Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-02') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 860, 20

Генріх Розман: Кожного разу на Закарпатті паводки будуть руйнівнішими. Через людей

Повертаюся до цієї теми, бо болить. Усього два дні не таких вже й потужних опадів і половина нашої області опинилася під водою. Принаймні кажуть про те, що навіть у межах Ужгорода рівень води перевищив історичний максимум.

Чотири причини перейти на 4G

У епоху цифрових технологій все змінюється надзвичайно стрімко. Лишень 20 років тому мобільний телефон був розкішшю, про яку ми тільки мріяли. А тепер ми не можемо уявити свого життя без нього. Цей маленький пристрій перетворився на справжній комп’ютер. Завдяки йому ми можемо працювати віддалено, спілкуватися у соціальних мережах, навчатися, слухати музику, дивитися фільми.

У Перечинському районі автобус потрапив у ДТП

Це сталося коло джерела "Білі ведмеді". Травмовано двох пасажирів.

Двосторонній білбордовий твір ужгородця вшановує пам’ять рідних

Нещодавно в «новому» районі на вулиці Капушанській ужгородець Михайло Фединишинець оригінально вшанував пам’ять своїх рідних — на великому двосторонньому білбороді.

Ужгородські патрульні врятували жінку, яка намагалася скоїти самогубство

22 травня, близько 19:30, патрульним надійшов виклик про спробу самогубства у одному з багатоквартирних будинків Ужгорода.

Знайдено тіло хлопчика, що вчора впав у річку Вича, що у смт Воловець

Сьогодні однією з пошукових груп було знайдено тіло хлопчика, що вчора впав у річку Вича.

У Воловці рятувальники шукають 5-класника, котрий упав у річку

У четвер перед обідом у високогірні у райцентрі Воловець сталася НП - місцевий 5-класник, пішовши на перерві зі школи подивитися на річку, рівень води в якій різко піднявся внаслідок паводка, впав у воду.

У Виноградівському та Іршавському районах встановлюють мотопомпи для відкачки води

Рівень води в головних річках області залишається високим, на Виноградівщині й Іршавщині підтоплені сільгоспугіддя та розташовані в заплавах приватні тепличні господарства. Для запобігання підтоплення дворогосподарств у найбільш критичних точках працівники водного господарства встановлюють пересувні мотопомпи для відкачки води.

Як на Закарпатті розводять фазанів (ВІДЕО)

Закарпатські лісівники займаються не лише веденням лісового господарства але й опікуються місцевою фауною. У співпраці із обласною організацією Українського товариства мисливців і рибалок, на території області активно розводять фазанів.

Від вибуху гранати в Мукачеві загинув військовий

Поліція розглядає версію самогубства.

Кращі лісові розсадники у Свалявському та Брустурянському лісництвах

Минуло більше місяця із того часу, коли держлісгоспи Закарпатського ОУЛМГ мали можливість подавати заявку на участь у конкурсі “Кращий лісовий розсадник”. Відтак участь у конкурсі взяли чотири держлісгоспи, серед яких Брустурянський, Свалявський, В.Бичківський та Перечинський.  

На Перечинщині горів будинок, травмувався власник

14 травня в одному з житлових будинків в села Ворочово сталася пожежа.

В одному з сіл Воловецького району сортують сміття вже 8 років

У селі Верхні Ворота налагоджене сортування сміття. У селі встановлено 55 спеціальних контейнерів для скла, пластику та металу.

Відомому досліднику української ботанічної лексики, професору Іванові Сабадошу — 75

Ім’я Івана Васильовича Сабадоша відоме не тільки в Україні, але й далеко за її межами.

У селі Плоский Потік на пожежі виявлено тіло людини

11 травня о 00:55 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у   с. Плоский Потік Свалявського району.

Під час ліквідації пожежі, чопські вогнеборці виявили тіло літньої жінки

7 квітня о 17:04 до Служби порятунку "101" повідомили про пожежу в багатоквартирному житловому будинку, що в м. Чоп на вул. Миру. Осередком загорання стало помешкання на третьому поверсі міської п'ятиповерхівки. Про те, що з квартири йде дим, повідомили стурбовані сусіди.

На Свалявщині втопився пенсіонер

Учора в річці Дусинка, втопився чоловік 1951 р. н., мешканець села Росош Свалявського району.

У кількох селах Мукачівщини асфальт міняють на бруківку

У чотирьох селах Мукачівщини: Верхній Коропець, Буковинка, Німецька Кучава і Куштановиця вирішили відмовитися від асфальту на користь бруківки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат