Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1400, 20

Виконком Ужгородської міськради заборонив продавати спиртне і сигарети біля шкіл

На відстані 150 метрів від навчальних закладів торгувати спиртним та сигаретами забороняється. Відповідне рішення прийняли на вчорашньому засіданні виконкому.

Ужгородська міськрада відмінить рішення про встановлення плати за землю

Прокуратура Ужгорода через суд зобов'язала міську раду відмінити рішення про тимчасове встановлення плати за землю.

Закарпатець із Порошкова очолює посольство України в Індії

Індія є другою країною в світі за кількістю населення після Китаю. Нині там проживає понад 1 мільярд чоловік. Тим приємніше, що Посольство України у цій державі очолює уродженець Закарпаття Олександр Шевченко.

Сьогодні Ужгород завершує опалювальний сезон

Вчора, 15 квітня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний виносилося лише одне питання – про припинення опалювального сезону.

Що сьогодні робитимуть комунальники

Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які   заплановані   комунальними службами міста 12 квітня.

Що сьогодні робитимуть комунальники Ужгорода

Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які   заплановані   комунальними службами міста 10 квітня.

Ужгородці бояться переходити дорогу (ВІДЕО)

В обласному центрі поганий стан доріг не єдина проблема з якою стикаються водії. Світлофори, які працюють через раз, призводять до порушень правил дорожнього руху, а від цього потерпають пішоходи.

Подав у відставку начальник управління у справах молоді та спорту Ужгородської міськради

Як стало відомо, начальник управління у справах культури, сім’ї, молоді та спорту   Ужгородської міської ради Євген Бобров написав заяву на звільнення з посади.

В Ужгороді видрукували 90 нових поштових марок

90 різних видів марок виготовили студенти кафедри туризму Ужгородського національного університету.
На нових поштових марках зображені туристичні об’єкти та маршрути Закарпаття.

ЕЦ готов использовать «Міст» для провокаций против Ужгорода

Итак, свершилось, сегодня в помещении Ужгородской лингвистической гимназии прошло «собрание неравнодушных к городу граждан». Общественное объединение с названием «МІСТ» — таково название этого нового движения в Ужгороде, провело свою первую публичную акцию.

Що сьогодні робитимуть ужгородські комунальники

Інформація   з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які   заплановані   комунальними службами міста   на 8 квітня.

В Ужгороді "умільці"-сантехніки знову пустили воду в газову мережу

Учора, 7 квітня, о 12.45 за к.ч. ПАТ «Закарпатгаз» відновив газопостачання у 20 квартирах на проспекті Свободи,63 в обласному центрі. На кафе «Фламінго» газ опломбовано. Решта 4 квартири наразі залишаються без газу через відсутність абонентів у помешканнях на момент запуску газу.

Що сьогодні робитимуть ужгородські комунальники

КПЗГ «Агромікс»:
- капітальний ремонт зелених насаджень вул. Собранецької ;
- прибирання скверів згідно графіку;
К-сть задіяної техніки – 4 од.

Стародавній Ужгород волає по допомогу

Однією з топ-новин минулого тижня була відставка балогівського «зодчого» в Ужгороді, а саме начальника управління архітектури і містобудування, головного архітектора обласного центру, Олександра Шеби.

Ужгородці смітять, але не платять. «АВЕ» погрожує ліквідувати смітники і штрафувати

Недовго ужгородці раділи чистим смітникам: нині, через 3 місяці після створення підприємства «АВЕ Ужгород», деякі контейнери знову перепов­нені.

Прокуратура намагається довести, що представники Ужгородської міськради зловживають

Вчора, 2 квітня за рішенням суду слідчими прокуратури Закарпатської області проведено слідчі дії по вилученню   необхідних для доказування фактів зловживання службовим становищем посадовими особами Ужгородської міської ради.

В Ужгороді обмежать рух по вулиці Собранецькій

У зв’язку проведенням робіт КПЗГ "Агромікс" по обрізці дерев 4 та 5 квітня з 8:30 до 16:30 буде обмежено рух по вулиці Собранецькій на ділянці від пл. Бабушкіна до вул. Гойди.

У Боздоському парку знесуть ресторан

Самочинно збудований ресторан на території природно-заповідного фонду міста Ужгорода буде         знесено — прокуратура міста Ужгорода.

Що комунальники робитимуть 2 квітня в Ужгороді

Інформація   з робіт з утримання об’єктів міського благоустрою, які комунальні служби міста запланували на 2 квітня.

Прокуратура Ужгорода подасть до суду на незаконні рішення Ужгородської міськради

Апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури міста Ужгорода на самочинно збудовані об’єкти.
За інформацією старшого прокурора прокуратури м. Ужгорода Вадима Савчака, прокуратурою міста виявлено рішення суду, які всупереч вимогам цивільного та земельного законодавств, надають право власності на самочинно збудовані об’єкти на території міста Ужгорода.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат