Балога з Погорєловим планували вкрасти виділені Євросоюзом — 1,7 мільйона гривень (ВІДЕО)

admin 07.08.2015 11:54 РАТУША

Півтора роки тому між польським містом Ярослав і українським Ужгородом була підписана грантова угода щодо реконструкції пам’яток архітектури. Дивіться на Ютубі "Закарпатський синдром Балоги" https://www.youtube.com/watch?v=VZAm90biewI

Згідно з проектом, в Ярославі відновили б Кам’яниці, в Ужгороді пам’ятку архітектури національного значення Винний Льох, який в народі називають Совиним гніздом.

Для втілення задуманого в життя, Ужгороду виділили 900 тисяч євро. Щойно гроші надійшли на рахунок Ужгорода, мер міста Віктор Погорєлов, незаконно підписує договір з фіктивним громадським об’єднанням, яке створив наближений до Балоги Віктор Трикур. За допомогою цього договору, вони планували вкрасти виділені Євросоюзом суми — 1,7 мільйона гривень.

Щодо цієї надзвичайно цинічної спроби, журналісти програми «Схеми: корупція в деталях» на телеканалі «Радіосвобода», провели своє розслідування, в якому викривають всіх дійових осіб справи, в тому числі нардепа Віктора Балогу, колишнього першого заступника мера Ужгорода Віктора Трикура, теперішню заступницю міського голови Ольгу Травіну і самого мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/52016

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат