Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1420, 20

Не пропустіть арт-революцію в Ужгороді (АФІША)

21 березня, 19.00, арт-революція у Падіюні.

Мідна зустрінеться зі своїми шанувальниками (ФОТО, ВІДЕО)

21 березня о 14:00 у Національному університеті «Острозька академія» відбудеться зустріч з поетесою Мідною від Літклубу «РовеР» НаУОА.

Фестиваль вина у Берегові

Завершився триденний фестиваль вина у Берегові. Тринадцятий за рахунком форум зібрав на центральній площі сотні виноробів, які привезли сюди свої вироби з усього Закарпаття, а також з Угорщини та Сербії.

У "Бавці" проведуть театральний тиждень

з 17 по 24 березня 2013 року
проводить ТЕАТРАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ
З нагоди Міжнародного   Дня Лялькаря та Міжнародного дня театру.
           

В Ужгороді пройде конкурс «Графічне Закарпаття-2013»

У п’ятницю, 15 березня в галереї «Ужгород» о 16.00 відбудеться відкриття VІ виставки-конкурсу «Графічне Закарпаття-2013». Ініційована секцією графіки Закарпатської організації НСХУ у 2007   році, виставка графіки презентує досягнення у різних техніках графічного мистецтва, створених авторами протягом двох років. Примітно, що до експозиції приймаються твори не тільки членів Спілки чи молодіжного об’єднання, а різних професійних художників.

Make Like a Tree звучатиме у Vedalife (ФОТО, ВІДЕО)

16 березня, о 19.00 у столичній студії йоги Vedalife слухатимуть Make Like a Tree.  
Музика – це твоя особиста абсолютна свобода. У цій сфері ти можеш рухатися у будь-якому напрямку, в якому побажаєш. Проте тільки якщо ти вільний від усіх забобонів та комерційної ідеї.

Гурт із США BALMORHEA дасть концерт (ФОТО, ВІДЕО)

15 квітня, 20.00, Мала Опера (Велика Зала)!
BALMORHEA (читається «Балморей») – гурт із шести музикантів з Остіна, США, що поєднав сучасний експериментальний акустичний рок з елементами класичної музики. В основі більшості композицій гурту – акустична гітара, віолончель, фортепіано, скрипка, а також банджо і контрабас, шум голосів та вуличних звуків.

В Ужгороді презентують новий кліп гурту "Rock-H"

12 березня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація нового кліпу гурту РОКАШ на пісню «Співаночка».

На Закарпатті відзначать річницю Карпатської України (План заходів)

Націоналісти Закарпаття запрошують всіх патріотів та мешканців краю, а також побратимів з України приєднатися до відзначення 74-ї річниці Карпатської України

Анонс літвечору поетеси Мідної (ФОТО, ВІДЕО)

10 березня о 17:00 у новому арт-клубі «Barсlay Perkins», що у Білій Церкві відбудеться авторський вечір поетеси Мідної у рамках «Літературних посиденьок зі Світланою Варламовою».

Відбудеться концерт чеського дуету DEŠI (ФОТО, ВІДЕО)

Цей чеський дует поєднує саксофон з австралійським діджеріду, проте «діджеріду+саксофон» — надто спрощена формула для Deši. Йдеться про діалог між народною та академічною музичними традиціями, між деревом та металом, між чоловіком та жінкою. Проект легко мігрує від джазу і фанку до етнічної музики.

Актори київських театрів проведуть вечір «Озеленення території»

28 березня, о 20:00) у вільному просторі нового формату «Freud House» відбудеться вечір поезії «Озеленення території». Молоді актори київських театрів читатимуть твори молодих поетів: Мідної, Тараса Малковича, Михайла Жаржайла, Олега Дороша, Мирослава Лаюка, Світлани Лісовської.

На 8 Березня закарпатські чоловіки швидше подарують парфуми і ювелірні прикраси

До 8 Березня ми влаштували на власній сторінці у «Фейсбуці» невелике опитування. Просили жінок відповісти на запитання, що б ті хотіли отримати в подарунок. У чоловіків в окремому пості поцікавилися, що збираються дарувати. Жінки жваво обговорювали навіть саме свято, натомість чоловіки виявилися не надто активними.

В УжНУ за 3 місяці навчать угорської

Ужгородський національний університет оголошує про проведення інтенсивних курсів угорської мови.

В Ужгороді починається арт-весна

Відчути арт-весну на дотик, на поетично-проникливий дотик, на картинно-глибинний дотик, на музично-напоєний дотик. Скинути із себе залишки   зимової сплячки і поринути у фантасмагорію творчості.

Відомий український поет проведе презентацію в Ужгороді

У вівторок,   5 березня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі з журналістами зустрінеться відомий український поет Олег Короташ (мешканець Києва, родом з Івано-Франківська).

У Падіюні зіграли музику Баха (ФОТО)

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» пройшов вечір класичної музики «Великий Бах. Музика всесвіту». Приурочений захід Дню народженню світового класика Йоганна Себастьяна Баха. Вихованці відділу духовного і творчого розвитку «Джерела» підготували з десяток музичних номерів.

В Ужгороді святом "Проводи зими" планують відсвяткувати Масницю (ПРОГРАМА)

Ужгородський міський виконавчий комітет повідомляє, що 9-10 березня 2013 року в обласному центрі Закарпаття, в Боздоському парку відбудеться яскраве зимове свято -- народне гуляння «Проводи зими».

Автори саундтреку до «Форсаж-5» LALO Project зняли новий кліп (ФОТО, ВІДЕО)

LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастеру «Форсаж 5», зняли новий кліп. У кіно-павільйоні «Точка зборки» були збудовані декорації, в яких танцювала красуня, грали музиканти і співала ніжна та яскрава Ксюша Зотова. Кліп на пісню «In This Moment» у близькому для гурту стилі електро-денс знімався 12 годин.

На Хустщині під час фестивалю-конкурсу заспівають стрілецькі пісні

До річниці проголошення Карпатської України 16—17 березня в місті Хуст в рамках святкування 74-ї річниці проголошення державної незалежності Карпатської України відбудеться V відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні “Красне поле”.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат