Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-07') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1220, 20

Ужгородцям продемонструють бойові мистецтва як засіб самовдосконалення

23 листопадав СК “Юність” відбудеться цікава подія під назвою«Знайомтесь — бойові мистецтва!» - захід,що триватимез метою популяризації занять бойовими мистецтвами як одним із методів самовдосконалення, в тому числі, ведення здорового способу життя, покращення психологічної стійкості та духовного розвитку людини.

Падіюн організовує "Осінній вернісаж"

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" запрошує всіх поціновувачів дитячого таланту на творчий вечір "Осінній вернісаж".

Українці на свята відпочиватимуть 2 дні (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

На Новый год в Украине будет только два выходных, - СМИ. Ранее премьер-министр Украины Николай Азаров заявил, что Украина не может себе позволить длительные выходные на новый год.

У Філармонії відсвяткують рік дитячої творчості

15 листопада о 16.30 у великій залі Закарпатської обласної філармонії відбудеться гала-концерт, присвячений «Року дитячої творчості», за участі учнів та колективів обласних шкіл естетичного виховання - лауреатів обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

В Ужгороді гратимуть на фортепіано для багатодітних сімей

У середу, 13 листопада у великій залі Закарпатської обласної філармонії (м.Ужгород, пл. Театральна) відбудеться концерт для багатодітних сімей „Вечір фортепіанного дуету”.

Ужгородський коледж культури й мистецтв літвечором вшанував Нестора Літописця (ФОТО)

За традицією   в Ужгородському коледжі культури і мистецтв   святкують День української писемності та мови в день вшанування Нестора Літописця.

Закарпатці презентували у Чехії своє, автентичне мистецтво (ФОТО)

У четвер, 7 листопада в адмінбудинку краю Височина, в місті Їглава відкрився вернісаж української культури. Згодом відбувся виступ Закарпатського народного хору в міському театрі.

15—16 листопада закарпатки пізнаватимуть у собі богинь

Закарпатським жінкам пропонують пізнати в собі богиню. Спеціально для закарпатських жінок вперше в Ужгороді 15-16 листопада відбудеться 2 - х денний тренінг - семінар "Мандала Богині "!

В Ужгороді відбудеться електро-акустичний проект

9 листопада в 19:00 в Мистецькому центрі “Галерея ІЛЬКО” відбудеться вечір джазової музики. Електро-акустичний проект Андрія Арнаутова "Triangular Matrix" виконує музику в стилях ethnojazz, world music, trip-hop.

Триває кастинг маленьких закарпаток на "Чарівну перлинку 2013"

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості ПАДІЮН запрошує взяти участь у конкурсі Міні-міс Ужгорода «Чарівна перлинка 2013».

5 молодих закарпатських художників претендують на 100 тисяч гривень премії PinchukArtCentre (ФОТО)

Цими днями в PinchukArtCentre відбувається виставка номінантів   першої приватної загальнонаціональної премії в галузі сучасного мистецтва для молодих українських художників до 35 років.

У Закарпатті закликають вже писати листа Миколаю

Традиційна загальнозакарпатська акція "Напиши листа Миколаю!" розпочалася. На Закарпатті листи до Миколая надсилайте до 15 грудня, за адресою: Ужгород, Головпошта, а/с 1"а", “Святому Миколаю”.

В Ужгороді виступатиме Етелла Чуприк

ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ!
Початок о 18:00. Вільний вхід. Площа Театральна, 10

Вистава про закарпатського опришка перемогла на Всеукраїнському огляді-конкурсі (+ АФІША)

Під час урочистого відкриття Міжнародного фестивалю театрів ляльок „Інтерлялька-2013” представник Міжнародної асоціації лялькарів УНІМА-Україна Михайло Урицький вручив нагороди закарпатським лялькарям за перемогу у огляді-конкурсі „Прем’єри сезону”, але за бурхливими подіями фесту вони залишилися непоміченими. Прийшов час розповісти про конкурс детальніше.

В Ужгороді буде триденна магія з музикою,   PJ show і коктейлями (АФІША)

31.10-02.11.2013 відбудеться грандіозне відкриття концерт- холу «Алхімік ». Серед запрошених гостей- ІЛЮЗІОНІСТ Юрій Мончак , бармен і fire шоу , виступи місцевих груп ( GorRA , Точка кіпіння , К402 , rabbits in hats ).

В Ужгороді на відкритті Music hall "Алхімік" покажуть справжню магію

31.10-02.11.2013 відбудеться грандіозне відкриття концерт- холу «Алхімік ». Серед запрошених гостей- ІЛЮЗІОНІСТ Юрій Мончак , бармен і fire шоу , виступи місцевих груп ( GorRA , Точка кіпіння , К402 , rabbits in hats ).

Закарпатці брали участь у відкритті Центру української культури у Пряшеві

У концертній програмі відкриття Центру української культури взяв участь народний інструментальний ансамбль „Рапсодія” Ужгородського районного будинку культури (керівник Леся Дубенко).

Філософія буддизму з уст Олени Леонтієвої

24 жовтня до Ужгорода завітала Олена Леонтьєва – кандидат історичних наук, буддолог. Вона презентувала свою енциклопедію «Путеводитель по буддизму» і провела лекцію на тему «Любов і партнерство».

Письменниця з Закарпаття видала в Америці книгу про реальних людей та їх історії (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція італійської письменниці із закарпатським корінням Тайві Тум з нагоди виходу її 3-томної книги «Исповедь» в США.

В Ужгороді на показі мод збиратимуть іграшки й книжки для дитбудинків

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів традиційного показу мод «Uzhgorod Fashion Day», що цього року матиме ряд особливостей та благодійну місію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат