«Музика, народжена Львовом» - свято від пива «Львівське» до Дня Львова

26.04.2013 15:12 ДОЗВІЛЛЯ

11 травня 2013 року з нагоди Дня Львова – пиво «Львівське» представляє незабутнє свято – музичний літопис «Музика, народжена Львовом». Вперше трьохсотлітня музична історія міста Лева лунатиме у його «серці» завдяки бренду «Львівське». Вона оживе у творах найвідоміших композиторів та виконавців, які були натхненні Львовом: від Ксавера Моцарта до Володимира Івасюка.

Розпочнеться святкування від «Львівського» важливою подією не тільки для Львова, а й для усієї музичної України: 11 травня о 12.15 відбудеться урочисте відкриття меморіальної дошки славетному українському композитору Анатолію Кос-Анатольському. Пам’ятна таблиця буде встановлена у Львові на фасаді будинку на вул. Л. Глібова, 15, де жив маестро.

Того ж дня о 14:00 музичний літопис від «Львівського» перенесеться у колоритні львівські ресторани («Віденська кав’ярня», «Вежа крамарів», «Хмільний Дім Роберта Домса», «Білий Лев», «Перша кляса», «Купол» та «Корзо Паб»). У цих знаних гастрономічних закладах у День Львова під виступи «живих» колективів шеф-кухарі ресторанів розкриватимуть секрети кухні по-львівськи: презентуватимуть улюблені страви відомих львівських композиторів та музикантів, які найкраще смакують з «Львівським» - Кос-Анатольського, Івасюка, Білозора. Особливою пропозицією в унікальному меню від пива «Львівське» буде й «фірмова» страва від знаменитого піаніста, диригента й композитора Франца Ксавера Вольфганга Моцарта, який свого часу три десятиліття жив і творив у Львові.

В той час, коли кухарі ресторацій пригощатимуть гурманів стравами від львівських легенд, просто неба, на проспекті Свободи відбуватимуться організовані пивом «Львівське» забави та танцювальні майстер-класи.

А завершиться музичний літопис «Музика, народжена Львовом» від пива «Львівське» концертом на площі Адама Міцкевича (живий звук). 11 травня з 18:00 відомі львівські шлягери (пісні Кос-Анатольського, Весоловського, Івасюка, Білозора, Морозова, «Братів Гадюкіних» та ін.) виконуватимуть найяскравіші львівські артисти, які прославляють місто Лева не тільки на всю Україну, а й за її межами. Для львів’ян виступатимуть вокальна формація «Піккардійська Терція», володар титулу «Голос країни» Павло Табаков, балет Ірини Мазур «Життя». А також: Назар Савко, Владіслав Левицький, Олеся Киричук і гурт Green Silence.

Тарас Маципура, провідний бренд-менеджер ТМ «Львівське» компанії Carlsberg Ukraine: «Зовсім скоро Львів відзначить своє 757-річчя, і вже традиційно перше українське пиво ТМ «Львівське» влаштовує на честь Дня народження славетного міста особливе свято. Цього року ми приготували для львів’ян та гостей столиці Галичини оригінальний музичний подарунок, який, я сподіваюсь, надовго запам’ятається учасникам свята. «Львівське» як ніхто розуміє значення пісні у багатовікових традиціях українського народу. Адже цінність музики саме в тому, що вона передається з покоління в покоління, зберігає і відображає дух епохи».  

* * *
 
Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками   2012 року Carlsberg Group продала 140 мільйонів гектолітрів пива.
Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», Holsten, Corona, Negra Modelo, «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє Nielsen*, за підсумками 2012 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,2% в натуральному вираженні. На ринку квасу компанія займає частку 34,4% у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com  

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine
 
*Nielsen Holdings NV (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельних звичках. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41
a.shevelyov@nobletmedia.com

 photo Afisha_Lviv_zpsc83caf38.jpg

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат