День молоді в Ужгороді так і не відбувся

Ірина Олаг, студентка відділення журналістики УжНУ 30.06.2015 16:42 РАТУША

26 червня в Боздоському парку мало відбутися святкування до Дня молоді. Однак обіцяне свято потерпіло фіаско. Очевидно, девізом організаторів вечора було "ні про що не турбуватись, ні за чим не турбуватись".

Пробувши в міський парк о 7-ій годині в очікуванні концертної програми, я встигла багато побачити й почути.

Святкування повинно було розпочатися о 15.00. Коли я прийшла "в те місце і в той час", то не побачила ні сцени, ні запрошених виконавців, та й узагалі   нікого, крім мене і кількох міліціонерів, які прийшли виконувати свої повноваження. Словом, чекала я разом з працівниками правоохоронних органів досить довго.   До цієї   атмосфери дуже влучним став би вислів однієї відомої пісні - "Надейся и жди", а мені, очевидно, була передбачена роль Хатіко.

Близько 20.00 почався переполох - приїхали організатори, а за ними кілька учасників дійства. Вони ж повідомили, що святкування затрималося у зв'язку з технічними незручностями. Навколо пожвавішали й продавці в наметах з обіцяним громадським харчуванням.

Чекаючи початку забав, я встигла познайомитися з власником одного з наметів. Він прийшов на концерт не один, а з домашнім улюбленцем. Скажу відверто, людей зо двадцять, які тут були, включно зі мною, розважала його собака - настільки спритна, енергійна, а до всього й розумна, що швидко завоювала нашу прихильність і стала головною фішкою свята, а попри це - чудовим порятунком від марних очікувань. Якби її енергійності та правильної координації додати організаторам, то святковий концерт міг би відбутися. Принаймні вона концертну програму виконала «на відмінно».

А щодо обіцяного свята для молоді, то його так і не було.   Технічні проблеми знову дали про себе знати, і всі зрозуміли, що очікування марні. Тож обіцяний День молоді так і не відбувся в Ужгороді...


Ірина Олаг, студентка відділення журналістики УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат