після запровадження безвізового режиму з країнами ЄС. Про це повідомив Департамент консульської служби МЗС.

Ендре Саліпскі: Які зміни чекають закарпатців по перетину кордону після ведення безвізу (ВІДЕО)

З огляду на коментар Генерального консула Угорщини у місті Берегово пана Ендре Саліпскі, можна сказати, що старі правила перетину кордону більш надійні, ніж біометричні паспорти без візи.

Чому Держприкордонслужба посилить роботу у всіх пунктах пропуску на кордоні

В 12 основних пунктах пропуску працюватимуть європейські офіцери. Порошенко заявив, що з початком безвізу потік людей на кордоні зросте на 20%

В Ужгороді освятили відновлене колишнє єврейське кладовище

Сьогодні в Ужгороді провели церемонію освяти відновленого колишнього єврейського кладовища у мікрорайоні Радванка – одного з тих, які були знищені під час та після Голокосту і десятиліттями занедбані.

Близько 90% закарпатських доріг потребують капітального ремонту

За рік на Великоберезнянщині з боку Львівської області відремонтували 100 км дороги. Тут понад 30 туроб’єків, тож стан автошляху для туризму неабияк важливий, каже голова районної ради Ярослав Шукаль.

Рашка, геть утсіль: Демократична спілка угорців України вимагає дій проти провокаторів

Президія Демократичної спілки угорців України відреагувала на чергову провокацію в Закарпатті:

Через зміну ціни на газ квитанції закарпатці отримають пізніше

Закарпатцям повідомили про нову ціну на газ. Тож клієнтам ТОВ "Закарпатгаз Збут" не варто панікувати з приводу неотримання рахунків у звичні терміни

Мрієте про кар’єру в ЄС? – в УжНУ допоможуть

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує на «Дні кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні, який відбудеться 18 травня з 10.00 до 15.30 в ДВНЗ «Ужгородський національний університет»: площа Народна 3, зал засідань.

Танк з надписом «росіяни – додому» з’явився навпроти парламенту Угорщини. Автор – закарпатець

Нова міні-скульптура вже екс-закарпатця, який нещодавно перебрався до Угорщини, з’явилася цього разу в Будапешті. Це танк зі зламаним дулом.

Населення держави-сусідки Закарпаття зросло на мільйон — за рахунок закордонних громадян

За інформацією віце-прем'єра Угорщини Жолта Шем'єна, починаючи з 2010 року, коли власне і була запроваджена спрощена процедура, понад 950 000 осіб стали громадянами Угорщини.

А як там у грузинів з Європою за перший місяць безвізу?

За місяць після запровадження безвізового режиму між ЄС і Грузією у в’їзді до Європейського союзу відмовили лише 26 грузинам.

Аласанія: «Тиса FM» перетиснула своїми листами до влади щодо загрози закриття радіостанції»

Шеф Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія сказав, що сітка мовлення, в яку потрапила «Тиса FM», буде переглянута. Він порадив колективу філії Національної суспільної телерадіокомпанії «Закарпатська регіональна дирекція» не робити помилок із листами до влади.

У словацькому Кошіце зварили понад 100 літрів борщу на Днях України в Словаччині

Про це сьогодні під час прес-конференції в Ужгороді розповів радник мера міста Кошіце, організатор Днів України в Словаччині, Едуард Бураш.

На виборах голови Перечинської ОТГ з великим відривом лідирує міський голова Перечина Іван Погоріляк

За інформацією отриманою “Трибуною” про попередні підрахунки з усіх дільниць на виборах голови Перечинської ОТГ з великим відривом лідирує міський голова Перечина Іван Погоріляк.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат