Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1380, 20

В Ужгороді пройде фестиваль "Швейк Тур" АНОНС

Фестиваль «Дні чеськоі культури в Ужгороді» відбудеться в обласному центрі наприкінці травня. За словами організаторів, це буде найдовший культурний захід в історії міста, адже триватиме впродовж   10 днів.

Графік Пасхальних Богослужінь та освячення пасок в Ужгороді

Куди піти святити паску в Ужгороді. Православні та греко-католицькі храми.

Апеляцію депутата Волошина розглядали без свідка і з мітингом під стінами суду

29 квітня Закарпатський апеляційний суд розглядав заяву депутата Ужгородської міськради І. Волошина (як відомо, раніше суд визнав депутата корупціонером). Свідок, викликаний у справі, не з’явився, проте засідання тривало без нього. Натомість під стінами суду тривав мітинг-пікет.

Ужгородська податкова просить звернути увагу на місцевий податок на нерухоме майно

ДПІ у м.Ужгороді нагадує, що з нового 2013 року, введено новий місцевий податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, запроваджений ст. 265 Податкового кодексу України.

Закарпатці можуть розраховувати на відкриття авіарейсу "Ужгород-Прага"?

За місяць авіакомпанія, що обслуговує рейси з Ужгородського аеропорту, остаточно визначиться, чи розпочне рейси в напрямку Ужгород-Прага-Ужгород. Про це телеканалу «Перший Діловий» повідомили представники компанії, що займається перельотами

Де в Ужгороді продаватимуть розсаду

В Ужгороді визначили місця для торгівлі весняною розсадою.

В Ужгороді вчителям хронічно   затримують зарплату

Сьогодні вже 25 квітня, а працівники шкільних та дошкільних закладів Ужгорода все ще не отримали аванс, який повинен надходити на зарплатні картки до 15 числа кожного місяця.

28 квітня в Ужгороді розпочинається двотижневий фестиваль Сакури

З 29 квітня по 12 травня 2013 року в Ужгороді дано старт дням Саури в Ужгороді.

Ужгородський замок запрошує на виставки

Серед виставок — тимчасова експозиція «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.

Що сьогодні робитимуть ужгородські комунальники

Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які   заплановані   комунальними службами міста на 23 квітня.

Що сьогодні робитимуть комунальники

План роботи ужгородських комунальних служб на 19 квітня.

Кошмар ужгородських водіїв — дороги, густо вкриті виразками погореловських стандартів господарювання

Уже несколько дней в Ужгороде стоит теплая погода, и по прогнозам синоптиков она продлится еще неделю, после чего возможны дожди. Но ремонт, хотя бы ямочный (!!!), не производят в городе, где уже все дороги усеяны гигантскими, опасными для жизни водителей и пешеходов, ямами.

Земляні роботи на центральних вулицях Ужгорода проводитимуть лише у вихідні

Під час прийняття чергового рішення про надання дозволів на проведення земляних робіт на території м. Ужгорода Віктор Погорелов вніс пропозицію щоб земляні роботи, заплановані на центральних вулицях міста, виконувалися лише у вихідні.

Частину площі Петефі зроблять пішохідною

Частину пл. Ш.Петефі біля пішохідного мосту необхідно звільнити від транспорту. Після розгляду порядку денного вчорашнього виконкому міським очільником було порушено питання про закриття пл. Ш.Петефі біля пішохідного мосту для транспорту, яке буде винесено на обговорення транспортної комісії.

Ужгородська влада запропонувала безробітним громадські роботи

Для забезпечення тимчасової зайнятості   безробітних, які перебувають на обліку в Ужгородському міському центрі зайнятості, та з метою організації і проведення громадських робіт тимчасового характеру члени виконкому прийняли рішення про організацію громадських робіт у 2013 році.

Виконком Ужгородської міськради заборонив продавати спиртне і сигарети біля шкіл

На відстані 150 метрів від навчальних закладів торгувати спиртним та сигаретами забороняється. Відповідне рішення прийняли на вчорашньому засіданні виконкому.

Ужгородська міськрада відмінить рішення про встановлення плати за землю

Прокуратура Ужгорода через суд зобов'язала міську раду відмінити рішення про тимчасове встановлення плати за землю.

Закарпатець із Порошкова очолює посольство України в Індії

Індія є другою країною в світі за кількістю населення після Китаю. Нині там проживає понад 1 мільярд чоловік. Тим приємніше, що Посольство України у цій державі очолює уродженець Закарпаття Олександр Шевченко.

Сьогодні Ужгород завершує опалювальний сезон

Вчора, 15 квітня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний виносилося лише одне питання – про припинення опалювального сезону.

Що сьогодні робитимуть комунальники

Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які   заплановані   комунальними службами міста 12 квітня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат