Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-02') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 820, 20

Загадка жіночої посмішки: Віра Немеш

Посмішка кожної жінки особлива: щира чи загадкова, лукава чи відкрита… Віра Немеш також посміхається по-особливому — лише вустами, зберігаючи в очах глибокий сум, а може, втому…

Чому на Закарпатті залишать лише чотири райони

На сьогодні у багатьох органів місцевого самоврядування виникає питання, за яким алгоритмом та методикою утворюватимуться нові райони як адміністративно-територіальні одиниці.

Закарпатська область знову серед останніх у рейтингу шкіл

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинги шкіл, областей та обласних центрів України за підсумками ЗНО 2019 року.

Оголошено підозру вихователю та медсестрі дитячого притулку в Батьові

Повідомлено про підозру у неналежному виконанні обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей вихователю та медичній сестрі дитячого притулку у смт. Батьово.

На Виноградівщині у ставку втопився чоловік

Це сталося учора в селі Велика Копаня.

Закарпатський Комінвестбанк у десятці збиткових банків України

Зі статистики НБУ випливає, що за підсумками першого півріччя десять банків зафіксували збитки: Укрсоцбанк (-473,2 млн грн), Сбербанк (-297,7 млн грн), Кредит Дніпро (-35,8 млн грн), Місто Банк (-22 млн грн), Правекс банк (-20,2 млн грн), Комінвестбанк (-19,6 млн грн), Скай Банк (-18 млн грн), Альпарі Банк (-11,3 млн грн), Юнекс Банк (-4,7 млн грн), Український капітал (-3,9 млн грн).

Коли звичайне хобі стає сенсом життя

Розповідь культуролога Володимира Мишанича про закарпатського коренепластика Олександра Цанька.

На Воловеччині на трасі Київ-Чоп сталася ДТП в якій загинув водій

Учора вдень неподалік села Абранка трапилося зіткнення між автомобілем «Opel» під керуванням 44-річного мешканця Коломиї та вантажівкою.

Нові сорти ківі від Генріха Стратона. Розмова про ківі, шашлик та «ківіскі»

Коли чуєш ім’я Генріха Стратона — уявляєш ківі, а коли чуєш «ківі» — уявляєш Генріха Стратона. Така закономірність склалася в ужгородців та і в багатьох закарпатців за останні 20 років. Так-так, саме стільки часу Генріх, біолог за освітою, займається виведенням і вже багато років розведенням морозостійкого сорту ківі «Карпат Стратона». Але днями, під час випадкової зустрічі селекціонер розповів про два нові сорти, які йому вдалося вивести!

У Бобовищі втопився місцевий мешканець

У озері, розташованому в Бобовищі (Мукачівщина) втопився чоловік 1979 р.н.

В горах заблукав 10-річний хлопець, його знайшли прикордонники

Сьогодні вранці прикордонники Мукачівського загону знайшли зниклу під час збору дикоросів дитину.

На Воловеччині згорів недобудований готель депутата, що підтримував Медведчука

20 вогнеборців та 6 одиниць техніки від пожежно-рятувальних частин Воловецького району та м. Свалява приборкували пожежу у триповерховій дерев’яній новобудові на вул. Центральній у с. Нижні Ворота Воловецького району.

Після адмінреформи на Закарпатті залишиться лише чотири райони

У Мінрегіонів підготували реформування територіального устрою. Реформа відбуватиметься в рамках децентралізації. Про неї розповів у соцмережах міністр Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

В Іршаві собака біля лікарні вірно чекає свого господаря, який вже помер

Це дуже сумна історія. До Іршавської лікарні привезли чоловіка. До лікарні прийшов пес цього господаря. Однак чоловік невдовзі помер, а собака вірно чекає його на території лікарні.

В районі гори Гимба знайдено тіло чоловіка з села Ізки

Учора до рятувальників надійшло повідомлення про допомогу в транспортуванні тіла чоловіка, який помер в районі гори Гимба.

На Рахівщині ліквідовують наслідки негоди

Найбільше постраждало селище Ясіня.

«Сила села»: У перечинському Зарічові пройшов перший форум розвитку сільських громад

Протягом тижня в Ужгороді та в селі Зарічово проходив Міжнародний форум сільських ініціатив «Сила села». Представники державних та недержавних інституцій, корпоративних фондів, керівники сільських громад та випускники програм неформальної освіти з України, Молдови, Польщі та Білорусі зібралися, аби поділитися досвідом, як можна розвивати село з допомогою низових ініціатив та власних сил громад.

На Виноградівщині у Тисі потонув рибалка

Позавчора до рятувальників надійшло повідомлення про імовірне утоплення у річці Тиса чоловіка.

У Латориці виявлено тіло людини

Рятувальники витягли з річки Латориця труп чоловіка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат