Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-02') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 900, 20

На Тячівщині від вибуху газу постраждав 83-річний дід

У вівторок, 9 квітня, у селі Криве по вулиці Народній у надвірній споруді одного з помешкань, спалахнула газо-повітряна суміш.

У Мукачеві горіло деревообробне підприємство

Учора ввечері сталося загоряння на території мукачівського деревообробного підприємства, розташованого по вулиці Менделеєва. Горів склад із дровами.

Минулими вихідними на пожежах загинули двоє людей

Упродовж 5-7 квітня в області чотири рази горіли житлові будинки. У двох випадках на місці пожежі загинули люди.

У Берегові дитина втопилася у вигрібній ямі

Повідомлення про смерть дитини надійшло правоохоронцям від лікарів Берегівської РЛ 3 квітня о 22:25.

З початку року закарпатська митниця оформила 98 електромобілів

Найпопулярніші моделі електрокарів, які імпортувались: Hyundai Ioniq, Tesla, Nissan Leaf.

Під Ужгородом сталася масштабна лісова пожежа

До її ліквідації було залучено 50 вогенборців.

На Перечинщині горів ліс, а на Хустщині Долина нарцисів

Закарпаття продовжує потерпати через пожежі в екосистемах.

Революція з субсидіями: Хто залишиться без допомоги   і кому «подарують» 4 тисячі

В Україні за рік кількість субсидіантів скоротилася на 50 %. Правила посилили, у той же час тим, хто все ще отримує «знижку» й економить на комуналці, дали можливість заробляти на енергоефективності.

Віра в себе, професійний саморозвиток — запорука успіху

Втрата роботи і потрапляння до категорії безробітних, її самостійний пошук, скажімо, після демобілізації з лав Збройних сил України, стає для багатьох не лише проблемним питанням у матеріальному вимірі, але й серйозною психологічною травмою.

У мисливських угіддях Воловеччини порахували диких тварин

Користувачі мисливських угідь спільно з лісівниками – ДП «Воловецьке ЛГ»(ДМР), ГО ЗТМР Лісівник та ГО Воловецька РО УТМР завершили плановий облік мисливської фауни.

Рятувальник не дав жінці скоїти самогубство

В Ужгороді жінка намагалася накласти на себе руки, стрибнувши з даху 4-поверхового будинку. Подія сталася ввечері 25 березня на вулиці Мукачівській

Великоберезнянські лісівники успішно підтвердили міжнародний сертифікат FSC®

Нещодавно Великоберезнянське лісове господарство успішно витримало другий наглядовий аудит та підтвердило сертифікат Лісової опікунської ради (FSC® ). Це означає, що ведення лісового господарства на підприємстві ефективне, прозоре, таке, що відповідає міжнародним нормам.

У селі Лисичово, що на Іршавщині, вже більше двохсот років діє унікальна водяна кузня (ВІДЕО)

Її історія розпочинається на початку 18 ст. Із цього часу кузня була власністю багатьох вельмож та місцевої аристократії. Сьогодні ж опікуються пам’яткою архітектури лісівники Довжанського лісомисливського господарства. Враховуючи вік кузні, за нею потрібен постійний догляд.

На пожежі в Мукачівському районі загинула людина

23 березня о 19:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Санаторній, в смт Чинадієво Мукачівського району.

Місія мистецтва — збагачувати життя духовно

Інтерв’ю з заслуженим художником України Антоном Ковачем.

Історія успіху. Повірити у себе допомагає служба зайнятості

Тетяна Черешня мала успішну кар’єру в одному з банків обласного центру Закарпаття та життя розпорядилося інакше — воно вимагало змін. Саме тому вона звернулася до фахівців Ужгородського міського центру зайнятості, де її вислухали та запропонували відвідати семінари «Як розпочати власний бізнес» та «Від бізнес-ідеї до власної справи». Тут жінка отримала чимало корисної інформації, пов’язаної з організацією підприємницької діяльності. У кожного, хто починає свою справу, є сумніви: чи вдасться, чи вийде, чи вистачить сил досягти намічених результатів. Після отриманої інформації та прикладів щодо успішного ведення бізнесу у центрі розвитку підприємницької діяльності Ужгородського міського центру зайнятості Тетяна сповнилася бажанням розпочати свою власну справу. Отримані кошти від служби зайнятості для організації підприємницької діяльності та заощаджені власні кошти жінка витратила на відкриття винного простору «СироВина».

Чому зиму «пережили» лише дороги, які ремонтувалися іноземцями

Коли закарпатці їдуть у бік Львова, то відразу за перевалом починається якісна дорога і без ям. Там дорогу робила турецька компанія, яка слідкувала за станом дороги і після її ремонту.

На Закарпатті активісти знову хочуть перекривати дороги

Кожної весни наші дороги мають жалюгідний стан. Хоча останнім часом місцями дороги вже будують капітально і там, де це роблять іноземці, дороги таки витримують зиму. Але таких доріг дуже мало.

В Ужгороді поліцейські перевіряли, як водії реагують на сигнал сирени і проблискового маячка (ВІДЕО)

Вчора, патрульні спільно з каретою швидкої виїхали на чергове відпрацювання. Із проблисковими маячками й сиреною. Операція "Маячок" проводиться на Закарпатті 2-3 рази на рік.

Лісівники попереджають: У лісах області настав пожежонебезпечний період

На Ужгородщині розпочалася масштабна підготовка до пожежонебезпечного періоду. Учора відбулась нарада за участі працівників Державної прикорданної служби, Ужгородського лісгоспу та УДСНС в Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат