Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1580, 20

Площу Б. Хмельницького в Ужгороді таки забудують?

Сьогодні міська рада Ужгорода програла суд по пл. Б. Хмельницького. Господарський суд Закарпатської області виніс рішення на користь дніпропетровської фірми-забудовника, яка планує звести на території площі торгівельний центр.

Ужгородська влада нове призначення відзначить професійно весело

З достовірних джерел стало відомо, що новим ужгородським чиновником від культури, нарешті стане людина від культури...

Гісем віддав Ужгородський коньячний завод Януковичу-молодшому?

Принаймні такі чутки отримали своє підтвердження у свіжому номері газети “ФЕСТ”. Посилаючись на свої джерела видання повідомляє, що головного акціонера підприємства Володимира Гісема “переконали” відписати свою власність старшому сину володаря межигірських володінь.

Ужгородців штрафують за неприбраний сніг

За останні кілька днів – від часу, коли в Ужгороді випав рясний сніг – муніципальна поліція виписала вже понад 50 протоколів стосовно порушників Правил благоустрою міста, а саме – за недотримання вимоги прибирати сніг на території, прилеглій до власних будинків, підприємств та закладів.

В Ужгороді під філармонією влаштували таємні розкопки

Громадськість б’є на сполох та готує запити до міської влади і правоохоронців.

Як мер Ужгорода "регіоналом" став (КОМЕНТАРІ)

"Тому що послідовний". Заттятий єцунішка та балогівець, мер Ужгорода Віктор Погорєлов вступив до Партії регіонів. У суботу на XVI конференції Закарпатської облорганізації Партії регіонів його вітали серед нових партійців, повідомляє Мукачево.net.

Черговий земельний скандал розгортається в Ужгороді

Від людей забирають дерева, від дітей — майданчик. В Ужгороді розгорнувся черговий земельний скандал – цього разу на подвір’ї вулиці Володимирської, 28.

Незаконність регламенту Ужгородської міськради - завтра розглядатимуть у судді

Чи прозора Ужгородська міська рада, Феміда продовжить виясняти завтра.

Ужгород: Новорічний жах на Театральній

Площа Театральна в Ужгороді, де розташована головна ялинка обласного центру Закарпаття, за останні роки стала місцем святкування зустрічі Нового року для багатьох людей. Переважно це підлітки, які "вичавили" звідси більш статечну публіку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат