Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1420, 20

На період травневих свят введуть додатковий потяг "Ужгород-Харків"

У зв’язку із зростанням пасажиропотоку в період великодніх та травневих свят Південна залізниця призначила додатковий швидкий нічний поїзд №225/226 Харків-Ужгород. Про це УНН повідомили у прес-службі залізниці.

Дзвоніть, якщо в Ужгороді не світять ліхтарі

В Ужгороді зовнішнім вуличним освітленням займається ПП "Промтехобладнання". У нічний час ліхтарі вмикаються о 19.00 (плюс-мінус 15 хв.), а вимикаються зранку о 6.00.

Ужгородська податкова виграла в судді справ на 17,4 мільйона гривень

У провадженні судів різних інстанцій станом на березень 2013 року знаходиться 473 справи між Державною податковою інспекцією Ужгорода та платниками податків на загальну суму 258,2 млн.грн..

Ужгородці стурбовані непрацюючими світлофорами (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

Доброго дня, шановна редакція газети РІО! Пишу вам з проханням розібратися з нагальною проблемою міських світлофорів, які на мій погляд у край незадовільному стані.

В Ужгороді створять науковий парк

На базі УжНУ протягом наступних трьох років планують створити науковий парк. Відповідну програму   прийняли сьогодні депутати обласної ради на черговій сесії.

Мер Ужгорода ще не знає, чи білборди його сина є передвиборчим піаром

З нагоди 8 березня на центральних магістралях Ужгорода з’явилися білоборди із вітаннями для жінок від Андрія Погорєлова – сина чинного мера міста Віктора Погорєлова. Zaholovok.com.ua поцікавився у Віктора Володимировича, чи означає це старт майбутньої виборчої кампанії сина.

Мера Ужгорода "болить транспорт"

"Мене як мешканця міста дуже болить те, що робиться з транспортом", - сказав Віктор Погорєлов під час сьогоднішньої прес-конференції.

Він нарікає на те, що в Ужгороді дуже багато машин, які хаотично паркуються: "ставлять автомобілі на зелених зонах, і так далі".

Ужгородський цвинтар у Барвінку "вичерпається" до літа, а новий "запрацює" у травні

Цвинтар у селі Барвінок біля Ужгорода вичерпав свій ресурс. Новий буде облаштований поблизу українсько-словацького кордону. Для цього уже виділили 17 гектарів землі.

Маршрути громадського транспорту 15 міст України з’явились на Картах Google

Функція "Громадський транспорт" на Картах Google стала доступна у 15 найбільших містах України. Про це у вівторок повідомила прес-служба Google Україна. Закарпатська столиця —
місто Ужгород

Держінспекція каже, що Стипендії в УжНУ виплачують без порушень

Ужгородському національному університеті працювала Державна інспекція навчальних закладів України. Позаплановій перевірці передувала розміщена у місцевих ЗМІ інформація про призначення стипендій студентам, які навчаються на держзамовленні.

В Ужгороді відбудеться сесія міськради

29 березня, о 10-й годині, відбудеться засідання чергової XVII сесії Ужгородської міської ради. Відповідне розпорядження підписав Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов.

Ужгородців просять струсити сніг з дахів

Вразі, якщо біля вашої будівлі є пішохідна зона, а на даху зібрався сніг необхідно вжити запобіжних заходів.

Ужгородського депутата І. Волошина суд визнав корупціонером

Cуддя Ужгородського міськрайонного суду оголосив рішення, прийняте за результатами розгляду адміністративної справи про вчинення корупційного правопорушення стосовно депутата Ужгородської міської ради, голову ГО "Антикорупція" Івана Волошина.

В Ужгороді завтра зберуть близько 100 літрів використаних батарейок

Учора у смітниках на вулиці 8-Березня знаходилось близько 20 використаних батарейок. Як відомо, одна батарейка, при потраплянні у навколишнє середовище, забруднює 20 квадратних метрів ґрунту або 400 літрів води. Тож сьогодні варто нагадами ужгородцям про спеціальні пункти збору використаних батарейок, котрі з минулого року діють по всьому місту.

В Ужгороді мешканці вулиці Лобачевського б'ють на сполох

У зв'язку з опадами, що були в останні дні на Закарпатті, затопило одну з самих жахливих вулиць Ужгорода. Жителі багато страждальної вулиці Лобачевського в розпачі, всі їхні попередні звернення до компетентних органів були проігноровані.

Пішохідні переходи в Ужгороді, несуть пряму загрозу життю людей

Пішохідні переходи несуть пряму загрозу життю людей. Так можна назвати ситуацію, що склалась.

"Стражі порядку" охоронятимуть Ужгород

Громадське формування "Стражі порядку Ужгорода" охоронятиме громадський спокій в місті разом з міліцією.

Ужгородом курсуватиме спеціальний автобус для людей з обмеженими можливостями

В Ужгороді з’явиться автобус загального користування обладнаний для перевезення людей з обмеженими можливостями.

Ужгородська маршрутка №7 не їздитиме до кінцевої зупинки

6 березня виконкомі прийняли рішення "Про тимчасову зміну схеми руху автобусного маршруту".

«Стражі порядку»спільно   з міліцією охоронятимуть Ужгород

Сьогодні, 6 березня, на засіданні виконавчого комітету ужгородської міської ради прийняли рішення про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку "Стражі порядку Ужгорода"

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат