Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1340, 20

В Ужгороді відбудеться Міжнародний фестиваль та семінар бойових мистецтв


Спортсмени з України, Чехії та Словаччини продемонструють переваги занять спортом та активного способу життя під час Міжнародного фестивалю та семінару бойових мистецтв в Ужгороді

На Закарпатті обрали "Міні-міс"

Ось і завершився в неділю регіональний конкурс дитячої краси і таланту «Міні-Міс Закарпаття 2013». Участь в ньому брали дівчатка від 8 до 15 років, які з’їхались в Ужгород зі всієї області. Дівчаток оцінювали у виході в національному та вечірньому вбранні, а також в конкурсах «домашнє завдання» та «пародія».

Найменші ужгородці змагалися у четвертій Дивогонці

Дитячі велоперегони Дивогонка відбулися в Ужгороді вже вчетверте. Цього разу захід проводився 1 червня та був присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

У Іршаві звітувались юні таланти

Цей рік став плідним для колективу та вихованців Іршавської ДШМ. Було здобуто чимало нагород різного гатунку на районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Саме ці зірочки звітувались перед пересічними іршавцями в залі Іршавського РБК.

Названо лауреатів цьогорічних журналістських конкурсів

У середу, 29 травня, під головуванням заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Антона Громового та заступника голови обласної ради Андрія Сербайла відбулося засідання комісії з присудження обласних премій у галузі журналістики ім. М.Бабидорича та ім.В. Гренджі-Донського.

Концерти, конкурси малюнку, велоперегони пройдуть 1 червня в Ужгороді

План заходів до Дня захисту дітей 31 травня—2 червня 2013 року.

Закарпатець Гаврош презентував на Книжковому Арсеналі казкового "Діда-Всевіда"

Моторошні карпатські казки зібрав до однієї книги письменник Олександр Гаврош. Свою збірку "Дідо-Всевідо" він презентував під час Книжкового Арсеналу.

В Ужгороді пройде прем’єра "Попелюшки" (АФІША)

Репертуар Закарпатського академічного обласного театру ляльок „БАВКА” на червень 2013 року.

У Закарпатті пройде міжнародний театральний фестиваль (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів VI дитячого міжнародного театрального фестивалю «Птах», який пройде у Нижньому Селищі з 7 по 9 червня.

У Чинадіївському замку пройде лицарський фестиваль

У вівторок, 28 травня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів фестивалю «Срібний Татош», який проходитиме у Чинадіївському замку «Сент-Міклош».

Перечинські красуні відпочивають у "Voevodyno" (ФОТО)

14 учасниць районного конкурсу краси "Міс Перечин 2013" , сонячного вихідного дня провели незабутній час в оздоровчому туристичному комплексі "Voevodyno".

Дошкільнята продемострували, наскільки готові до школи (ФОТО)

Вслід за школами області попрощався із навчальним роком і Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». У суботу 25 травня відбулося свято закриття навчального року.  

Аква-аеробіку проведуть у Косині до Дня захисту дітей (ФОТО)

Міжнародний день захисту дітей тут вирішили відзначити по-особливому. На наймолодших відвідувачів закладу та їх батьків чекає чимало сюрпризів і подарунків. Більше того, в честь свята, вхід для дітей зростом до 140 см. — безкоштовний.   Девіз цього дня - «Все для дітей».

В Ужгороді стартує чеський фестиваль (ЗМІНИ у ПРОГРАМІ)

Сьогодні, 24 травня як і анонсувалося раніше, в Ужгороді розпочинається 10-денний фестиваль чеської культури.
Однак, з певних причин у програмі виникли зміни, про які повідомляємо.

Падіюнівці привезли 11 відзнак із фестивалю "Прес-весна"

17-20 травня в Київському палаці дітей та юнацтва   пройшов                             ХІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики „Прес-весна на Дніпрових схилах”

В Ужгороді презентують закарпатський детектив

Це новий роман Олександра Гавроша "Капітан Алоїз".

6-годинний рок гратиме в Ужгороді

"Uzh GoRock" – так називається рок-фестиваль, який вперше відбудеться в Ужгороді найближчої суботи. 18 травня перед широкою аудиторією представлять свою творчість ужгородські рок-колективи.

На цьогорічну Дивогонку вже можна реєструватися

Дивогонка в Ужгороді стає традиційним дитячим святом, адже цього разу відбуватиметься вже вчетверте. Велоперегони є любительським заходом та організовуються з метою розвитку та підтримки в дітей зацікавленості до їзди на велосипеді, а також пропаганди здорового способу життя, дбайливого ставлення до оточуючого середовища.

У Середньому співали «Золоті соловейки»

У вівторок 14 травня у с. Середньому вітали учасників конкурсу словацької народної пісні  

Падіюн запрошує на випускний бал з насиченою програмою

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує всіх ужгородців та жителів краю на свято закриття навчального року, яке відбудеться 25 травня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат