Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1520, 20

Сприятливий інвестиційний клімат створюватимуть в Ужгороді

На виконкомі Ужгородської міськради прийняли рішення про програму підтримки розвитку малого та середнього підприємництва. Головною метою даної програми є:

Виконком: Боздоський парк має більше витрат, ніж прибутку

На засіданні виконкому розглядали питання про фінансовий стан КП «Парк культури та відпочинку «Боздоський».

У центрі Ужгорода демонтують одну з терас

Відповідний проект рішення розглядатимуть на завтрашньому засіданні виконкому.

За рухом маршруток тепер можна прослідкувати в Інтернеті

Відтепер жителі та гості Ужгорода можуть за лічені секунди дізнатись, як добратися з однієї точки міста до іншої на громадському транспорті. Сервіс EasyWay допоможе підібрати зручний маршрут з урахуванням фінансових та часових затрат, а також прокладе найкоротший автомобільний шлях.

В Ужгороді загорівся підвал історичної будівлі

Вчора в ужгородському Жупанаті сталася пожежа – приблизно 13.30 там загорівся підвал.

У зв‘язку зі святами в Ужгороді перекриють рух (КАРТА-СХЕМА)

В Ужгороді через свято молодого вина заплановано на 1-2 грудня перекриють рух у центральні частині міста. Про це   повідомили в Ужгородській міській раді.

Ярмарок вакансій пройде в Ужгороді

У вівторок, 27 листопада, о 10.00 на території Ужгородського районного центру зайнятості (вул. Бородіна, 14, район «П’яного базару»)відбудеться Ярмарок вакансій для мешканців Ужгородщини.

На сесії Ужгородської міськради розглянуть питання про нового секретаря

Сесія Ужгородської міської ради відбудеться 7 грудня.

На площі Петефі в Ужгороді планують встановити фонтан

За інформацією керуючої справами Ужгородського міськвиконкому Даніели Геворкян, через перенасичення історичного центру транспортом, в Ужгороді планують створити ще одну пішохідну зону — на площі Шандора Петефі.

На Минайській коло «Сільпо» нарешті буде   світлофор?

Про можливість облаштування світлофору біля торгового центру «Сільпо» йшлося сьогодні, 21 листопада,   на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Невже Балога не заспокоївся і тепер хоче купити крісло ректора УжНУ?

Як стало відомо «Новинам Закарпаття» з джерел, близьких до відомої закарпатської сім’ї , після її програшу на виборах все більше наближених до неї людей бажають її «злити».

Відомому художнику із Закарпаття урочисто відкриють пам'ятник

У понеділок, 19 листопада у м. Ужгороді о 14:00 на пл. Театральній відбудеться урочисте відкриття пам'ятника всесвітньо відомому художнику, закарпатського походження Ігнатію Рошковичу.

Порядок в Ужгороді — під контроль відеокамер   (Фото)

Основна маса порушень з питань несанкціонованого викидання сміття в місті фіксується камерами зовнішнього спостереження, які встановлені неподалік контейнерних майданчиків

Сліди "художника" на Театральній почистили   за   5 тис. грн.  

«Художнику», який розписав стіну на пл. Театральній, доведеться відшкодувати завдані збитки. Про це повідомляє сайт Ужгородської міської ради.

В Ужгороді газовики безкоштовно встановлюють лічильники

З понеділка, 12 листопада, ПАТ «Закарпатгаз» розпочав планово-технічне обслуговування (ПТО) двох чергових будинків на проспекті Свободи в Ужгороді.

В Ужгороді відбудеться суботник

Сьогодні міський голова Віктор Погорєлов підписав розпорядження про проведення єдиного санітарного
дня та міського суботника.

Влада Ужгорода хоче забрати приміщення стоматполіклініки

До представників засобів масової інформації та громадськості міста Ужгорода звернувся колектив Закарпатської обласної клінічної стоматологічної поліклініки з проханням взяти участь у зборах трудового колективу, 13 листопада 2012 року.

В Ужгороді біля сміттєзвалищ буде відеонагляд?

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов зазначив, що необхідно жорсткіше взятися за вирішення проблеми стихійних сміттєзвалищ та притягнення порушників до відповідальності.
Було дано завдання в.о. першого заступника міського голови Віталію Семалю та Олександру Шушці, начальнику муніципальної поліції та правопорядку закцентувати увагу на цій проблемі, шляхом встановлення тимчасового відео спостереження у проблемних місцях.

На сесії міськради розглянуть питання призначення Семаля першим заступником мера Погорєлова

На наступній сесії буде винесено проект рішення про призначення Віталія Семаля першим заступником міського голови Ужгорода. Про це повідомив мер Віктор Погорєлов.

Експерти обговорять, чи варто реконструювати площу Народну в Ужгороді

Cьогодні, 13 листопада, о 12.15 у прес-центрі "Закарпаття" відбудеться прес-конференція.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат