Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1560, 20

Що розглянуть на виконкомі Ужгородської міськради?

У середу, 15 серпня, о 14.00 відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міськради.

Депутат, причетний до викупу "Корони", в понеділок покине ЄЦ? (ДОПОВНЕНО+)

Про це у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук повідомив сам наразі чинний депутат Ужгородської міськради від Єдиного Центру Іван Волошин.

В УжНУ створять військову кафедру?

Із дня на день приймальна комісія продовжує підбивати підсумки вступної кампанії, а потім оголошує їх привселюдно на щоденних засіданнях.

Роми у центрі Ужгорода (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ + ФОТО)

До редакції надійшов лист.
Доброго дня шановна редакція! Хотілося б Вам розповісти, а точніше запитати, куди дивиться наша міська влада і що саме вона виконує на своєму робочому місці?. Мова от про що: наше місто одне з найстаріших в Україні, має цікаву історію, гарну архітекуру, смачну каву і хороших людей — так кажуть всі туристи, які приїжджають до нашогог міста, але в них
залишається певний гіркий осад — це бомжі і цигани, які окупували всі лавиці, сходи і бордюри вулиць Театральної, Корзо, та Волошина, яким немає проходу, і які завжди пиячать, сплять, сваряться і засмічують наше затишне місто.

Ужгород: Вулиця Закарпатська наче після бомбардувань

Вже близько місяця вул. Закарпатська в одній з частин перекопана. Біля будинку №26 викопана велика яма, через яку не можна не лише пройти тротуаром, але й заїхати до двору майже нереально.

В Ужгороді на Театральній жбурляли кедами в портрет Колесніченка

Акція «Займіться ділом, а не мовою» пройшла в рамках Всеукраїнської акції «Врятуй українську мову!», і за мету мала продемонструвати незгоду ужгородців із ініційованим депутатом-регіоналом Вадимом Колесніченком законопроектом «Про засади державної мовної політики».

Провінціальна мелодрама: Трикур образився на Погорелова

Схоже, Віктор Трикур таки образився на Віктора Погорелова. Бо навіть не прийшов на виконком. Вперше.

Заступникам Погорєлова і секретарю міськради підняли зарплату

Перед розглядом відповідного питання на сьогоднішній сесії Ужгородської міської ради секретар міськради Віктор Щадей просив депутатів не підтримувати проект рішення «Про впорядкування оплати праці міського голови, першого заступника міського голови, заступників міського голови», або не підвищувати оклад особисто йому.

В Ужгороді ями на дорогах обвели білою фарбою

На спонтанну акцію, про яку анонсував у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук журналіст, кореспондент Нового каналу на Закарпатті Віталій Глагола, надвечір у п’ятницю відгукнулося кілька небайдужих.

Родина заступника мера Ужгорода заробила мільйони, однак чиновник не відмовився від матдопомоги

Перший заступник Ужгородського міського голови Віктор Трикур минулого року заробив 931 тисячу 616 гривень, а його родина – дружина, донька та син – 1 мільйон 371 тисячу 53 гривні. Такі суми пан Трикур вказав у декларації про доходи за 2011 рік, котра опублікована у газеті «Ужгород».

За 5 місяців влада обіцяє притулок для тварин в Ужгороді

Для його будівництва і функціонування кошти планують виділяти частинами – по 200 - 250 тисяч гривень на рік.   У цьому журналістів переконав заступник міського голови Віталій Семаль. Притулок буде функціонувати для тимчасового утримання тварин. Він одночасно зможе помістити 70 особин.

На ужгородському проспекті розташована найбільша у місті сміттєва «урна»

Металевий кіоск, що знаходиться в Ужгороді на проспекті Свободи поблизу будинку №51, перетворився на справжній контейнер для сміття. МАФ синього кольору, який розташувався одразу ж біля тротуару, потроху заповнюється непотребом.

Наркопритон під вікнами у "Старому Ужгороді"

Хто б відмовився мати помешкання на центральній пішохідній вулиці Ужгорода – Корзо? Переваги проживання просто в серці обласного центру важко переоцінити, а от про недоліки готові розказати мешканці внутрішнього дворика на Корзо, 11, котрі за останній рік сповна надивилися жахіть неконтрольованого молодіжного життя.

На додачу до зарплати ужгородський мер Погорелов оформив собі ще й пенсію

Мабуть, 11 тисяч. грн. зарплати меру недостатньо: з минулого року він отримує ще й пенсію – 7 500 грн. щомісяця. Натомість зарплати освітян міста опинились під загрозою.

Ха! В Ужгороді прокладуть дорогу через злітну смугу аеропорту

В Ужгороді планують прокласти нову дорогу, яка буде перетинати злітну смугу аеропорту "Ужгород". Про це сьогодні на прес-конференції розповів мер Ужгорода Віктор Погорєлов.

Погорєлов боїться їхати до Львова на "прямий ефір" (ДОКУМЕНТ)

Проект журналістських розслідувань «Хто тут живе?» телеканалу ZIK продовжує серію програм про міських голів міст Західної України. Фігурант програми Віктор Погорєлов, міський голова Ужгорода, прийти на червоний диван відмовився, а журналістам навіть пригрозив зверненням до суду.

Мер Ужгорода заступився за «Кактус» і сказав, що його мамі шум теж заважає

Щотижня на шум у барі «Кактус», що в Ужгороді на Корзо, до міліції надходить приблизно 3 заяви.

Мер Ужгорода дає підлеглим вказівки брехати?

(Мовою оригіналу) "Какие же кадры трудятся в городском совете, если один развлекается стрельбой в общественном месте, другой будучи в будний день навеселе, бьет насмерть людей по голове"

Площу Б. Хмельницького в Ужгороді таки забудують?

Сьогодні міська рада Ужгорода програла суд по пл. Б. Хмельницького. Господарський суд Закарпатської області виніс рішення на користь дніпропетровської фірми-забудовника, яка планує звести на території площі торгівельний центр.

Ужгородська влада нове призначення відзначить професійно весело

З достовірних джерел стало відомо, що новим ужгородським чиновником від культури, нарешті стане людина від культури...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат