Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1460, 20

Головним лікарем пологового будинку Ужгорода призначили Мирослава Шекету (ДОПОВНЕНО)

Міський голова Ужгорода   В. Погорєлов звільнив головного лікаря Ужгородського міського перинатального центру Андрія Чабана. Як йдеться у розпорядженні -   на підставі доповідної Юрія Бєлякова, заступника мера

Показник великої забрудненості атмосферного повітря в Ужгороді є суб"єктивними?

Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області Андрій Погорєлов.

Міські шляхи не витримують відлиги (ФОТОФАКТ)

Комунальні ж служби реагують на такий поворот подій ефективно. І якщо стан дорожнього покриття на центральних вулицях, до прикладу на вул. Собранецька, Минайська, Гагаріна - задовільний, то на околицях міста і у внутрішньоквартальних вулицях це покриття потребує екстреного реагування.

В Ужгороді кидаються сміттям (ФОТОФАКТ)

Ввечері, 12 лютого, камерами зовнішнього спостереження, що встановлені містом, було зафіксовано факти розкидання сміття з   контейнерів особами без визначеного місця проживання.

В Ужгороді між Театральною і пішохідним мостом... рівчак

Заплутатись, впасти і травмуватися – такий шанс має кожен перехожий в історичному центрі Ужгорода.

Провалля між площею Театральною та пішохідним мостом щоразу збільшується, комунальні служби нічого не роблять. Єдиний раз, коли тріщину засипали піском, – під час візиту до Ужгорода прем’єр-міністра України Миколи Азарова. Тоді урядовець пішки пройшовся центром, у тому числі і мостом, у супроводі губернатора Ледиди та мера Погорєлова.

На офіційному сайті міськради — розпорядження міського голови щодо проведення громадських слухань

З 8 лютого по 8 березня 2013 року будуть проводитися громадські слухання по проекту "Коригування генерального плану м. Ужгорода", йдеться у короткому повідомленні на сайті.  

Розгляд справи по ужгородському депутату І. Волошину знову перенесено

У цей раз – через відсутність на засіданні прокурора.

Сьогодні у міськраді обговорять ужгородські ліфти

Сьогодні о 16:00 у малій залі Ужгородської міської ради відбудеться нарада. Основне питання — стан ліфтового господарства.

Усіх ужгородців планують перевести на "водний графік"?

Завтра на засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради розглядатиметься питання про графік подачі води абонентам Ужгорода.
Проект рішення розмістили на сайті Ужгородської міської ради. Зокрема, у ньому йдеться про   затвердження графіку постачання питної води для усіх (!!!) абонентів. Таким чином виходить, що усе місто води отримуватиме тільки у певні години.
Джерело: Mukachevo.net

Графік постачання води в Ужгороді на 2013 рік

Виконавчий комітет Ужгородської міської ради за клопотанням «Водоканалу» затвердить графік подачі питної води на 2013 рік.

В Ужгородській РДА тривають кадрові зміни

Сьогодні, в.о. голови РДА Віктор Ледіда представив колективу нового заступника – Сергія Когутича, призначеного 01 лютого 2013 року. Сергій Андрійович відповідатиме за   соціальну, гуманітарну, молодіжну політику, освіту, культуру, спорт та охорону здоров’я Ужгородського району.

Мер Ужгорода у неділю ввечері зібрав екстренну нараду (ФОТО)

У зв’язку з безперервними опадами в Ужгороді, у неділю, ввечері відбулось екстрене засідання комісії   з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Ужгороду не вистачає 439 каналізаційних люків

Обласному центру Закарпаття не вистачає 439 каналізаційних люків та 319 зливоприймачів. А це, як мінімум, 7% від загальної кількості оглядових колодязів та решіток. Про це KARPATNEWS.in.ua повідомили в прес-службі Ужгородської міської ради.

Вуличні підвідні газопроводи повинні обслуговуватися Закарпатгазом

30 січня в Ужгородській міській раді відбулася перша зустріч за участі керівництва міста, представників ДМГ, ПАТ Закарпатгаз та власників підвідних газопроводів – голів кооперативів, ОСББ. Метою обговорення була передача підвідних газових мереж на баланс міської громади з подальшим взяттям на обслуговування Закарпатгазом.

Міська влада просить власників авто не залишати автівки на узбіччях

Міська влада нагадує, снігоприбиральна техніка у вечірній час розпочинає роботу з розчистки доріг міста від снігу о 22:00. Не залишайте автомобілі в центрі міста на узбіччях вулиць у цей час, оскільки такі дії ускладнюють роботу спецтехніки.

Суд розгляне участь ужгородського депутата Волошина у корупційних схемах

У процесі розслідування справ, дотичних до резонансної «приватизації» готельно-ресторанного комплексу «Корона», працівникам Управління СБУ в Закарпатській області вдалося встановити факти, які можуть свідчити про корупційне діяння депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина.

Під будівництво доступного житла в Ужгороді можуть віддати територію колишньої військової частини

У вівторок під головуванням міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника відбулася всеукраїнська селекторна нарада, в якій взяло участь й Закарпаття

Труби централізованої системи опалення в Ужгороді розкрадають на металобрухт

Закарпатський інформаційний сайт clipnews.info виявив факт розкрадання в Ужгороді труб системи централізованого теплопостачання, від якої місто відмовилося - на користь автономного опалення.

Міська влада радитиметься з громадськістю про Генплан Ужгорода?

Сьогодні було підписане розпорядження міського голови про проведення консультацій з громадськістю.  

В Ужгороді три багатоповерхівки відключать від газу

У трьох багатоповерхівках на вулиці Грушевського «Закарпатгаз» проведе перевірку.


Протягом тижня ПАТ «Закарпатгаз» проведе планово-технічне обслуговування трьох багатоповерхівок на вулиці Грушевського в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат