Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-08') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1600, 20

Ужгородців запрошують до участі у фестивалі-ярмарку "Золота осінь"

Запрошуємо всіх бажаючих субєктів господарювання та фізичних осіб   взяти участь у проведенні щорічного фестивалю-ярмарки "Золота осінь”, який відбудеться 29 - 30 вересня 2012 року у м.Ужгороді по вул. Довженка-Фединця.

В Ужгороді започатковують Вуличний університет

8 вересня в Ужгороді у парку «Підзамок» відбудеться перший «Вуличний університет» -   дискусійна   платформа для обговорення актуальних суспільно-політичних проблем. Студентом ВУ може стати кожен, незалежно від віку, соціального стану чи інших стереотипів. Позбувшись університетського бюрократизму, корупції та культу «бала» будемо разом отримувати нові знання й пізнавати світ, - зазначають організатори.

Суддю відкликали з відпустки, аби зняти арешт з "Корони" - джерела

Потенційні покупці ужгородської «Корони» звернулися в Ужгородський міськрайонний суд для зняття арешту прокуратури на її продаж. Про це повідомляє сайт Новини Закарпаття.

На мера Ужгорода відкриють кримінальну справу

На мера Ужгорода відкриють кримінальну справу, оскільки пан Погорелов - мер міста Ужгорода, ігнорує закони України. Згідно з рішенням суду мерія повинна виплатити 425 тисяч гривень та повернути їх ТОВ «Максавто».

В Ужгороді шукають машину, що скидала будівельне сміття на необладнаний під це контейнерний майданчи

Мерія просить допомогти відшукати автомобіль, з якого скидали будівельне сміття на необладнаний під це контейнерний майданчик. Це дозволить притягнути до адміністративної відповідальності водія, а також організацію (ТОВ "Комфортбуд"), на яку він працює.

У багатоповерхівці на Легоцького тимчасово відключать газ

У понеділок, 20 серпня, ПАТ «Закарпатгаз» розпочинає роботи з планово-технічного обслуговування багатоповерхівки на вул. Легоцького, 17, в обласному центрі.

В Ужгороді продаватимуть освячений мед

З п’ятниці по неділю включно в Ужгороді буде солодко – триватиме ярмарок "Медовий Спас", що розгорнеться на набережній Незалежності (від Лінгвістичної гімназії ім. Т. Шевченка у напрямку пам’ятника Августину Волошину). Розташовувати намети із солодким ароматним крамом пасічники (а запланована участь понад 20 бджолярів) почнуть вже з 8-ї ранку у п’ятницю, 17 серпня, і працюватимуть до 18-ї години.

В Ужгороді тимчасово перекривають дві вулиці

Департамент міського господарства інформує: від завтра, п’ятниці, 17 серпня, буде перекрито рух вулицею Швабською в зв’язку з проведення ремонтів вводів водогону. Швабську повністю перекриють з 6-ї ранку у відтинку від проспекту Свободи та до вулиці Жемайте.

Гумор кандидата Чучки: Люди добрі, подайте хто скільки може, але не більше 21 тис. грн.!

Кандидат до Верховної Ради України гуморист Чучка на своїй сторінці у Фейсбуці звернувся до тих, хто його "зафрендив", із закликом робити внески на виборчий рахунок пана Павла. При цьому сором'язливий кандидат скромно благає, аби "сума внеску не сміла перевищувати 21 тисячу грн. від однієї особи".

"Листівки з минулого" таки будуть в Ужгороді? (ФОТО)

На засіданні науково-художньої ради, яка діє при виконкомі Ужгородської міської ради, йшлося про проекти, які пропонуються для оздоблення міста (переважно встановлення малих архітектурних форм), що пропонуються громадськими ініціативами і котрих останнім часом побільшало.

Що розглянуть на виконкомі Ужгородської міськради?

У середу, 15 серпня, о 14.00 відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міськради.

Депутат, причетний до викупу "Корони", в понеділок покине ЄЦ? (ДОПОВНЕНО+)

Про це у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук повідомив сам наразі чинний депутат Ужгородської міськради від Єдиного Центру Іван Волошин.

В УжНУ створять військову кафедру?

Із дня на день приймальна комісія продовжує підбивати підсумки вступної кампанії, а потім оголошує їх привселюдно на щоденних засіданнях.

Роми у центрі Ужгорода (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ + ФОТО)

До редакції надійшов лист.
Доброго дня шановна редакція! Хотілося б Вам розповісти, а точніше запитати, куди дивиться наша міська влада і що саме вона виконує на своєму робочому місці?. Мова от про що: наше місто одне з найстаріших в Україні, має цікаву історію, гарну архітекуру, смачну каву і хороших людей — так кажуть всі туристи, які приїжджають до нашогог міста, але в них
залишається певний гіркий осад — це бомжі і цигани, які окупували всі лавиці, сходи і бордюри вулиць Театральної, Корзо, та Волошина, яким немає проходу, і які завжди пиячать, сплять, сваряться і засмічують наше затишне місто.

Ужгород: Вулиця Закарпатська наче після бомбардувань

Вже близько місяця вул. Закарпатська в одній з частин перекопана. Біля будинку №26 викопана велика яма, через яку не можна не лише пройти тротуаром, але й заїхати до двору майже нереально.

В Ужгороді на Театральній жбурляли кедами в портрет Колесніченка

Акція «Займіться ділом, а не мовою» пройшла в рамках Всеукраїнської акції «Врятуй українську мову!», і за мету мала продемонструвати незгоду ужгородців із ініційованим депутатом-регіоналом Вадимом Колесніченком законопроектом «Про засади державної мовної політики».

Провінціальна мелодрама: Трикур образився на Погорелова

Схоже, Віктор Трикур таки образився на Віктора Погорелова. Бо навіть не прийшов на виконком. Вперше.

Заступникам Погорєлова і секретарю міськради підняли зарплату

Перед розглядом відповідного питання на сьогоднішній сесії Ужгородської міської ради секретар міськради Віктор Щадей просив депутатів не підтримувати проект рішення «Про впорядкування оплати праці міського голови, першого заступника міського голови, заступників міського голови», або не підвищувати оклад особисто йому.

В Ужгороді ями на дорогах обвели білою фарбою

На спонтанну акцію, про яку анонсував у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук журналіст, кореспондент Нового каналу на Закарпатті Віталій Глагола, надвечір у п’ятницю відгукнулося кілька небайдужих.

Родина заступника мера Ужгорода заробила мільйони, однак чиновник не відмовився від матдопомоги

Перший заступник Ужгородського міського голови Віктор Трикур минулого року заробив 931 тисячу 616 гривень, а його родина – дружина, донька та син – 1 мільйон 371 тисячу 53 гривні. Такі суми пан Трикур вказав у декларації про доходи за 2011 рік, котра опублікована у газеті «Ужгород».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат