Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-12') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1540, 20

На сесії міськради розглянуть питання призначення Семаля першим заступником мера Погорєлова

На наступній сесії буде винесено проект рішення про призначення Віталія Семаля першим заступником міського голови Ужгорода. Про це повідомив мер Віктор Погорєлов.

Експерти обговорять, чи варто реконструювати площу Народну в Ужгороді

Cьогодні, 13 листопада, о 12.15 у прес-центрі "Закарпаття" відбудеться прес-конференція.

"Закарпатгаз" розпочинає ПТО на проспекті Свободи в Ужгороді

Служба внутрішньобудинкових мереж ПАТ «Закарпатгаз» розпочне роботи з планово-технічного обслуговування (ПТО) в будинку №1 на проспекті Свободи в Ужгороді.

З 1 листопада маршрутки ходитимуть по-новому

Розклад руху пасажарського транспорту в Ужгороді за маршрутами № 158 та № 156 на 1 листопада 2012 року дещо зміниться, – повідомили в прес-службі Ужгородської міськради.

Ужгород: кандидату Брензовичу заліпили очі Чучкою

Ряд агітаційних сітілайтів в Ужгороді понівечили наклейками з іменем політичних опонентів

Невже благодійник Ковач приностиме людям радість тільки у високосні роки?

Відомо, що окремі кандидати свою щиру зацікавленість у симпатіях виборців проявляють виключно перед виборів. В інші дні їм реально "по барабану", як живе електорат. Це всім відомо, хоча звикнути до такої не зовсім безкорисливої уваги важко. То чому лише раз на 4 роки і то під власні вибори?!

Ремонт Швабської коштує 6,5 млн. грн.

У вівторок, 9 жовтня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида ознайомився   з ходом ремонтних робіт на вул. Швабській. Загальна вартість робіт на вул. Швабській складе 6,5 млн. грн. Майже чотири – витратять саме на ремонт дорожнього полотна. Уже сьогодні майже половина шляху, а це 342 метри, готова. Усього на Швабській відремонтують понад 700 м автошляху та пішохідну частину.

Свавілля маршрутників в Ужгороді продовжується

Редакція «Фесту» вже порушувала проблеми проїзду краян, зокрема пенсіоне­рів, у маршрутках. Та, вочевидь, наведення ладу на маршрутах обласного центру не входить в ко­ло інтересів міс­цевої влади. Повний хаос на мар­шрутах, переповнені автобуси, від­сутність чіткого графіка у маршруток та хамська поведінка во­діїв стали звичним явищем.

До Ужгородської каплички - бювету щодня ходять по цілющу воду

Днями виповнився рік з дня відкриття незвичного бювету на подвір'ї міської дитячої лікарні (вул. Ракоці).

Почесними громадянами Ужгорода стали Гюнтер Метцгер, Ганна Задорожна і Василь Шеба

Під час засідання сесії Ужгородської міської ради депутати обрали 3 осіб, яким присвоять звання Почесних громадян Ужгорода.

У центрі Ужгорода розкопали бомбу

Знахідку виявили під час ремонтних робіт на вулиці Швабській.

Скільки заробили Переста і Погорєлов на стоматкабінеті у ЗОШ № 4? (ЛИСТ)

Rionews вже писав про стоматологічний кабінет у ЗОШ № 4 в Ужгороді. Нам надійшов лист, подаємо його оригінал.

В ужгородському сквері спалили і поламали лавиці

Ось так нині виглядає сквер біля хімічного факультету УжНУ.

Ужгородців запрошують до участі у фестивалі-ярмарку "Золота осінь"

Запрошуємо всіх бажаючих субєктів господарювання та фізичних осіб   взяти участь у проведенні щорічного фестивалю-ярмарки "Золота осінь”, який відбудеться 29 - 30 вересня 2012 року у м.Ужгороді по вул. Довженка-Фединця.

В Ужгороді започатковують Вуличний університет

8 вересня в Ужгороді у парку «Підзамок» відбудеться перший «Вуличний університет» -   дискусійна   платформа для обговорення актуальних суспільно-політичних проблем. Студентом ВУ може стати кожен, незалежно від віку, соціального стану чи інших стереотипів. Позбувшись університетського бюрократизму, корупції та культу «бала» будемо разом отримувати нові знання й пізнавати світ, - зазначають організатори.

Суддю відкликали з відпустки, аби зняти арешт з "Корони" - джерела

Потенційні покупці ужгородської «Корони» звернулися в Ужгородський міськрайонний суд для зняття арешту прокуратури на її продаж. Про це повідомляє сайт Новини Закарпаття.

На мера Ужгорода відкриють кримінальну справу

На мера Ужгорода відкриють кримінальну справу, оскільки пан Погорелов - мер міста Ужгорода, ігнорує закони України. Згідно з рішенням суду мерія повинна виплатити 425 тисяч гривень та повернути їх ТОВ «Максавто».

В Ужгороді шукають машину, що скидала будівельне сміття на необладнаний під це контейнерний майданчи

Мерія просить допомогти відшукати автомобіль, з якого скидали будівельне сміття на необладнаний під це контейнерний майданчик. Це дозволить притягнути до адміністративної відповідальності водія, а також організацію (ТОВ "Комфортбуд"), на яку він працює.

У багатоповерхівці на Легоцького тимчасово відключать газ

У понеділок, 20 серпня, ПАТ «Закарпатгаз» розпочинає роботи з планово-технічного обслуговування багатоповерхівки на вул. Легоцького, 17, в обласному центрі.

В Ужгороді продаватимуть освячений мед

З п’ятниці по неділю включно в Ужгороді буде солодко – триватиме ярмарок "Медовий Спас", що розгорнеться на набережній Незалежності (від Лінгвістичної гімназії ім. Т. Шевченка у напрямку пам’ятника Августину Волошину). Розташовувати намети із солодким ароматним крамом пасічники (а запланована участь понад 20 бджолярів) почнуть вже з 8-ї ранку у п’ятницю, 17 серпня, і працюватимуть до 18-ї години.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат