Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1600, 20

Ужгородська художниця-аматор Світлана Кремінь презентуватиме картини у Києві

Живописні полотна, улюбленої ужгородцями аматорки Світлани Кремінь, відтепер можуть побачити й Кияни та гості столиці.

В Ужгороді відбувся органно-саксофонний концерт

Оригінальний концерт ужгородцям представили лауреати міжнародних конкурсів ужгородка Олеся Гайдук (орган) та одеситка Анна Степанова (саксофон, вокал). Дівчата представили цікаву насичену концертну програму, довівши, що орган і саксофон можуть прекрасно доповнювати один одного.

Закарпатка Анжеліка Лях представлятиме Україну на Miss Globe International 2012

Закарпатська красуня Анжеліка Лях представлятиме Україну на світовому конкурсі краси «Miss Globe International 2012», є одним з найстаріших і відбувається вже 88 рік поспіль. Конкурс триватиме у період з 28 вересня по 15 жовтня на о. Кіпр.

Афіша вистав театру "Бавка" (АФІША-ФОТО)

Репертуар Закарпатського академічного обласного театру ляльок „БАВКА” на жовтень 2012 року. Розпочинається 32-й театральний сезон.

13 жовтня на Берегівщині відбудеться фестиваль "Золотий гуляш"

13 жовтня у с. Мужієво Берегівського району відбудеться фестиваль-ярмарок «Золотий» гуляш». Гості свята скуштують та навчаться готувати справжній «золотий» гуляш, продегустують кращі вина, спробують себе у плетінні кошиків, ткацтві, бісероплетінні і танцюватимуть чардаш.

На "Євро-данс-2012" будуть змагатися танцюристи і показуватимуть майстер-класи

«ПАДІЮН» знову в епіцентрі танцювальних подій. Кількасот танцюристів уже вкотре приїдуть до Ужгорода аби позмагатися на танцмайданчику у конкурсі «ПАДІЮН   - Євро-данс 2012».

Під час "Bereg Fest" відбудеться вогняний велопробіг

За ініціативи Берегівського турінфоцентру та ГО "Чистий Берег" на Берегівщині відбудеться велопробіг "Вогонь на колесах". Подія триватиме у рамках святкування BEREG FEST 2012

Чиновники Воловеччини взяли участь у велопробігу

16 вересня 2012 року, в рамках "Європейського тижня мобільності", за ініціативою Воловецької селищної ради та громадської організації "FORZA", за сприяння громадських організацій "Рідне Закарпаття", "ВІЖИ-3000", Асоціація "Шипот", вже вдруге відбувся велопробіг за маршрутом Воловець - Жденієво - Воловець.

В Ужгороді презентують книгу про закарпатську Гуцульщину

Історико-етнографічний нарис "Закарпатська гуцульщина", автором якого є громадсько-політичний діяч, старший наукоийй співробітник НДІ політичної регіоналістики УжНУ, голова Закарпатського обласного об'єднання ВУТ «Просвіта» Володимир Піпаш.

В Ужгороді розкажуть про деталі цього річного BEREG FEST

У четвер, 20 вересня 2012 року, о 14:00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція оргкомітету 49-го Міжнародного фестивалю «Дружба без кордонів» BEREG FEST 2012.

День міста в Ужгороді святкуватимуть тиждень (Програма)

В Ужгороді до Дня міста запланований ряд культурно-мистецьких та спортивних заходів.

Падіюн розпочинає новий навчальний рік (Програма)

15 вересня в ужгородському Падіюні відбудеться "Свято відкриття нового навчального року".

Журналіст із Закарпаття Максим Мельник одержав нагороду на міжнародному фестивалі

1 вересня у прямому ефірі телеканалу Тиса-1 оголошено переможців фестивалю для національних меншин «Мій рідний край». Перше місце міжнародне журі присудило Раду Флоря (радіо Тигру Муреш, Румунія) за радіопрограму «Караванне радіо» та Максиму Мельнику за телепрограму «Шаланки. Істина у бочці» (Закарпатська ОДТРК).

BEREG FEST 2012: Попередня програма святкування

Неділя, 30 вересня 2012 року, м. Берегово, стад. «Дружба»

Переможець конкурсу від "BEREG FEST 2012" отримає в подарунок дзеркальну фотокамеру

У рамках 49-го фестиваль стартував фотоконкурс «Гостинна Берегівщина», головним призом якого буде дзеркальна фотокамера.  

На День знань ужгородцям покажуть перформанс і розважатимуть малечу в Боздоському парку

Близько 60 робіт у   сюрреалістичному жанрі запропонують мешканцям і гостям міста на площі Театральній 1 вересня. Авторські роботи двох молодих художниць підвісять на мотузки, а   музичний супровід перегляду свторюватиме гурт “Flame Of Your Heart”.

На фестиваль "ПораБуло" цього року з’їдуться митці з інших областей та з-за кордону

30-31 серпня в Амфітеатрі Ужгорода відбудеться IV мистецький поліпрофільний фестиваль "ПораБуло". Про цю довгоочікувану подію нам вдалося розпитати у однієї з організаторів заходу – Віти Мунчак.

Мукачівці відсвяткували храмове свято гучним концертом за участі відомих зірок

29 серпня на мукачівському стадіоні ДЮСШ   зібралось чимало людей. Серед них були присутні жителі Мукачева та інших куточків Закарпаття.

У суботу в Ужгороді покажуть перфоманс у стилі сюрреалізму

У середу, 29 липня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів незвичного перформансу у стилі сюрреалізму, що відбудеться в Ужгороді на Театральній площі цієї суботи.

Майстриня hand-made Ліна Ісак створює прикраси у вигляді швейної і друкарської машинки

Кожна дівчина хоче бути особливою, у цьому нам допомагають прикраси, які віддзеркалюють особистість та додають родзинку в наш образ. І ось у цьому нам допомагає біжутерія від Ліни Ісак!
Отож привіт усім шанувальникам Hand-made!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат