Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1540, 20

Студенти УжНУ розробили поштові листівки з родзинками Закарпаття

У понеділок, 3 грудня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація поштових листівок, присвячених закарпатським туристичним родзинкам.

Чарівну перлинку обрали в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Тринадцятий щорічний конкурс краси для найменших ужгородок закінчився перемогою Анни-Марії Сентимрей.

Кращі дівчата змагалися між собою за право участі у конкурсі "Міс Ужгород 2013"

29 листопада у приміщенні клубу «Panorama by Kashtan» пройшов кастинг на участь у VI міському конкурсі краси «Міс Ужгород 2013». Участь прийняли 16 конкурсанток віком від 15-ти до 22-х років. Переважна більшість із них   – ужгородки, хоча були й представниці з Хуста та Стрия.

У Мукачівському замку триває виставка "Зустріч поколінь"

З 22 листопада і ще найближчі два місяці мукачівці та гості міста зможуть відвідати галерею.

Суспільники УжНУ обрали міс факультету

28 листопада у приміщенні «Ювентуса» відбулося святкування Дня першокурсника на факультеті суспільних наук. Паралельно з ним проводився конкурс «Міс-2012».

В Хусті відкрили виставку «Час поміж часом»

Днями у хустській міській галереї відбулося урочисте відкриття виставки подружжя українців, які проживають у Молдові, Ірини Шух та Василя Іванчук.

Живий звук і фантастична атмосфера від Бориса Гребенщикова в Ужгороді

На Закарпаття їде легендарний Акваріум на чолі з Борисом Гребенщиковим. Концерт відбудеться 18 грудня в обласній філармонії. Старт о 19.00. Живий звук і фантастична атмосфера.

В Ужгороді влаштували чайний день

24 листопада, у ПАДІЮНі пройшов фестиваль під назвою "Herbal Tea Day in Uzhgorod". Відвідувачі мали можливість скуштувати смачний трав’яний чай, побачити виставку картин та фото-робіт , присвячених чаю а також купити всіляких трав’яних сумішей для улюбленого напою.

Імбирний чай та інші радощі від студії сучасного танцю «Бліц»

Як приємно загорнутися холодним зимовим вечором у теплу ковдру та заварити собі імбирний чай або глінтвейн. Повільно пити чарівний напій та насолоджуватися приємною книгою або ж фільмом… Ось і Студія сучасного танцю «Бліц» пропонує провести такий теплий та затишний вечір… гуртом!

Ляльковий театр повернувся на Театральну (РЕПЕРТУАР на грудень)

Репертуар Закарпатського академічного обласного театру ляльок
„БАВКА” на грудень 2012 року.

"Бавка" розпочне грудневий репертуар з прем'єри

Принаймні, з двох приємних подій   почнеться робота Закарпатського академічного обласного театру ляльок   в   грудні цього року. Одна з них - вистави знов проходитимуть в теплому затишному приміщенні театру на площі Театральній, де зроблений ремонт арки над сценою, а обласна влада обіцяє знайти можливості і впритул зайнятися капітальним ремонтом історичної будівлі.

В Ужгороді допомагали дітям,"купуючи" зустрічі у соціальних мережах

У ніч з 21-го на 22-ге листопада в одному з нічних клубів Ужгорода відбулася вечірка організована ініціаторами благодійного проекту «Купи зустріч – допоможи дитині» - 2012. Вона була націленою також на благодійність і тому всі зібрані кошти будуть передані дитячим закладам області. Публіку розважали ді-джеї Michael Volt, Mikki & Minimalist, Acid та Edu, команда КВН «БУМ», а також гурт «Альтер Еґо». Не обійшлась така подія і без наших славнозвісних студентів з філологічного, інженерно-технічного, історичного, хімічного та інших факультетів. На їхню думку такі вечірки мають проходити частіше, адже благодійність – це те, до чого треба активно залучати молодь.

Мирослав Дорчинець отримав відзнаку "Золотий письменник України"

24 листопада на урочистій церемонії у Києві вперше вручили відзнаки українським авторам, чиї друковані романи від початку 2000 року перевищили 100-тисячні наклади "Золотий письменник України". Нагадаємо, серед нагороджених -   і закарпатський письменник і журналіст Мирослав Дочинець.

В Ужгороді оголосили результати 1-го етапу конкурсу   «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу»(ФОТО

Нещодавно в Ужгородській центральній дитячій бібліотеці відбулося свято книги , підсумки І-го етапу регіонального конкурсу:   нагородження учнів 4-5 класів загальноосвітніх шкіл Ужгорода   «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу».

Вечорниці з варениками пройшли в Ужгороді

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН»   зібралися на   вечорниці: співали пісні та їли вареники.

Ужгородські студенти розробили магніти для туристів (ФОТО)

26 листопада в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація сувенірних магнітів, присвячених закарпатським туристичним родзинкам. Журналістам магніти презентували їх розробники – студенти кафедри туризму УжНУ.

На Закарпатті видали документально-художню книгу про війну в Афганістані

Видання "Закарпатці у вирі Афганської війни" представив співробітникам СБУ в Закарпатській області учасник бойових дій в Афганістані, колишній очільник   регіонального органу держбезпеки генерал-майор у відставці Арзен Ухаль. У заході також взяли участь воїни-афганці – здебільшого ветерани Закарпатського органу держбезпеки.

Кіт бенгальської породи став кращим на конкурсі котячої краси в Ужгороді (ФОТО)

Серед ужгородських котів найкращим став бенгалець Лео. Він був єдиним представником бенгальської породи. Це дещо екзотичний, незвичний і не надто поширений вид для Ужгорода.   До слова, минулого року на виставці їх було троє.

Сувенірні магніти про Закарпаття представлять в Ужгороді

У понеділок, 26 листопада, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація сувенірних магнітів, присвячених закарпатським туристичним родзинкам.  

Програма Свята молодога вина в Ужгороді

Запрошуємо всіх на Cвято молодого вина, яке відбудеться 1 — 2 грудня   в Ужгороді, у винних підвалах по вул. Ракоці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат