Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1480, 20

ПАДІЮН подарував ужгородцям подорож країнами світу

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН»   на Старий-Новий рік   мандрували країнами світу.

Рокаш завтра презентує свій перший альбом

На презентації свого першого альбому "In Vinko Veritas", яка відбулася рівно рік тому, музиканти гурту РОКАШ пообіцяли за рік презентувати наступний. У суботу, 12 січня, вони виконають своїх обіцянку.

У мукачівському драмтеатрі заспівають молоді виконавці

У Російському драматичному театрі в Мукачеві відбудеться Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс естрадної пісні «Різдвяна зіронька».

Репертуар від лялькового театру Бавка

Дивіться афішу вистав у ляльковому театра "Бавка".

13 січня ПАДІЮН запрошує на свято

"Запрошуємо усіх завершити новорічно-різдвяний цикл свят разом із Закарпатським палацом дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» . Шоу-програма «Під Старий Новий рік» відбудеться 13 січня о 17.00 у концертній залі". Про це йдеться у прес-релізі ПАДІЮНу.

В Іршаві на Василя проведуть фестиваль вертепів

На Старий Новий рік Іршавою гулятимуть колядники.

Невдовзі - фестиваль різників у Закарпатті

Відпочинок у Закарпатті на прикінці січня буде не повний, якщо ви не відвідаєте традиційний для Берегівщини фестиваль різників.

Програма фестивалю "Червене вино"

Фестиваль вина в Мукачеві відбудеться на свято Василя (12-14 січня 2013 року) у самому серці старого міста. На гостей фестивалю очікують кращі винороби Закарпаття, що запропонують продегустувати вина власного виробництва.

У Мукачеві відбудеться різдвяний концерт хлопчиків та юнаків

Християнський культурний центр запрошує на Новорічно-Різдвяний концент Мукачівської хорової школи хлопчиків та юнаків.

У Мукачеві пройде конференція з виноробства

Закарпаття визначить роль виноробства у сталому розвитку туризму Карпат.

В Ужгороді відкриють виставку угорських митців

Закарпатський обласний художній музей імені Йосипа Бокшая запрошує на відкриття XVIII виставки Товариства угорських митців образотворчого та прикладного мистецтва Закарпаття імені Імре Ревеса.

Різдвяна виставка триває в ужгородській галереї (ВІДЕО)

У виставковій залі галереї "Ужгород" митці краю презентували широкому загалу експозицію художніх робіт різдвяної тематики.

Угорські журналісти зніматимуть матеріали про церкви Закарпаття

4 січня 2013 року   в обласній   раді   під   головуванням   керуючого   справами виконавчого апарату   обласної ради Михайла Поповича відбувся   робочий семінар редставників   партнерських організацій та   експертів, задіяних у   транскордонному   проекті   Програми транскордонного співробітництва   Угорщина-Словаччини-Румунія Україна   2007 – 2013 Європейського інструменту   Сусідства   та Партнерства   «Туристичний   маршрут до спільної   релігійної та культурної спадщини».

Встигнути все. Книжки, які варто прочитати на свята

"Українська правда. Життя" протягом року писала про книжкові новинки в Україні та за кордоном. Звісно, в огляди потрапили не всі книжки 2012 року.

У Мукачеві виготовлятимуть цукерки ручної роботи

На Закарпатті вперше започатковують виробництво власних цукерок та інших солодощів із справжнього якісного бельгійського шоколаду найвідоміших світових постачальників. Понад 25 видів цукерок, 10 видів мармеладу, нуга та інші солодощі закарпатського виробництва будуть представлені на відкритті першої спеціалізованої шоколадної крамнички у Мукачеві 5 січня.

Перевидали "Криничара" Дочинця

Роман Мирослава Дочинця «Криничар», який рік тому вийшов у мукачівському видавництві «Карпатська вежа», наприкінці 2012 року перевидало Всеукраїнське державне видавництво «Карпати».

Закарпатські гентеші вже гострять ножі на бідних хрюшок

Відпочинок у Закарпатті на прикінці січня буде не повний, якщо ви не відвідаєте традиційний для Берегівщини фестиваль різників.

AERONAUTICA та Лагутенко готують інноваційне шоу в планетаріях світу (ВІДЕО)

Ілля Лагутенко і електро-рок-одесити AERONAUTICA презентували альбом «Космічний рейс» − у величезному сучасному клубі Москви «Stadium Live», у білих космічних скафандрах, з візуальним шоу з кадрів першого радянського фантастичного фільму 1935 року «Космічний рейс».

У новорічну ніч KOZAK SYSTEM представить Україну на Червоній площі Москви (ВІДЕО)

У ніч Нового року KOZAK SYSTEM представить Україну на Червоній площі Москви у розпалі великого мультикультурного фестивалю за участі Zdob şi Zdub, Иван Купала, Дримба да Дзиґа – артистів з України, Молдови, Грузії та Росії. Концерт відбудеться відразу після бою курантів як символ багатонаціонального мегаполіса і стане частиною двотижневого святкового дійства, що охопить 1300 заходів за участі 5 мільйонів чоловік.

БИПЛАН номінований на литовську премію «M.A.M.A.» (ВІДЕО)

Литовський гурт БИПЛАН став рекордсменом за кількістю номінацій щорічної музичної премії Литви «M.A.M.A.». Два альбома, чотири кліпа, успішні концерти в Литві у цьому році були відзначені в категоріях «рок-виконавець року», «музичний відеокліп року» та «гурт року».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат