Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1300, 20

Фольк-панк-рок гурт "Триста8ісім" презентує кліп в Ужгороді

Сьогодні, 13 серпня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація дебютного музичного відео від фольк-панк-рок гурту "Триста8ісім" та студії "Фінт".

У Хусті відбудеться Національна виставка собак

25 серпня 2013 в місті Хуст (Закарпатська область) відбудеться Національна виставка собак усіх порід рангу CАC-UA Осінній кубок 2013.

Американський митець подарує свою скульптуру Ужгороду

8 серпня, об 11.30 четвер у ректораті УжНУ (колишній економічний факультет) відбудеться презентацiйна зустрiч із скульптором із США Сергiєм Можневським, який подарує одну із своїх робіт (скульптуру мислителя) Ужгороду.

Завтра у Мукачеві мінятимуться фотографіями

Завтра, 7 серпня, в Мукачеві відбудеться перша на Закарпатті «Сушка» – міська акція вільного виставкового проекту по обміну фотографіями.

"Львівське" у 18 столітті — знято новий креативний ролик

29 липня 2013 року в ефірі українських телеканалів з’явився новий рекламний ролик пива «Львівське 1715» під назвою «Келих». Завдяки поєднанню сучасних технологій зйомки та цифрових спецефектів нове відео реалістично передає трансформацію сьогодення у 18 сторіччя та навпаки.

Рахівщина запрошує на "Гуцульську бриндзю"

7-8 вересня 2013 року – святкуватимуть повернення вівчарів з полонин,
ХIV-ий фестиваль-ярмарок ,,Гуцульська бриндзя”

Маленькі ужгородці перевтіляться у фараонів (ФОТО)

12 серпня у Studio LOOK   в Ужгороді (вул. Швабська, 64а) запрацює дитячий арт-клуб «Чудеса Стародавнього світу».

Фестиваль «Брустурянська кедровиця» відбудеться на Тячівщині

11 серпня в с. Лопухів, давня назва якого – Брустри, відбудеться фестиваль «Брустурянська кедровиця».
Назву фестивалеві подарували кедри, які ростуть у Брустурянському ЛМГ на висоті 1350 м на бідних, кам’янистих грунтах.

25-метровий басейн незабаром запрацює в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Нещодавно у водному комплексі «AQUARIOPARK», що вже незабаром гостинно відкриється в парку «Підзамковий», відбувся пуск води у головний 25-метровий басейн глибиною до 1,8 метра.

На Воловеччині відгуляли "Дзвінкі перлини Верховини"

Уся Воловеччина лунала дзвінкими перлинами коломийок у виконанні красунь-вокалісток, творчих колективів області та сусідніх регіонів. Щорічний фестиваль "Дзвінкі перлини Верховини", що відбувся 28 липня в смт Воловець, цьогоріч зібрав кілька тисяч глядачів з різних куточків України. Аматорські колективи з усієї області презентували різні за жанром та настроєм коломийки: від ліричних до веселих застільних. Окрім цього, кожна сільська рада Воловецького району підготувала самодіяльні колективи, які виступили на фестивалі.

Концерт "Кантусу" в Ужгородському замку на фото (ФОТО)

У п’ятницю, 26 липня, у внутрішньому дворику Ужгородського замку відбувся концерт, присвячений 1025 річниці Хрещення Київської Русі. Мистецький захід відвідали поціновувачі духовної музики, серед яких були, зокрема, представники влади і духовенства.

Гості фестивалю йоги побувають у першому ведичному планетарії світу (ФОТО)

З 27 по 31 липня в Києві, на Трухановому острові, відбудеться III Міжнародний фестиваль VEDALIFE-2013.

"Кантус" співатиме в Ужгородському замку

У п’ятницю, 26 липня, у внутрішньому дворику Ужгородського замку відбудеться концерт духовної музики, присвячений 1025-річчю хрещення Київської Русі.

10 способів розвинути творчість

Незалежно від того, вважаєте ви себе творчою людиною чи ні, кожен із нас може стати більш творчим, якщо ми присвятимо трохи часу розвитку своїх здібностей. Ці прості кроки допоможуть вам віднайти себе, розвинути свій творчий потенціал та оптимізувати інтуїцію. Оберіть ті методи, які, на вашу думку, підходять вам якнайбільше.

Огляд кафе Чарлі в Ужгороді (ФОТО)

Черговий рест-тест «РІО» вже провела не у кав’ярні, а в кафе, де готують їжу. Власне, вихідними не надто хочеться готувати, кортить кудись піти з близькими і з’їсти поживний і не найдорожчий обід. Редакція вже давно придивляється до закладу харчування «Чарлі», що на вулиці 8 Березня.

LALO Project презентують кліп про літню насолоду і Крим (ФОТО, ВІДЕО)

LALO Project презентують кліп на ремікс «In This Moment» про літню насолоду, море і Крим.

У Воловці відбудеться фестиваль коломийки

28 липня «Дзвінкі перлини Верховини” запрошують до Воловця.

Закарпатська художниця представить в Ужгороді "Карпатські сни"

У четвер, 18 липня в галереї   «Ужгород» о 16.00 відбудеться відкриття виставки живопису Олени Кондратюк. Знана у нашому краї мисткиня представить понад 30 різножанрових робіт із циклу «Карпатські сни», над якими працювала протягом п’яти років.

Капець! Китайці почали підробляти вже міста і села

(мовою оригіналу) Пиратским копиям дизайнерских сумок и поддельным мобильным телефонам из КНР давно уже никто в мире не удивляется. А многие ими даже пользуются и не жалуются на качество. Если в чем-то китайцы и не оказываются впереди планеты всей, то, по крайней мере, догнать и повторить способны любого.

Закарпатський драмтеатр закінчує сезон виставою "Трамвай "Жадання"

Закарпатський облмуздрамтеатр імені братів Шерегіїв 21 липня 2013 року закінчує 67-ий театральний сезон прем’єрою Теннессі Вільямса «Трамвай «Бажання», яку в Ужгороді назвали
«Трамвай «Жадання»!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат