Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-05') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 940, 20

Як розподілити 130 млрд соціальної підтримки справедливо: У Мінсоцполітики назвали три складові

На сьогодні майже половина жителів України одержують ті чи інші види соціальної підтримки. Якщо розділити суму у 130 мільярдів гривень, передбачених на соціальні виплати у державному бюджеті 2018 року, на число наших співгромадян, що легально працюють і сплачують податки (а таких близько 16 мільйонів) — на кожного припаде майже по 8000 гривень.

Лісівники Рахівщини прихистили козулю

Працівники державної лісової охорони Кобилецько-Полянського лісництва ДП "В.Бичківське ЛМГ" при проведенні патрулювання лісових угідь знайшли європейську козулю.

Лісівники підготували понад 100 будиночків для туристів

Сірими зимовими вечорами, сидячи за філіжанкою карпатського чаю, згадуєш яскраві картинки з минулого літа. Ти переносишся в недавнє минуле і знову тебе зігрівають спогади про сонячне Закарпаття, гарний ліс та подумки забирає назад ... Хоча теплі приємні спогади можуть бути також і від прогулянки лісом взимку, неймовірних краєвидів полонин та посиденьок з лісівниками у мисливському будиночку.

В Угорщині шукають закарпатців, які незаконно отримують угорську пенсію

14 мільярдів форинтів (1,4 мільярда гривень) отримують закарпатські пенсіонери з бюджету Угорщини.

Мер Андріїв кинув оком на Театральну

Ужгородська міськрада вирішила реконструювати Театральну площу і тишком-нишком провести якісь заочні дистанційні так звані "громадські слухання", повідомляють у групі ФБ Save Uzhhorod.

Унікальний регіон. Як лісівники Закарпаття розвивають туризм

Закарпатська область – особлива. Коли ми вимовляємо назву Закарпаття, в голові відразу виникає картинка могутних лісів, красивих гірських масивів, бурхливих річок, озер і водоспадів. Для тих, хто ніколи не був на Закарпатті, скажімо, – неодмінно потрібно поїхати в цей благодатний край. Окрім прекрасної природи у ньому поєднуються різні ландшафти, безліч природних пам’яток і лікувальних санаторіїв з цілющою водою.

У Великому Березному одночасно сталися дві пожежі

Учора, 11 лютого, сталося загоряння на одному з підприємств і у житловому секторі.

Лісівники проводять рейди з виявлення незаконних рубок на Закарпатті (ВІДЕО)

Працівники державної лісової охорони посилену увагу приділяють не тільки лісовідтворенню, а й збереженню лісу від незаконних рубок. З цією метою вони регулярно проводять рейди лісовими масивами. Відтак, днями працівники відділу охорони і захисту лісу та внутрішнього аудиту ЗОУЛМГ разом із пресою провели черговий рейд лісовими масивами Закарпаття.

Боржавські полонини як симптом екологічного одужування суспільства

Те, що в Україні влада і суспільство мають застарілі системні хвороби вже ні для кого не секрет. Негативні наслідки цих хвороб проявляються не тільки в зниженні якості і рівня життя простих громадян, а й у хижацькому природокористуванні та забрудненні довкілля. І хоч історія захворювань складна і тривала, головна їх причина часто банально проста: тотальне нехтування купкою агресивної меншості через реалізацію своїх приватних чи корпоративних інтересів — системи суспільних цінностей та інтересів громад. А слабкість громадянського спротиву і роз’єднаність громадянського суспільства ще більше заохочують агресивну меншість до дій. Схоже, в екологічному вимірі з’являються перші ознаки суспільного одужування. І не лише на Закарпатті.

Іршавські МНСники врятували з колодязя кота Барсіка

Сьогодні до іршавських рятувальників за допомогою звернулася мешканка села Великий Раковець.

Патрульні поліцейські Мукачева врятували житловий будинок від знищення

Сьогодні вдень мукачівські поліцейські патрулюючи місто, помітили сильне задимлення на одному з обійсть по вулиці Дарвіна.

Закарпатська митниця спростовує недостовірну інформацію, яку пошили деякі ЗМІ

У деяких засобах масової інформації з’являються публікації щодо неприймання довідок про ремонт авто на іноземній реєстрації та складання протоколів, а також втручання митниці в роботу митних брокерів.

Як здолати пожежу за допомогою вогнегасника?

Якщо виникла пожежа, слід негайно дзвонити за номером 101 і викликати підрозділи вогнеборців. Але бувають випадки, коли можна спробувати самотужки приборкати полум’я – допоки пожежа не набула великого масштабу. Для цього треба вміти правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння, зокрема вогнегасниками.

Через велику засніженість у горах, дикі тварини можуть спускатися до населених пунктів

Лісівники просять місцеве населення та гостей регіону бути пильними та не вдаватися до дій, які можуть зашкодити диким тваринам у цей важкий для них період.

Закарпатські МНСники розповідають, що треба знати про чадний газ

Якщо до вашої оселі підведено газ або ви опалюєте житло твердим чи рідким паливом, ця інформація для вас.

Лісівники Закарпаття вирощують декоративні культури, які йдуть на озеленення населених пунктів

На базі Вучківського лісництва Міжгірського держлісгоспу лісівники вирощують декоративні культури. Тут розмножують такі види, як туя західна, самшит, кипарис лавсона, ялина канадська та багато інших.

На Виноградівщині існує проблема сказу на території мисливських угідь

Зокрема це стосується мисливських угідь "Притисянське" між селами Сасово та Теково.

Пакетам — торба!

У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який обмежить використання поліетиленових пакетів у супермаркетах.

Сніг на голову

Цього тижня потепліло і брили снігу та льоду посипалися з міських дахів...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат