Вечірній «дурдом» в Ужгороді — на щастя, без жертв (ФОТО, ВІДЕО)

admin 10.02.2015 08:48 РАТУША

З обіду понеділка, 9 лютого, в обласному центрі Закарпаття встановилась сніжна погода, на дорозі – ожеледиця. А завершення перший робочого дня тижня запам’ятається резонансним ДТП.


Керівництво Ужгорода і комунальні служби не змогли оцінити подарунок природи у вигляді теплої зими – на календарі вже лютий, а сніжних днів та ожеледиці було не так вже й багато. Проте й не такі часті сезонні примхи погоди спричиняють дорожній колапс.

З обіду понеділка, 9 лютого, в обласному центрі встановилась сніжна погода, на дорозі – ожеледиця. А завершення перший робочого дня тижня запам’ятається резонансним ДТП.

За попередніми даними, в аварію у районі комплексу «Ізумруд» потрапило до 5 автомобілів, серед яких легковик, пожежна та швидка допомога, яких розвернуло поперек дороги.

Снігоприбиральний грейдер, який «кинувся» до   «Ізумруду» на боротьбу з ожеледицею, сам став її жертвою. Їдучи вниз (до вул. Кошицька) буквально зніс паркан приватного маєтку. За попередніми даними, водій спецавтомобілю нібито уходив від зіткнення з легковиком. На щастя ніхто при цьому не постраждав. Вантажівку з «визволяли» за допомогою екскаватора. Після чого вона самостійно покинула місце ДТП виконуючи свої безпосередні функції – посипання доріг.

Після ДТП на посипку доріг нашого міста вийшов ще один грейдер.

Сподіваємось, що міська влада компенсує власникам постраждалого будинку усі заподіяні збитки.

uzhgorod.net.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат